inför veckan

Nu sitter jag hemma hos mamma ska tvätta och lite så inför falkenberg. ska se till att packa och så så att det är klart redan på torsdag kanske så man slipper stressa med de i sista stunden. Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen klockan nio på morgonen :/! Efter det ska jag springa in på coop och köpa sallader, frukt och nåt att dricka sedan ska jag och Denise bege oss in till slussne där mamma och Roffe plockar upp oss med Roffes båt, ska bli mysigt att vara ute på sjön en dag och slappa. det var länge sedan nu som jag åkte båt, asså en riktigt båt då inte kryssningsbåt, Vi åkte alltid båt när vi var små men aa som sagt nu var det länge sedan.
På onsdag ska jag passa Argos hemma hos Chrisse och Elin, Myspys ska det bli. sen är det bara torsdag och fredag kvar sen drar alla vi grils till Falkenberg! de ska bli sjukt kul :D! hoppas bara på bra väder.

Ciao så länge!


uppdatering

Jag har varit dålig på att blogg IGEN! förlåt! men har inte suttit vid datorn så mycket nu när det har varit bra väder, igår var det lite folk här från Annas jobb som vi grillade med och drack lite och så. Denise, Elin och Nina var här såklart också, Efter att alla hade åkt hem satte vi oss i vardagsrummet och kollade på gammla filmer som vi filmat ihop när vi byggde vårat sommar hus.
Idag har jag inte gjort så jätte mycket på dagen, Nina jobbade, Jag Denise och Anna låg och solade ett tag och jag och Denise tog oss ett dopp. Fram mot eftermiddagen så åkte pappa, Jag och grabbarna till pappas jobb med MIN bil. haha känns så skummt att säga Min bil när man inte ens har körkort. Iaf när vi var där så tvättade och vaxade jag den utvändigt och skurade ur den invändigt passade också på att putsa alla fönster. Efter några timmar på pappas jobb åkte vi hem och inte långt efter det kom Nina och Denise hit efter att dom båda hade jobbat, Vi tog en sväng till ok och köpte varsin doftgran till våra bilar, Denise har nämligen också en bil men hon har heller inte körkort ÄN iaf, hon kör upp på måndag så vi håller tummarna för att det går bra. Nina har ju också bil men hon har haft körkort i ett halv år så aa hon kan med all rätt säga "MIN" bil utan att de känns skummt :p haha. Imorgon ska Nina och Denise jobba, Pappa och anna ska till Leffe och helene för att Leffe fyller år så då ska jag vara hemma helt solo med hundarna det blir skönt då kan jag ligga och slappa i solen tills dom kommer hem igen.

juste imorse när jag kollade på tidningen som pappa hade lagt på köksbordet fick jag världens chock! Michael Jackson är död! What tänkte jag, men å andra sidan var det väll mer en tidsfråga men det känns ändå så skumtm att han är död. Han var ju ändå en så stor artist ett stort namn liksom. Stackars hans barn asså! tre barn och den äldsta är 12 måste vara jävligt jobbigt för dom.

Nej nu ska jag och nina lyssna på några Michael Jackson låtar för att "hedra" honom.

Ciao!

byte efter problem

Nu är det så här att vi har efter mycket om och men fått byta hund att ha hemma. Bonzo var en jätte gullig, snäll och mysig hund men han var livrädd för trapporna och porten vilket inte funkade. det tog oss 40 min att få upp honom för trappen så jag ringde till hundstallet och frågade vad jag skulle göra för vi hade provat allt, locka med godis, ost, skinka. Vi provade att vara bestämmda och att typ springa så han skulle få upp fart men inget funkade så dom sa att vi skulle komma och lämna honom och så fick vi ta en annan hund med oss istället. Vi fick en staffe tik som heter Chanel hon är hel svart och jättesöt och mysig. Ett år hon med precis som Bonzo. nu sitter vi och väntar på att So you think you can dance ska börja.

Ciao!

haha!

Baksmällan är lätt bästa filmen jag sett på länge! Skrattade så jag höll på att kissa på mig, haha den kan jag verkligen rekomendera för alla.
Imorgon ska vi gå upp tidigt och köra denise till jakobsbergs sjukhus hon ska göra någon undersökning, efter det blir det donken frukost sen ska vi till hundstallet i åkeshov och hämta Bonzo som ska bo hos mig till på Söndag, det ska bli mysigt. Han är en ett årig Doberman/dalmatiner tydligen väldigt snäll occh mysig. det ska nog inte bli några problem tror jag.
Sen ska jag eventuellt passa Argos om Chrisse och elin ska på power meet, då får jag bo hemma hos dom i gustavsberg så det blir också mysiga dagar med Sötnosen.  nej nu ska jag sova är jätte trött plus att jag måste orka gå upp tidigt imorgon för Denise ska va på sjukan klockan nio.




