gårdagen

Juste igår kväll var vi med sebbe för ovanlighetensskull haha, vi åkte hem till honom när han hade slutat jobbet och satt där och chillade, jag bakade två jordgubbspajer och efter mycket tjat från sebbes sidaom att dom borde vara klara snart så var dom äntligen de. och som tur var så tyckte alla att det var gott inklusive mig själv. Jag tycker att jag är en bra kock.

för att lägga till en sak om jobbet, när jag ringde mamma och berättade att jag fått jobb så blev hon så glad att hon nästan började gråta haha. Det var lite kul.
Nej nu ska jag och nina kolla på en film sen är det slagga som gäller.

Puss och god natt


Grattis till mig !

Idag har vi inte gjort så mycke, mest slappat. Iaf vi åkte hem till mamma och hämtade mitt ps2 för att ku nna koppla in de i en lite tv vi hade stående i garaget så vi slipper sitta i grabbarnas rum och spela när vi vill spela guitar hero, när vi skulel spela så kopplade jag in spelet i tven och allt men det funkade inte att komma till AV för vi hade ingen kontroll. när vi satt och försökte kom pappa ner i trappen och sa att jag skulel gå ut för dom behövde hjälp, så frågade jag vart? då sa han vid lillstugan, jag gick dit och anna satt där på trappen eller vad man ska kalla det. så frågade hon om jag hade koll på allt eftersom att hon ska jobba imorgon så jag ska fixa med djuren. när hon var klar sa pappa "kolla här då" så höll han upp sin mobil där det stod "Michaela får jobbet hon börjar måndag halv sju" jag hoppade och skrattade YES jag har fått jobb!!!!! men min näst första reaktion var "fast jag stavas inte med CH" haha. det känns skit skönt att inte behöva oroa sig om när man ska hitta ett jobb med tanke på att jag sökt som fan på arbetsförmedlingen osv men inte ens får svar. så aa halv sju varje morgon nu framöver börjar jag jobba på Binab i Akalla.När vi kom in sen letade pappa efter kontrollen och hittade den tillslut. Så sa han Idag känner jag mig nöjd, haha ja det borde du göra pappa. Fixat jobb och hittat tv kontrollen det är perfekt. TACK PAPPA! :)

Imorgon ska vi grilla här, jag, grabbarna, nina, pappa och Denise det ska bli mysigt :)

nej nu ska vi spela vidare på guitar hero.

Ciao!


Tom Titt

Idag gick vi upp klockan åtta och gjorde oss klara, käkadefrukost med grabbarna sedan drog vi och mötte Denise utanför Nina där vi skulle plocka upp Julia också. Efter en bilresa med två ungar (Boppa och Julia) som patar på en konstant och vill att man ska lådsas hugga efter dom i luften varje gång dom peta så var vi äntligen framme. När vi hade betalat parkeringen vurpade Alex och skrapade upp knät men han var jätteduktig och gjorde rent det själv med vatten vi hade i bilen. så efter att vi betalat Entren så fixade vi plåster så han slapp bloda ner sig mer. haha just emåste tala om också att den i sällskapet som var mest nervös och pirrig i magen var Nina, haha Den som solklart skulle tycka att det var roligast var Nina hon kunde knappt stå still när vi väntade på att dom skulle öppna. När vi var där inne på Tom Titt så gick vi runt och petade,tröck, drog och prövade alla saker man kunde pröva, vi hade alltså jättekul! Efter några timmar där bestämmde vi oss för att det var dags att bege sig hemmåt och käka, vi stannade på donken och käkade med alla barnen, dom fick ha ett eget bord och skötte sig jättebra vilket var skönt. Efter Donken fick som varsin glass och sedan fortsatte vi hemmåt.

