resultat

Som jag skrev igår så slingade jag och färgade håret igår, Resultatet blev helt klart bra tycker jag. blev inte så stor skillnad sådär men det är inte lika mörkt som det brukar vara och utväxten är borta. jag känner mig fräsch iaf.

imorgon är det ju nyår och då har jag planerat att ha en klänning som är champangne färgad i grunden med svartspets över, jättefin är den. sen ska jag ha lite halv lockigt hår tror jag. Sminket har jag inte listat ut ännu hur jag ska göra, men kommer alltid på något.  Elin och David sa att dom kommer över vid fyra imorgon, Då blir det snack, Matlagning, Groggar, cider osv. Under kvällen bjuds det på  sing star, lite roliga party spel och sen får vi se hur kvällen utvecklar sig. Ska iaf bli riktigt trevligt tycker jag.

Nu ikväll såhar sarah och jag ätit skinkcreps, och nu står Sarah i köket och bakar hennes mamma otroligt goda kladdkaka ( den är inte som vanliga kladdkakor). Dom ska vi ha som efterrätt imorgon.


Ciao!

förändring

Just nu sitter jag med en såndär sexig mössa som man har när man gör slingor, man drar upp hår ur små hål i den och sedan geggar in blekmedlet. så om ca 15 min så får jag se hur det blev, och jag hoppas att det blir bra! Men jag köpte en brun färg också utifall att det inte skulle bli bra.  Hahah det är ganska kul, jag slingade håret på mamma i lördags, Sarah i går och idag Slingar/slingade Sarah mitt hår. Alla är under en förändrings period, Elin färgade håret idag också. Hon sa att det blev bra.

Nyår närmar sig och jag har en känsla av att det kommer bli det bästa på länge.

Skriver sen hur håret blev!

Puss!

först en.... nu är det 6!

först var det Sarah sen Denise och nu visar det sig att Nina, uran, David och Elin också är inblandade! Dom har en hemlighet för mig och dom säger att den kommer att inträffa inom ett år och det är jättejobbigt att vet aför alla som känner mig vet att jag är en looser när det gäller hemligeter. Är grovt nyfiken av mig óch funderar dag in och dag ut på vad det kan vara. Skit jobbigt! men jag hoppas att det är en hemlighet värd att vänta på!

Aaaaah !!!! jag blir galen av att veta att dom har en hemlis som rör mig!! Något som kommer inträffa inom ett år!!!!

Ciao!

Juldagen!

På juldagen finns det inte så mycket att göra, alla affärer är stängda eller ja nästan alla iaf.  Idag har jag, Denise, mamma och Roffe roat oss med att åka till hundstallet och gå ut med en hund, idag blev det "diesel" en svart brun mellan Pincher helt bedårande!  Efter det så tog vi en sväng till Media martk  en av dom få ställen som hade öppet idag. Vi köpte ett ps2 och sing star sedan käkade vi på donken för alla va utsvultna. Nu ligger jag i fåtöljen med datorn i knät och kollar på shrek på 5an.  imorgon ska Denise och jag till pappa och fira jul där med alla, hoppas det finns något fint som man önskat sig i paketen, men innan vi ska dit och fira jul måste denise och jag till ikea och köpa en ram så vi kan fix klart en av julklapparna.

Nu ska jag fortsätta kolla på shrek och slappa.

Puss!


Julafton!

Nu är det dagen som alla har väntat på så länge, ungefär ett år. julafton! klockan är nu 14:30 och kalle anka börjar om 30 min, efter det är det paket som gäller. Mamma står i köket och lagar mat, vi är lite udda i våran familj för vi äter inte julmat. Mamma äter julskinka och syrran och jag äter köttbullar och prinskorv så det är liksom ingen ide att köra på julmat. Vi ska istället äta Oxfile, hasselbackspotatis, sås, sallad och vitlöksbröd. MUMS! och all denna goda mat får vi hugga in på efter kalle och efter paketöppningen. Det börjar sprida sig en underbar lukt i lägenheten nu så man blir lagom hungrig. 