Puss hej

idag var det dags för lurvet att somna in

Idag fick våran kära katt Charm somna in, vi har haft honom sen jag var inte ens ett år. Känns väldigt tråkigt och det kommer bli tomt hemma hos mamma nu när det inte är någon lurvig liten sak som springer runt och jamar/skriker. det är ingen som kommer att hoppa upp i ens knä när man ligger i soffan och kollar på tv, ingen som kommer tigga när man sitter och äter osv. han skulle ha fyllt 18 i oktober vilket är gammalt för en katt, så det var inte mer än ratt att låta honom somna in då han också hade blivit väldigt smal och bakbenen inte riktigt hängde med. Låter kanske ganska löjligt men det är jobbigt för även om det bara var en katt så var han en i familjen och det kommer bli tomt utan honom!

R.I.P Charm 2009-06-15





Hoppas du får det bra där du är nu. kommer att sakna dig "PK"

puss och kram

Bästa ever!

Hej hopp, Nina och jag kom hem från en impuls kryssning för några timmar sen. Vi hade skit kul även fast det var bara hon och jag, vi träffade massor med folk och festade. Köpte eb platta och nu är det endast en kvar som  nina fick äran att dricka upp. haha det blev en hård kväll. Vi träffade en Kille från Florida som vad guds gåva till Kvinnorna, han var äckligt snygg! Både jag och Nina höll på att dö när vi såg honom, kvällen slutade med att vi hänge med honom och hans kompis som från Ludvika som han  var och hälsade på. Dom tycker att jag och nina ska komma dit och hälsa på haha, kanske att vi ska göra det vem vet? :P  Vi hade också tidigare på kvällen träffat två killar som var som plåster på mig och nina men jag och nina ville inte vara med dom så det slutade med att jag spelade sjuk eller aa att jag mådde dåligt så drog vi och då träffade vi dom andra, haha. vi gick och la oss halv fem imorse och sov till kvart i två, gick upp och käkade hamburgre till frukost sedan gick vi och köpte varsin drink sen letade vi lite efter FLorida killen och den andra för att den andra kille hade glömt sina skor i våran hytt. men vi gav upp till slut och köpte en till drink när vi hade suttit en stund kom dom och hänge med oss resten av resan.
För att sammanfatta hela kryssningen är den helt klart den bästa kryssningen jag någonsin har varit på! Måste göras om snart Nina eller vad säger du? :)


Nina och hunken!


Så här såg nina ut efter några öl


Så här såg jag ut efter några öl


Puss och kram

kvällens händelse!

Jag, Nina och Denise skulle åka och hämta mamma för att Denise skulle få övningsköra med Ninas bil eftersom att mamma bara har en manuell bil. Hon skulle köra i Sollentuna då hon har uppkörning där sen, när vi kom till mamma så ställde vi oss nere vid bommen vilket är mitt på infarten till parkeringen, vi kliver ur bilen för att röka medans vi väntar på mamma, alla stänger dörrarna och står ute och snackar, när denise sen ska sätta sig och ställa in stolen och så så tar hon i dörrhantaget och alla dörrar låser sig!!! What!?  Nyckeln sitter i bilen och stereon är på, hmm vad gör man? Det slutade med att Nina och mamma fick ta mammas bil och åka och hämta extra nyckeln hemma hos nina i kungsängen. Jag och Denise fick stå och passa bilen, haha ja vad ska man säga? nu har vi iaf vart och kört i sollentuna och har precis kommit hem och lagt oss i sängen med varsin dator. hahah

Puss och kram


i brist på annat att göra.