När vi väl kom hem så hade jag sovit i bilen och Alex hade också sovit i bilen, Denise hade nämligen suttit och pratat med honom men han svarade inte då upptäckte hon att han sov och hade gjort det ett tag. Alex,Julia och Boppa hoppade studsmatta och badade hemma hos oss sedan begav jag och Denise oss hem till mamma för att käka middag och nina och Julia åkte hem till dom. Efter vi har käkat här så ska vi möta Nina om hon inte kommer hit innan för sen ska vi dra till Sebbe och spela Tv spel ! haha det har varit våran sysselsättning senaste en och en halv vecka, spela tv spel med Sebbe! men det är faktiskt jättekul:)

nej nu ska jag läsa expressen och sedan kolla på tv, kanske skriver senare vi får se.

Ciao!

fortsättning

Juste måste säga också att jag har bakat idag, en hallon paj. hoppas den är god förra pajen jag gjorde hann jag inte smaka innan den var slut. imorgon ska jag bada alla hundarna så dom slipper lukta päckel haha. ingen av dom gillar de men alla förutom Rosa står stilla iaf. Rosa sprattlar som en fisk och gnäller som att hon är döende så fort man försöker blöta henne med duschen. på lördag tänkte vi Grilla iaf så vi får hoppas på bra väder, på söndag ska troligen Julia ( Ninas lillasyster) komma till oss och bada och träffa hundarna. Hon är helt kär i hundarna. men nu ska jag och Denise snart börja bege oss hem till skälby och köpa mjölk påvägen.

Ciao!

hallon och körsbärs plockning

Idag åkte jag och Denise till skälby när vi vaknade, när vi kom dit drog Denise iväg med mormor till jakan för att hon skulle klippa sig. Jag och Anna satte igång att plocka hallon, när vi var klara med de så var det dags att plocka körsbär för att göra körsbärslikör, mumma. jag fick stå på en stege som inte var nå kul att stå på alls, den skakade lite smått och man var jävligt högt upp men det gick bra iaf. Andreas skulle också plockan men eftersom att jag och Alex stod på stegen så fick han klättra upp i trädet och plocka. och han fastnade där uppe så jag fick klättra upp på stegen och efter mycket om och men fick jag ner honom. haha ja vad ska man säga barn har en tendens att klättra högt upp och inte komma ner sen, jag gjorde också så när jag var liten så jag ska inte klaga. snart ska jag och Denise åka till mamma för hon ville äta middag med oss eftersom att Denise och jag kommer att vara här tills på måndag. Vi ska vara barn/hus/hund/djur vakt för pappa och Anna ska till västervik.  just nu sitter jag och små kollar lite på arbetsförmedlingens hemsida men det har typ inte kommit in något nytt att söka på. varför ska det vara så svårt att få ett jävla jobb?! spec när man söker flera om dagen!

jaja nu ska jag gå ner och kolla lite på tv med mina småbröder innan jag och Denise ska dra.

Hörs sen, ciao!

Parken zoo!

I måndags begav sig jag, Nina och Denise på en bilresa som slutade i Eskilstuna på parken Zoo! haha!  kul liksom att två 18 åringar och en 20 åring drar på zoo själva och är helt fascinerade av alla djuren spec av den vita tigern och när lejonen fick mat!  tog en del bilder men dom flesta vart inte så bra eftersom att nästan alla djur har glas istället för staket runt sin inhängnad så jag fick ta igenom glaset. vi hade iaf en jättetrevlig dag på Parken zoo. Här är några bilder fårn besöket på paken Zoo.

Bilder från parken zoo!



Stekar tiger!



Surikat som spanar, dom lät skit roligt.




Coolaste djuret på hela parken, han hette Boris haha! tänk dig en sån i koppel !


Lejonen får käk!



Äckel ödla!



Nina och Denise med Fantomen!

Fighting!

Kom precis hem från bio! Fan va bra filmen va, känns som att senaste gångerna vi har varit på bio har vi lyckats pricka in bara bra filmer. Jag kan kungt rekomendera denna för andra kille som tjej! och ännu bättre för oss tjejer är att det är Channing Tatum som har huvudrollen och han är ju inte direkt ful! jaja nog om det nu ska vi slagga för en viss Nina ska upp och jobba imorgon klockan 07:00 grattis Nina, men det är ju pengar iaf.