Btw Denise är en stor brysselkål!

Puss!


sömnproblem!

klockan är nu 23:23 och jag kan inte sova, det är nu 37 min kvar tills det är julafton. ojoj! men sen är det ända fram till efter kalle anka som man får vänta med att öppna paket det va ju mindre kul... ska försöka sova nu igen.


Puss


Dan före Dan!

nu är det ca 4,5 timmar kvar tills det är julafton! Längtar! Idag åkte jag och Sarah till stan för att leta efter lite olika saker, jag skulle bland annat leta efter något att ha på mig på nyår. Mr när vi kom till stan så skulle jag ta ut lite pengar så stod det "bankförbindelse ej öppen" så vi gick till banken och dom säger att jag inte har några pengar på kortet. så jag är ganska lack på mitt jobb nu för jag har fortfarande inte fått in min lön! jag fick iaf låna pengar av min snälla mamma så tar hon pengar av mig när jag får lön sen. Jag och Nina va duktiga idag också och tränade sedan begav vi oss till vällingby med Sarah och hennes mamma, där hittade jag en fin klänning på gina som jag ska ha på mig på nyår. Nina köpte ett läppstift, en ögonskugga och en klänning/tunika. Sarah köpte en ögonskugga och alkohol :) nej nu ska jag fortsätta kolla på next på MTV.




God jul  på er alla!


Ciao!

working 4 to 9 ;)

Ja då e de ju så att jag stax ska gå till bussen för att bege mig till jobbet. Är inte direkt sugen på att jobba, men vad gör man inte för pengar. Brukar tycka att det känns så jobbigt att jobba på söndagar, man komemr hem sent och ska upp tidigt till skolan osv.  Men idag känns de inte så jobbigt eftersom att jag har jullov nu så jag behöver inte gå upp tidigt så det är ju skönt. Imorgon ska jag träna med Nina på förmiddagen innan hon ska jobba sen får jag väll se vad som händer, Blir nog att träffa Sarah en sväng tror jag hon har ju varit i Sälen nu sen i torsdags och kommer hem idag/ikväll.

Nej nu ska jag kolal så jag har allt jag ska ha med mig så jag inte behöver springa runt och leta efter nycklar och sånt när jag ska till bussen.

Puss


Sing star igen!

Igår åkte jag och Elin hem till Lollo, När vi kom dit var Dalle redan där. Under kvällen så spelade vi guitar hero och sjöng sing star ( jag ägde alla förrutom Elin) haha. efter ett tag kom Dalles kompis Erik och sen kom Stevi och Sebbe och joinade oss. Trevligt trevligt. Efter ett tag drog Elin för hon hade ont i magen, det visade sig senare att hon troligen är magsjuk.Stackars Elin. Vi hade jättetrevligt hela kvällen, vi snackade, skrattade och sjöng. Senare kom Tommy, Jens, Kalle och några till och höll oss sällskap, men det dröjde inte länge förren Kalle och hans två polare drog men Tommy och Jens var kvar iaf.  När klockan va halv tre kännde Stevi och jag att det var dags att röra sig hemmåt. Jag och stevi och Sebbe tog sällskap till bussen och Dalle och Erik gick till en buss som gick åt ett annat håll.  När jag äntligen kom hem kände jag hur tröttheten smög in och jag la mig i sängen på en gång och slocknade.

Ännu en trevlig kväll:)!

Lägenhets vakt!

Nu är skolan äntligen slut, åkte direkt till Denise för att passa hennes lägenhet ett tag. Det ska komma några ohc kolla på ventilationen mellan1 och 5 och Denise jobbar så hon kundeinte va hemma nu. Därför fick jag äran att sitta här och vänta tills dom kommer. tänkte passa på att göra klart engelska uppgiften om Jane Austen som ska skickas in idag till Poppie. Elin skulle höra av sig lite senare efter att hon har varit ti solna och kollat sin praktik, hoppas hon får den.

nej nu är det dags att gör uppgiften så den blir klar i tid :)

Puss


shiit!