1. Hur gammal är du om fem år? 23
2. Vem var den sista du träffade? Nina och Denise
3. Hur lång är du? 160,5 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Flickvänner från förr, jättebra film, gråtvänlig också:P
5. Vem ringde du senast? Denise (min syster)
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "haha, Inget:) Puss" Till Nina
7. Vad är dagens planer? sitta här och glo en stund till med Nina och Denise, sen följa med Denise när hon ska övningsköra sen hoppas Nina och jag på att ta en cider eller två.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa, det går fortast och är billigast, haha jag vet att jag låter snål nu men så tycker jag.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? För ca en timma sen.
11. Vilken ögonfärg har du? Blå,grå gröna typ.
12. När vaknade du idag? vid tio ungefär
13. Har du någon gång hittat en katt? nej, men man har ju sett katter springa runt ute.
14. Vilken är din favoritplats? om man ska räkna här hemma är det i sängen, annars är det i ett varmt land där man kan sola och bada.
15. Vilken plats föredrar du minst? Sverige på vintern, gillar inte kyla.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis har jag ett bra jobb, en bra kille som jag är sambo med, ett barn iaf (vilket jag hoppas är en son) och en eller två hundar. Boende granne med Nina I ett radhus.
17. Vad skrämde dig som barn? Mörker och trånga utrymmen.
18. Vem fick dig att skratta senast? NIna
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej men om man äger vinylskivor nu har man trolig fått dom av sina föräldrar eller köpt begagnade.
20. Har du stationär eller bärbar dator? En av varje
21. Sover du med eller utan kläder på dig?  Sover i trosor
22. Hur många kuddar har du i sängen? 3
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? japp, många gånger haha.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? skor eller barfota, barfota på en mjölmjuk sandstrand är inte helt fel.
26. Är du social? Ja, det tycker jag nog att jag är. haha
27. Vilken är din favoritglass?  Twister
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Bjuda mina närmaste utomlands.
29. Tycker du om kinamat? aadå, men har lite svårt för det efter att jag blev matförgiftad på en kina restaurant.
30. Tycker du om kaffe? japp.
31. Vad dricker du till frukost? brukar inte alltid äta frukost
32. Sover du på någon särskild sida? längst in mot väggen.
33. Kan du spela poker? aa, men spelar inte om pengar för jag är inte bra på de.
34. Tycker du om att mysa? ja vem gör inte de?!
35. Är du en beroendemänniska? aa, cigg, beroende av att vara med mina vänner.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? min hund haha.
37. Vill du ha barn? Ja! två söner.
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? havet om det är varmt.
41. Vad spenderar du helst pengar på? skor och kläder.
42. Äger du dyra smycken? nej, använder inte smycken så mycket.
43. Har du någon gång testat narkotika? mm, rökt på men gör aldrig om det.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? en glass.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Nina och Simon haha.
46. Välj ett ärr på din kropp? Oj! har hur många som helst! men det får bli efter knäoperationen, har två ärr efter den som ser ut som två ögon.
47. Vad har du för ringsignal? Miss Li- ba ba ba
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? nej, kanske att min mamma lr pappa har något litet kvar.
49. Flirtar du mycket? hmm nja vet ej, när man har alkohol i sig så blir det ju lätt att man blir lite flörtig.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? har ingen.
51. Kan du byta olja på bilen? japp!
52. Har du fått fortkörningsböter? nej har inte körkort.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Skuld
54. Läser du dagstidningen? Metro när man åker tåg och så.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? ja när jag och Nina dunkar i bilen!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? 107,5
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? hmm kommer ej ihåg det var så länge sedan.
59. När var du i kyrkan senast? När min kusin gifte sig förra året i Maj
60. Vilka personer utmanar du? Nina, men hon sitter och gör den nu, Denise och Elin.


WOHO!

som jag skrivit innan så hade jag halsfluss när jag var i turkiet med Nina, Denise och Sarah och jag skickade in papaper till försökringsbolaget osv osv, idag fick jag svar och jag fick grovt med pengar tillbaka som ersättning för att jag "inte kunnat utnyttja min semester fullt ut". känns för jävla bra ! nu har jag iaf alla pengar till sista minuten resan vi ska ta i sommar, jag har så det räcker och blir över! skit skönt.

Idag har jag, Nina och Deniser varit hemma här sen drog vi till mamam och skrev ut mitt cv, åkte till Willys och lämnade det. Willys är kanske inte det roligaste stället att jobba på men det är bättre än ingenting plus att det är lättare att få jobb där än på tex H&M, hoppas dom hör av sig bara. Efter det så drog vi till Nina och hämtade hennes laddare till mobilen, sen drog vi och käkade. När vi hade käkat så släppte vi av Denise hemma hos mamma eftersom att hon skulle jobba, drog ner till ica och köpte mjölk sen hämtade vi mina småbröder på skolan. Sen har vi bara varit hemma och slappat.

Vi badade nyss bubbelbad och drack lite champagen, mysigt mysigt :) nu sitter vi med varsin cider oh varsin dator i min säng och slappar haha. Imorgon ska vi Leka med denise eftersom att hon är ledig imorgn, vet dock inte vad vi ska göra men något ska vi kunna hitta på. Nina ska jobba 16-19 imorgon så jag och Denise får roa oss själva i dom tre timmarna men det ska nog gå vägen. haha


test av dator på elgiganten!

nu sitter jag Nina och Denise på elgiganten och försöker få denise dator att bli svin varm så att dom fattar vad det är för fel på den!  haha surfar på deras trådlösa internet, haha. så kul kan man ha på en söndag klockan 12:45!

fel sägning

vi tittade på nyheterna nyss och hon sa att det hade varit en trafikolycka osv osv och dom trodde att mannen var påverkad av "drogor" haha Droger heter de! Dåligt tv4 ! mycket dåligt!