Ciao!


torsdag = grillning och Vin

torsdagen började med att jag gick upp och duschade, satt ens tund i vardagsrummet med Denise och glodde, sedan gjorde jag mig klar och packade ihop mina saker för att bege oss till Skälby. När vi kom till Skälby så var pappa och anna redo att åka haha det såg lite varmt ut med hela skinstället på, dom åkte en sväng och betalade deras resa dom ska nämligen till Samos 5e september så det blir som deras bröllopsresa eftersom att dom inte har varit på någon ännu. skoj för dom! :)
Vid fem kom Nina när hon hade slutat jobbet och vi började med maten, tog en dagens och väntade. Maten var jättegod men det var så J*vla varmt inne i köket så alla höll på att flyta bort. Efter att vi hade käkat så drog jag nina och Denise till Willys och köpte kex för vi skulle käka ost och kex lite senare men hade nästan inga kex. När vi kom tillbaka var Chrisse och Christian här dom höllpå och fibblade med Chrisses husvagn. Fram åt kvällen så satt vi ute på "solterassen" och snackade och drack dagens, för er som inte vet vad dagens är så är det vitt vin med sockerdricka/fruktsoda eller liknande, Mycket gott.
Nu fredag sitter jag här och har precis reserverat biljetter till Filmen Fighting! Med cahnning tatum, Terrence Howard och Zulay Henao. Så jag Denise och Nina ska gå på den 20:55 Idag på heron, tror den kommer vara riktigt bra! eller jag hoppas det iaf!
om ett tag ska pappa och jag ut och ta en sväng på hans Nya hoj, Nice Nice!

Men nu ska jag gå ut och sätta mig det är ju trots allt bra väder!

Ciao!

Wow värsta grejen!

Wow asså jag är i chock just nu ! Denis eköpte en grej som heter Epilette som är en hårborttagnings grej, det är som ett sandpapper som man gnuggar mot benet eller aa där man har hår som man ska ta bort och håret försvinner! man typ slipar bort håret smatidigt som den tar bort döda hudceller:O  jag provade lite på mitt ben och de funkar verkligen! ett till plus med den är att den kostade endas 65 kr på Kicks och man får 5 Refill "papper" till.


.

Idag är det Torsdag och jag har satt igång en tvättmaskin och lite så, vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag men det lär ju visa sig. Imorgon ska vi iaf grilla hemma hos pappa med alla vilket ska bli mysigt. Just nu vill jag bara mer än allt annat få ett svar så jag vet om äventyret börjar eller inte ! Jag hoppas verkligen att det blir av men man vet ju aldrig!

Nu har dom iaf börjat sätta upp byggställnignar utanför oss så om någon dag eller två lär vi vara inplastade, jippi! inte ! Det betyder också att det kommer vara varmt som i en bastu här hemma hos mamma för man kommer inte kunna ha dörren till balkongen öppen förren dom är klara med ombygget, men hur som helst så ska det bli trevligt att få större balkong.

Hoppas Hoppas Hoppas verkligen att det blir av!