Jag kom nyss hem från jobbet, har hunnit käka och vart ute med hundarna bara. sen satte jag mig här eftersom att Nina gnällde på mig idag över att jag inte har skrivit på tre dagar. haha. Men iaf, när jag hade satt mig och fixat med msn och alla internet grejer och sånt så skickar Sarah över sin demo som hon spelade in idag, och jag kan bara säga WOW! så bra har jag aldrig hört henne sjunga förrutom när hon sjöng black velvet. och så snackar vi gåshud från topp till tå. JAG ÄR STOLT ÖVER DIG SARAH!

Tidigare idag har jag och Nina varit och tränat och sen varit i stan så Nina har köpt en tröja sen åkte vi till skolan för att gå på engelskan som va otroligt kul, vi skrattade typ hela tiden. haha. Vi mötte upp Elin på tåget till skolan också :)

Igår fyllde min yngsta lillebror år så de vart att åka hem efter att jag och Elin hade hämtat våra produkter i stan, käkade middag och fikade med faster och farmor och resten av familjen, myspys. Sen satte jag mig och gjorde Eng uppgiften som skulle va klar idag och efter det så åkte jag och Nina och köpte månadskort på gymmet. sen när jag kom hem efter det tittade jag på tv med pappa ett tag sen gick jag och la mig.  Igår fyllde också min käre vän Martin år, Grattis Grattis Grattis ! :)

Men nu är det såhär att det är två dagar kvar tills skolan slutar och det ska bli så skönt att slippa skiten. Ska ha ett jätte mysigt jullov.

Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa min min vovve :)  God natt !

Sing star!

Igår spenderade vi första delen av kvällen hos mig, jag, Elin och Sarah sen min pappa och småbröder så klart käkade mat tillsammans. det blev pasta med räk-och vitlöksås IGEN! haha de e så smarrigt. Sen åkte vi till Jakan och mötte upp Denise, sedan begav vi oss till kallhäll hem till Elin. Där sjöng vi sing star i ett från att vi kom dit tills vi gick hem, om man säger så så känner jag det i halsen idag. Sarah jag och Denise tog nattbussen hem och Denise gick av i jakan. Medans Sarah och jag fortsatte till Byleden, vi fick oss några riktigt goda skratt på vägen, haha. när jag kom hem va jag så trött så jag gick och la mig på en gång. Nu är jag vaken och har precis städat, ska in i duschen snart och sen får vi gäster, men tyvär måste jag gå mitt i kalaset för jag ska åka och jobba, inte kul :/


attackerad?

vaknade med en nos i örat idag, Wirre tyckte att jag skulle gå upp och va vaken med honom. Jag vände mig om och lådsades sova (om du visar att du e vaken så ger han aldrig upp), men det funkade inte nå bra för då hoppade han på mig och ställde sig på mig och slickade mig i ansiktet och va helt galen. så det va bara att gå upp. När jag kom upp så va pappa vaken redan och höll på att göra frukost så jag hjälpte honom att plocka fram allt. Efter att vi hade käkat frukost gick jag ner och duschade och nu sitter jag här i linne och en handduk i håret, ska gå till bussen om en timma så jag har gott om tid på mig.. nästan lite för mycke tid. Jag ska iaf ta 11 tåget med Elin in till stan för hon ska kolla praktik och jag ska vara med som stöd, haha.