Jag har tagit studenten för fan!!!!!

Idag är dagen efter den stor dagen!
dagen började med att jag och Nina vaknade, jag hopade in i duschen och började föna håret efter det medans Nina duschade. efter det så sminkade jag mig och tog på mig klänningen sedan kom alla tjejer och vi korkade upp champagnen. När vi var påväg till skolan höll jag och Nina på att avlida för att våra skor gjorde så ont, så hennes mosters kille fick komma springande med våra andra skor. Tack Jim! När vi var i aulan så sjäng vi och lyssnade på rektorn, efterd et var det fotografering och studentlunch. Sen satt vi och väntade på att vara i klassrummet med Berith och höra henne prata och få våra betyg. När klockanvar ca kvart - tio i ett så gick vi och ställde oss vid dörrarna och vi var som paralyserade, det var som att allt stod still bara för attd et var så himmla nära tills det var dags att springa ut. När dörrarna öppnades sprang Nina och jag hand i hand genom första dörren sen sprang vi genom andra dörren där ingen sprang och när vi kom ut så visste jag inte vad jag skulle tänka jag bara skrattade! sen gick vi runt bland alla familjer och letade efter våra, jag hittade min pappa och Nina fortsatte leta efter sin familj. kramade alla i min familj och dom som var där för min skull och blev fotograferad osv. Sen bar det av mot flaket och upp på det, där stod jag och väntade på Elin och Nina medans jag öppnade första cidern. Denise och Sarah hopapade upp på flaket vilket var väldigt kul.
När vi kom tillbaka till skolan efter att vi hade åkt flak stod "Guffa" och väntade med sin fina Buick på skolparkeringen för att köra mig, Denise och Sarah hem. vi släppte även av Elin och David i Kallhäll. Påvägen hem åkte vi lite omvägar och crusade runt lite. Det var riktigt kul vi skrek för full hals. Sen kom jag hem till min mottagning där alla andra väntade det blev karamar, mat, paket och dricka. Nina kom lagom till att jag öppnade paket, toppen hade inte varit desamma utan dig min fruga ;) haha.
HAHA jag fick smörkniv av Guffa också! haha han höll sitt löfte ;) Jag dog nästan av skratt när jag öppnade det paketet! (internskämmt om smörknivar)
Jag fick en sodastream, glas och två karaffer från Bodanova, pengar, blommor, parfym, halsband, örhängen, kokböcker, fler glas. Maten på mottagningen var jättegod så mamma hade lyckats väldigt bra.

Vi struntade i att gå på slutskivan för att Nina hade jätte ont i huvet och vi båda började bli bakis, så vi satt kvar hemma hos mig och drack med syrran, pappa, Anna, inge och hannu och mamma och Roffe. mycket trevligt även fast det inte var värsta röjjet! Efter det så åkte vi till Viksjö där vi satt och snackade hemma hos mig sedan gick vi och la oss vid ett.

idag ångrar både jag och Nina  att vi inte gick på slut skivan men samtidigt så ingen av oss mådde jättebra så då kändes de bättre att strunta i det.

Jag hade iaf en toppen dag och det är tack vare min Nära och kära ! Tack så hemskt mycket för att ni gjorde min dag helt underbar!

Det sista jag vill säga är att nu har jag tagit studenten och är arbetslös! haha.




Vårat flak som Gson körde, tack så mycket för att du ville ställa upp och köra Gson!


Precis efter utspringet!


Jag och frugan!

nu checkar jag ut, Ciao!

Dagen innan !

Nu är det inte långt kvar tills studenten! endast några få timmar tills det är champagnefrukost och sen rullar det på hela dagen, kvällen och natten! sitter hemma hos Nina nu, vi är inte hos mig för en gång skull. haha. Ska sova här eftersom att vis ka ha champagenfrukost här imorgon, så Nina och jags ka upp klockan 05:00 och sen klockan 07:00 ska alla som vill från klassen komma, efter det bär det av till skolan.

Nu på kvällen har vi varit på pappas jobb och fixat med flaket, vart jättefint tycker jag. och jag kan tala om att vi kommer att höras mest av alla! när vi skulle sätta upp lakarna så fanns det inga stift i häftpistolen, så vi begav oss hem till mig och hämtade stift. när vi kom tillbaka till papaps jobb så var en viss person där, och ja, jag tycker fortfarande att han är grymmt söt/charmig och jag skulle inte banga en sekund. Det jobbigaste är att pappa ska hålla "**** kom hit " allt för att jag ska tycka att det är pinsammt. haha dock är det väll lite kul ! nu iaf ska jag avsluta detta inlägg och nästa gång som jag skriver kommer jag att vara arbetslös och inte ha någon skola att luta mig tillbaka på !


Puss och kram!

RSS 2.0