tisdagen i all ära

I måndags åkte jag och Denise till pappa för att sova där eftersom att han och Anna skulle åka till Järvsö och köpa hojjen pappa hade kollat på, så vi skulle passa grabbarna och hundarna osv. På kvällen kollade Denise och jag på film och sedan gick jag ut för att röka och pratade i tele när jag kom in kunde jag inte sova och när jag väl hade blivit så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna så började min kära syster snarka! inte nog med de men eftersom att jag är så snäll så fick hon sova i min säng så tog jag min soffa vilken är den mest obekväma soffan jag någonsin har sovit/försökt att sova på. när Denise äntligen slutade att snarka var klockan ca halv fyra och jag somnade på en gång men jag fick inte sova länge alls, för pappa och Anna drog vid fem halv sex och då drog Cindy (kattas hund som vi passar) igång och gnälla som fan och vägrade sluta, så jag gick upp och hämtade henn så hon fick sova i mitt rum tänkte jag för då kunde hon ju hoppa upp i sängen och sova med Denise. Men NEJ då gick hon upp i min trapp och gnällde vidare! så jag satte mig i köket och försökte få tag i pappa för att fråga va fan jag skulle göra eftersom att inget jag provade funkade men han ville inte svara. jag slängde upp henne igen till dom andra hundarna och gick och la mig. Låg vaken till ca åtta halv nio sen somnade jag och sen skulle jag upp klockan nio. Så jag har varit döds trött hela dagen! Dagne har ändå varit ganska slapp och grabbarna har varit snälla vilket är ett stort plus om man är trött då är det jätteskönt när ens småbröder är som små änglar. Pappa kom hem vid tio över tre på sin nya hoj och den är mycke snyggare än den han har sen innan, men han va lite sorgsen för den va ju smutsig eftersom att de hade regnat så hans atte igång att tvätta den när jag och denise hade dragit haha ! papap och sina motor saker de e som hans bebisar.

Nej nu ska jag slappa och hoppas p¨å att de blir många fler timmars sömn än i natt.

Ciao!

Händelserik Bilsemester!

Nu är man hemma efter en tio dagar lång bilsemester, om man säger så här så har dte varit en händelserik semester både bra och dåligt. Förra fredagen åkte jag Denie och Nina ner till gbg på vägen ner så upptäcker vi att vindrutetorkarna inte fungerar så de va bara att svänga av vid första bästa mack och ringa pappa klockan halv åtta på morgonen, men efter att jag hade bytt säkring i bilen så funkade det som de skulle och vi fortsatte våran resa. Vi hde skit kul på vägen ner och poppade musik så de bara skrek om de. När vi var framme i Gbg så åkte vi till Ninas moster som vi skulle osva hos och lämnade  lite saker för att sedan ta oss till Liseberg och möta Martin, Väl på liseberg så fick vi Nina att åka Balder TILLSLUT! haha efter mycket tjat! Martin var tvungen att dra vid sju för han hade  bara parkering tills dess och han ville åka så han inte behövde komma hem mitt i natten, Jag, Denise och Nina stannade kvar och spelade på sånna klo maskiner, Jag vann totalt 46 nallar, 2 mellan stora och 44 små, haha Nina vann ca 20 och Denise vann ca 17.

I lördags skulle vi på Beach party med Ninas moster och hennes kille som är Dj men när vi skulle åka dit där vi skulle bli hämtade med båten så fick vi inte igång bilen så vi fick gå till OK och låna startkablar sedan fick Maria (Ninas moster) ringa sin kompis som fick komma och hjälpa oss att få igång bilen, Väl på ute i skärgården på Beach partyt hade vi jätte trevligtl, Jim(Marias kille) och hans dj kompisar hade riggat upp musikanläggning ute på en ö vid en strand och vi grillade, solade och badade. När vi sedan kom i land och skulle åka hem till Maria och Jim fick vi inte igång bilen igen så Nina fick springa ut i vägen och stoppa några som var påväg från hamnen så dom fick hjälpa oss att få igång bilen med startkablar EN gång till!

Söndagen gick vi upp tidigt och drog till Gekås där vi shoppade en hel del sedan begav vi oss hem mot sthlm igen, Sov en natt och sedan drog vi till landet i hälsingland där vi har spenderat ett gäng härliga dagar. Har varit jätteskönt att vara "ute i skogen" i några dagar och chilla. Vi har dock haft skit väder fram tills igår typ. Onsdagen drog jag och Nina på oss en fylla och det blev kanske några sms som man inte skulle skickat i nyktert tillstånd.

men för att samanfatta dessa dagar har det varit as kul!

RSS 2.0