Igår åkte jag, Elin och Nina hem till mig efter skolan och skulle vara barnvakt med Denise och Sarah. Vi spelade Guitar hero och "dans mattan" Nina ägde på Guitar hero, medas alla körde på easy körde Nina på medium. med andra ord vi sög!  sen lagade vi mat och Denise tapppade en hel julmust på golvet så de va bara att svabba bort de. Tacos stod på menyn och jag och nina hjälptes åt att hacka grönsaker medans Elin, Sarah och Denise plockade fram allt till bordet. när Denise äntligen torkat bort julmusten kunde vi sätta oss att äta, mums! alla käkade så det nästan sprutade ur öronen på oss. Sen fick vi ett problem efter vi hade plockat av bordet och gjort rent i köket osv, det va typ 3 timmar kvar tills idol skulle börja. Men men vi syssel satte oss så gott vi kunde, Gav hundarna mat och gick ut med dom, spelade lite till Guitar hero, kollade lite på tv och läste alla skvaller tidningar. Äntligen började idol och vi tittade med spänning, till slut va det ju Kevin om stod som vinnare vilket kanske inte va så otippat men iaf han förtjänade det.

Nu ska jag föna håret och komma på nåt att fördriva tiden med. 

Puss! 

Ändring i resan!

Nu är det så att Nina har bestämmt sig för att åka med oss till Turkiet så Sarah ringde apollo och gjorde en ombokning. nu är det klart! nice!

22-29 april!


Grattis lillebror!

När jag skulle gå upp imorse hade jag så ont i magen att jag knappt kunde röra mig, de liksom krampade. sen iaf när jga hade lyckats ta mig upp ur sängen så kom jag in i köket där papap stod och förberedde en liten bricka med oboy och bulle för vi skulle sjunga för Alex( min lillebror) som fyller 9 idag. Så gick vi upp i hans rum och skulle sjunga vilket inte gick så bra för min del för jag kunde knapp svälja för ja hade så ont i halsen. det slutade med att pappa tyckte att jag skulle vara hemma så jag gick och la mig igen och pappa sjukanmälde mig. När jag gick upp sen vid 10 så va pappa ute på tomten med hundarna så jag tog på mig mina mjukisbyxor en munktröja och pappas vinterjacka och träskor så gick jag ut och höll honom sällskap. sen så skulle vi hämta Denise i kista vid bussarna för hon hade varit och jobbat så vi åkte dit fram och tillbaka, på vägen hem så käkade vi lunch på BK. sen vid två åkte vi för att hämta mina småbröder på skolan men innan vi åkte dit åkte vi till min mamma och hämtade en avi så jag kunde hämta mitt paket som innehöll min studentklänning! när vi kom hem provade jag den illa kvickt och den satt perfekt! inte förstor och inte förliten på något sätt!! sen bakade vi pepparkakor, farmor och faste kom och käkade middag och fikade sedan dog jag i soffan en stund till ett gammalt avsnitt av singing bee. och nu har jag suttit här ett tag och glott och funderat, och jag har kommit fram till att jag nog ska gå och lägga mig.


God natt !

Vill ha!

jag har suttit och kollar runt lite på asos och har stött på vissa saker jag vill ha, så jag tänkte att jag ska visa dom. :)



Klänning från Asos, 500 kr


Jacka från Asos, 730 kr


Väska från Asos, 658 kr


Klocka från Asos, 329 kr


Top från Asos, 395 kr


På Asos kan man verkligen hitta allt! de mesta är det bra pris på också. hittade massa mer än de som jag lagt upp bilder på men de skulle bli ett väldigt långt inlägg om jag skulle visa allt.

nu ska jag ta och lägga mig, behöver sova så jag orkar skolan och jobbet imorgon.

Puss och kram !

länkar.

Nu sitter jag i skolan, den här dagen har ja varit så himmla seeg.. trött som fan och ont i huvet. men men vad ska man göra, de är bara att stå ut. Tänkte iaf att jag skulle lägga länken till hotellets hemsida så ni som vill kan se hur vi ska bo när vi åker. :)

Där e hemsidan

http://www.doganayotel.com/en/indexen.html

Den här länken är så man kan kolla "Virtual tour", man kan alltså se hur hotellet ser ut i det formatet att det ser ut som att någon har filmat. så kanman klicka på dom olika "plupparna" för att se ett annat rum, och sen står det Floor, rooms och bath som man kan klicka på så kommer det en annan karta med andra rum man kan se.

http://www.doganayotel.com/resimler/virtual/virtual.html



I like it iallafall!  Längtar Längtar Längtar!


