övningskörning,plugg till nationella och hals ont.

Jag sitter nu här och kom nyss hem, har varit ute och övningskört med mamma. Hon har lyckats byta bil i några veckor med en arbetskolega, dom har firmabilar så de går att dom gör så. Iaf och den är manuell för den som mamma igentligen har är automat så nu kan man träna manuell med både mamma och pappa. Igår körde jag med pappa och jag tycker att det går bra, idag gick det hyfsat bra fick ett kärringstopp. haha.  Nu iaf så sitter jag här, ska läsa lite mer i texthäftet inför nationella imorgon sedan ska jag sova så jag inte är dödstrött på provet. imorgon slutar vi efter provet och det är ju skönt, blir en tidig dag för oss.

Så surt nu när våren börjar komma så börjar jag bli snorig, få ont i halsen och blilite små rosslig. orkar inet bli sjuk!

nej nu måste jag rappa på med mitt läsande så att jag kan skriva något bra imorgon.

Ciao!

Slappkväll till robinson med Syrran och Nina

Sitter hemma ikväll med Syrran och Nina. Hela helgen har varit en slapp helg. ganska skönt ändå. Idag på dagen har jag varit nere på vallen och kollat på lillebror när han har spelat cup, han har verkligen blivit jätteduktig och laget han spelar i har också utvecklats jättemycket. Känner mig riktigt seg idag, är typ färdig att gå och lägga mig känns det som. Nina ska sova här för tredje dagen i rad haha, det blir närmare till jobbet för henne om hon sover här och hon börjar klockan åtta så.. det är ju tur att jag är så snäll och tillåter henne att göra de ;) 

Imorgon eftermiddag/kväll ska jag jobba, på dagen blir det väll att städa och plocka ihop saker och åka till pappa sedan till jobbet. Man kan ju hoppas att man ringer på bra distrikt alltså inte kista,Tensta/rinkeby eller något liknande.

Kan passa på att lägga upp en bild på Nina som gömmer sig för kameran.


Sudden!

Natten till onsdagen hade jag en Staffe-Valp hemma från hundstallet som heter Sudden och är ca 14 veckor, Patrik som brukar ha honom hemma på nätterna kunde inte ha han så jag "offrade" mig. det var så mysigt så. Man får stor lust att ta hem han förevigt men det blir ju lite svårt när man fortfarande går i skolan. Men när jag och Denise har tänkt efter så skulle det funka för hon börjar inte jobbet förren 3 eller 4 och jag kommer ju hem vid den tiden oftast inte senare så det skulle funka, men det är dumt att chansa.



Sudden i min säng.




Sudden glor på katten




Sudden i min Soffa

Så jävla söt han e !! åå vill ha !

första dagen

idag var första dagen i skolan sen 15 januari. det va väll sådär att komma tillbaka, hade hellre fortsatt prakitken trivdes som fan där. Alla var så snälla och roliga och trevliga osv, men har jag tur kanske jag kan få jobb där när jag kirrat körkortet eller fixa nåt nice jobb i GBG vette fan vad som händer faktiskt. Nu sitter jag hemma med Denise och Nina,, Denise ska snart gå till jobbet tror jag så efter det blir det bara jag, Nina och katten. Mamma är i gbg över dagen och jobabr så hon komemr hem sent ikväll för hennes tåg kommer in vid åtta tiden ikväll.

Nu ska jag kika på lite frisyrer och klura ut hur jag vill ha håret.

Ciao!

Trött

Ligger i fåtöljen i vardagsrummet och vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag skriver iaf för Nina vill att jag ska de haha. Håller på och kollar runt efter jobb, paniken börjar smyga sig in på mig nu när jag snart tar studenten. Har ingen aning om vad jag ska göra efter skolan, vill ha ett toppen jobb men de kan man såklart inte räkna med att man får.

Har massor med grejer jag vill göra men vet ej vart jag ska börja, har kollat jobb i Göteborg nu senaste tiden kanske att man flyttar dit efter studenten om man får ett nice jobb. Men å andra sidan blir det jävligt svårt att lämna familj och vänner här hemma och flytta till ett "nytt" ställe. har kompisar där nere med det är bara killar och det är inte samma sak.  Skulle vara otroligt skönt att komma bort från hålan man växt upp i liksom, se något nytt. men vi får se vad som händer med allt.

Gick upp klockan fem idag åkte hemifrån kvart i sex och började klockan sju. så man kan lungt säga att jag är svin trött. Skulle gå den nya riskutbildningen idag med Sarah och Denise så jag åkte hem och skulle byta om och så då visade det sig att jag inte hade någon nyckel med mig och ingen var hemma, FAN! Åkte till jakan och mötte Denise och sarah så gick vi till körskolan när vi väl är där visar det sig att det är imorgon riskutbildningen är! 
Denise hade fört oss bakom ljuset!

Börjar sju imorgon och på onsdag också, imorgon ska jag och Ulrika gå igenom massa frågor som jag har i praktikpärmen men jag måste böja och ändra lite på vissa frågor har jag och Daniel kommit fram till eftersom att jag inte har en "vanlig" praktik med tanke på vilken linje jag går.

btw på onsdag är det bara 4 veckor kvar tills vi åker vilket betyder att man kan börja pack om 2,5 veckor, NICE!

Få inte en chock nu när du läser detta Nina men du bad om en uppdatering. ;)

jobb dags igen!