Gorgeous!

Påväg hem från skolan idag så snackade vi om han som spelar "pierre" i ondskan, han heter Henrik Lundström på riktigt. Vi sa de att han är ju verkligen inte snygg i Ondskan men ojoj va han har blivit läcker ! han är så snygg.. och när han är med i filmen "kocken" så är han rå läcker.  sen blev jag ännu lyckligare när jag hittade hans blogg. han bor ju nu mera i USA Brooklyn, och som jag har fattade pluggar han för han skriver hela tiden " from my klass" när han beskriver vissa personer på bilder.

tänkte slänga upp några bilder på honom också, så att alla ni som läser kan beundra hans skönhet.


Första bilden är bara en liten sån "såhär ser han ut nu och så där såg han ut då"





Så snyggt med rutig skjorta!




Här är han igen dock lite mer "överklass look" skulle jag vilja säga. han är mycket snyggare på bilden ovanför. även fast det är en vanlig bild en vanlig dag och inte utanför en fest eller premiär eller nåt sånt.


Tidig söndag

Idag gick jag upp halv nio, skulle på bio med Sarah och hennes lillebror och hans kompis. Vi såg förhandsvisningen av Bolt som har premiär i slutet av januari, den var faktiskt rolig som tusan haha. bion började halv elva inne i stan så vi tog halv tio tåget, efter bion så gick vi till donken och köpte mat och Marcus och Keywan sen åkte vi hem. Nu  är jag hemma, har vart det i ca 10 min ska åka rill jobbet om ca 25 min... jättekul ^^ inte! jag orkar inte jobba ! men nu är det bara jobba varenda tid jag kan så jag får ihop pengarna till våran underbara resa.

Skriver när jag kommer hem från jobbet, Puss på er.

22-29 april!

Denise, Jag och Sarah har nu bokat en resa till Alanya i turkiet. vi ska göra en tripp tillsammans vi barndomsvänner :P haha eller ja Denise är min syster men Sarah har vi kännt sen vi var spädisar. Det är en All inclusiv resa villket innebär att vi kan äta och dricka hur mycket vi vill utan att pröjsa något mer än de vi pröjsat för resan. Resan går av stapeln den 22:a April och vi kommer hem den 29:e April. Myspys!

Jag vet att vi har snackat om att ta en resa Nina och Elin och det lovar jag att det ska vi också, även fast jag åker med min syster och Sarah i april. so don't be sad.

JAG LÄNGTAR!


Gårdagens

 igår så åkte jag till Vanjas salong och mötte sarah, solade en sväng och sen åkte jag hem och duschade och käkade och så. Snackade med Elin och Nina och vi kom fram till att mötas i jakan och ta 20 över åtta bussen hem till Sarah. När vi kom dit så började det blandas groggar och öppnas flaskor och burkar på en gång, Nina hade gjort klart för mig att eftersom att hon skulle jobba öppning va de ju bäst att börja i tid HAHA! Elin och Nina hade med sig sina mansgrisar också, sry för öknamnet men men. vi hade en jättetrevlig kväll, bästa på länge faktiskt. Vi sjöng singstar också vilket gör att min hals lever sitt eget liv idag, den låter inte när jag vill att den ska låta utan den liksom kraxar. Sen ebstämmde vi oss för att ta 1 bussen hem eftersom att Nina skulle jobba så tänkte vi de e lika bra att åka alla samtidigt. precis när vi kom till busshållplatsen kom 541 som Elin jag och David struntade i att hoppa på för natt bussen skulle komma efter 20 min, så vi sa hejdå till Nina och Uran och satte oss och väntade. och väntade och väntade och väntade... efter 2,5 timmar utan att en enda nattbuss hade dykt upp började vi bli smått irriterade så det slutade med att jag ringde min mamma halv tre och fick henne att gå upp och hämta mig. när hon nästan är framme där vi väntar kommer bussjäveln så jag stod kvar och väntade på mamma och Elin och David hoppade på bussen.  när jag kom hem låg jag med dubbla täcken i sängen tryckt mot elementet och bara skakade fy fan va kall jag va, top evigheter innan jag blev varm men sen sov jag som en prinssesa.

Nu ska jag åka ivg med mamma och hämta Elin i jakan sen ska vi till hundstallet och träffa Oboy!

Ha en bra dag alla som läser, det ska jag ha iaf!



Det här är Oboy! är han inte en riktig skönhet?! :) Soo Gorgeous!
    


Ciao!

dagens.

Idag har jag varit hemma från skolan för jag vaknade med en sprängande huvudvärk och ont i halsen. kändes som att jag hade två golfbollar i halsen ungefär, Sarah kom förbi på dagen och höll mig sällskap. trevligt trevligt, sen vid halv tre tiden kom jag på att jag inte hade avbokat min tid på jobbet, ajaj de va inte bra. men jag åkte dit iaf och tänkte att de här går ju åt helvette med tanke på min hals. MEN det gick förvånandsvärt bra, jag har bara ont i halsen när jag sväljer och tuggar inte när jag pratar och det va ju tur det eftersom att jag pratar i telefon non stop på jobbet. nu sitter jag här iaf och kom nyss hem, har svin ont i nacken och är grovt trött.. nu ska jag kolla vilken buss jag ska ta imorgonbitti sen ska jag lägga mig i sängen och sova.

God natt!

Fynd!

köpte rååå snygga skor idag ! och det bästa är att dom kostade bara 249 spänn ! ojoj jag fyndade.

lägger upp en bild nu så fixar jag en bättre sen.





kul dag!

Idag försov jag mig en timma, Bra Mikaela!   När jag tittade på klockan och insåg att det va 5 minuter kvar tills mitt tåg skulle gå flög jag upp ur sängen, medans jag sprang till badrummet och skrek att jag hade försovit mig drog ja på mig mjukisbyxor och första bästa tröja. Plötsligt säger mamma "jag kan köra dig om du vill, så slipper du stressa" då tänkte ja kunde du inte sagt de för typ 10 min sen så hade ja sluppit springa runt här som e dåre och stressa ihjäl mig. Iaf tack vare att mamma körde mig till skolan hann jag i tid, kom 5 min innan jag började. dagen har gått otroligt segt tack vare att jag försov mig, allt blir verkligen fel när man inte vaknar i tid och man måste stressa. efter skolan åkte jag elin och Nina hem till mig och hämtade ett papper som jag skulle lämna på Bik bok, typ ett cv för dom ville ha ett "brev" där de står hur jag är som person osv osv. Nina lånade datorn och skrev ett hon med, när vi var klara och jag hade tagit på mig leggins och en tunika så åkte vi. Efter kista åkte jag och Nina till Ikea och mötte Sarah, nina stannade på sitt jobb för hon va tvungen att intervjuva några för en kurs hon ska gå på onsdag tror jag att det var. Iaf sarah och jag gick en runda på ike och jag köpte en lampa. jättefin är den! sen va Jag och sarah på bokhandeln vid ikea där köpte jag två böcker som är riktigt roliga. 

Nu har jag suttit och kollat på skor som jag kan ha på min student, vill ha några osm sticker ut lite för min klänning jag ska är ganska enkel. här är dom ;) ganska dålig bild men jag tycker dom är fina eftersom jag ska ha en enkel klänning. har hittat flera andra också men vetta fan vilka jag vill ha.


RSS 2.0