Imorgon ska jag jobba för första gången sen i januari! har vart as dålig på att jobba nu när ja har haft praktik, men jag har slutat praktiken klockan fem och jag börjar fem på jobbet. men imorgon ska jag gå lite tidigare från praktiken så jag hinner till jobbet. kommer kännas lite konstigt att komma tillbaka efter två månader typ, nästan som första dagen om igen. haha hoppas Lollo och Stevi och alla är där så att jag inte blir själv med dom jag inte känner.

nu ska jag kika lite på film sedan ska jag sova.

Ciao!

jag är dålig på att uppdatera bloggen!

Japp nu är det en vecka och en dag sen jag skrev sist, vilket betyder att jag är en dålig bloggerska. Jag har inte haft en så händelserik vecka, halkat tre gånger sen snön kom IGEN! Idag ahr det iaf varit fullt ös på praktiken det var endas två doggywalkare imorse, vilket betyder att vi hade Massor med hundar att gå med. Jag gick med 5 stycken stora hundar plus 2 valpar och man måste gå med dom en och en så klart. och igentligen ska varje stor hund få gå i ca 40-60 min per prommenad men det gick ju så klart inne då skulle vi inte ha hunnit med alla så det blev lite kortare svängar med varje hund. det tog sin lilla tid men men. På eftermiddagen var det inte lika mycket iaf så då slappade vi lite.
har man bara en eller två hundar att gå med så går man längre såklart. då går man i ca 1-1,5 timmar.

Igår skulle jag och Denise och Mamma till Coop i Bro, eller det var iaf vad Denise bestämmt sa. Men det var ju så klart Coop i Brunna hon menade. Det kom vi fram till efter att vi åkt runt i bro i hundra år och gått in på en mack och frågat vart det låg. Så bra är min syster på att veta var saker och ting ligger.

Imorgon ska jag börja klockan 07:00 vilket betyder att jag måste ta 05:46 bussen för att hinna i tid!! USCH säger jag bara.

just nu sitter jag och väntar på mat, idag ska vi käka wok mumma vad gott:)!


Ciao!

Studentmössan är i min ägo nu!!!

idag var jag på praktiken till klockan två sedan begav jag mig till skolan med Elin och hämtade mina studentgrejer som hade kommit!!! iih fan va kul det ska bli, på något sätt känns det som att studenten verkligen är nära nu för att nu har man mössan här och man har provat den så den sitter bra, man har kollat så de står rätt saker och att det är rättstavat osv. vill att det ska vara imorgon!! fast gärna med bättre väder. haha

nej nu orkar jag inte skriva nåt mer.


Ciao!

blandad dag

idag har jag varit på praktiken sedan övningskört med min pappa. Efter att  jag och pappa var klara med körningen så åkte vi och hämtade Min lillebror Andreas för han var hos en kompis, när vi var påväg hem så berättar han att dom har en "snöskulptur tävlng" på skolan och att han, Andre, Elvis, Jesper och Erasmus hade gjort en snögubbe med Snopp och tuttar. Ja vad ska man säga, är de deras fantasi eller är det så att killar vill ha tuttar? haha jag tyckte iaf att det var lite kul, han berättade också att han och Carro ( som han var hos ) hade vart ute nu på eftermiddagen och lekt i lekparken och i området runt där Carro bor. Dom hade också busring hos folk bland annat hade dom ring på sin Lärare och kutat iväg. haha klyftigt brorsan. 

Dagen för övrigt har vart helt okej har varit sjukt trött bara , och sen har jag fått tillbaka pain i mina knän vilket inte är kul alls. Igår kväll hade jag så ont att jag inte ens ville gå till toan från sängen men tog en citodon och sen imorse när jag vaknade gjorde de inte lika ont, har käkat värktabletter hela dagen så jag har överlevt iaf.

btw, det var en liten fågel som viskade i mitt öra att studentmössor och kläder har kommit så imorgon ska jag efter lunch till skolan och hämta de !! WOHO

Nu är det dags för mig att kolla lite på en film sen sussa så jag orkar morgondagen.



Ciao!

helg med Sarah

Idag är det söndag och jag har inte bloggat på tre dagar så jag tänkte väll sammanfatta dom här dagarna. I torsdags var jag hundvakt som jag har bloggat om redan på kvällen så åkte jag och Nina till stan för att gå på Harry B James för dom hade någon bandit grej, när vi kom in till stan var det världens jävla kö för att komma in så vi gick till fridays istället och tog två drinkar. påvägen hem käkade vi bk på tåget och snackade med Sarahs bror. i fredags var jag med Sarah på ikea sen var vi hemma hos mig och käkade middag efter det drog vi till sarah och bakade och kollade på film. Jag sov också hos henne. Igår var jag med Sarah hela dagen, vi låg i varsin soffa och slappade och sedan åkte vi till jakan och hämtade ut Sarahs ena lins och sedan åkte vi till mig och häåmtade lite kläder, efter det bar det av till willys och handlade så vi kunde laga mat. Det blev Tacos. Sedan tittade vi på melodifestivalen och Denise var också här och tittade på den med oss. så ja... den här helgen har väll mer eller mindre gått ut på att slappa. men det har varit en ganska skön helg iaf :) Nu väntar jag på att mamma ska komma och hämta mig här hos Sarah så ska vi ta en sväng förbi kista och kolla på en "jumpsuit" som finns på Bikbok. Sedan blir det att åka hem och plocka ihop mina saker för att sedan åka till pappa.

Blev ett ganska rörigt inlägg men jag har iaf sammanfattat min helg nu, imorgon väntar praktiken efter en veckas lov, och ska jag vara ärlig så ska det bli skönt att komma tillbaka dit.


nu ska jag fortsätta titta på punk'd!

Ciao!

RSS 2.0