Där satt den !

Haha! Lille bror får dagens skratt av mig.

Jag, Linda och mina småbröder Alexander och Andreas satt längst bak på bussen från kista Precis när vi paserar Husby  säger Andreas plötsligt något till Linda. Linda börjar skratta lite smått och säger " Hörde du va han sa?!" jag frågar andreas vad han så och han säger " Om jag hade en egen gata skulle jag döpa den till Mohamedgatan!". Framför min lillebror sitter två tjejer/kvinnor med slöja, båda vänder sig om och tittar. Jag börjar skratta så tårarna sprutar och Linda likaså.

Ja asså ibland har småungar ingen aning om att de dom säger faktiskt är ganska roligt, eller att dom faktiskt inte borde ha sagt de dom sa vid det tillfället eller vid den platsen. Men jag tyckte iaf att det va ganska kul :)

Bak/jobbdag

Dagen började med att jag fick sova till halv tio utan att mina småsyskon väckte mig CHOCK! efter att jsg gått upp så käkade vi frukost tillsammans och sedan bakade vi kladdkaka som dom hade tjatat om sen igår. sen bar det av till jobebt och nu sitter jag här, kom hem för ca 30 min sen. men nu måste jag sova så jag orkar åka på äventyrsbad med syskonen och Nina imorgon:)

God natt !

en dag efter?

Jag vet inte varför men jag ligger en dag efter när jag skriver, berättar alltid om gårdagen.

Iaf igår va jag och mötte Elin lite snabbt i jakan för hon hade mina stövlar som jag ville ha tillbaka och eftersom att hon ska iväg på kryssning idag kände jag att ja inte ville vänta tills på onsdag kväll lr torsdag med att ha dom.  när jag kom hem från jakan efter att ha hämtat mina skor så messa Nina mig och undrade och ja ville hitta på nåt för hon hade precis slutat jobba, så de va bara ta på sig jacka och skor igen och knalla till bussen. När jag väl mötte Nina i jakan utanför gabriels trafikskola så va klockan runt 4 så vi gick in på gina en sväng och lämnade tillbaka en tunika och bytte en tunika som ja köpte i söndags. Efter det drog vi till Media Markt i Barkarby och gick runt och glodde lite sen gled vi in till stan och mötte Sarah. Efter en dag med mycke åkande fram och tillbaka så kom jag hem helt utmattad vilket resulterade i att jag kollade på tv en timma sedan dog jag i sängen.
Nina och jag kom fram till att vi borde ha en födelsedags fest tillsammans när vi har fyllt eftersom att det bara är 10 dagar emellan, och då vill vi ju så klart ha maskerad. haha men man får väll se va som händer.

Idag har jag inte gjort mycke alls, legat i sängen och läst faktiskt. Sen har jag och Nina bestämmt att på torsdag tar vi med mina småbröder till Eriksdalsbadet (äventyrsbadsdelen) och roar oss en dag :) haha Nu kommer syster snart hit och hälsar på trevligt trevligt.

Ha det så kul på kryssningen tjejer :)

hej hopp!

snurrig dag

Idag åkte mamma och jag till Jakan för att hitta en tunika åt mig, de slutade med att ja fick tre :O ojoj tack mamma :) sen skulle vi ta en sväng förbi outlet vilket var de dummaste vi kunde ha kommit på idag! vi såg bilarna när det va för sent sen satt vi där i kö i 40 min bara för att komma förbi outlet ( vi ångrade oss när vi såg hur mycke folk det var). Sen iaf så körde mamma mig hem till papap där jag åt lite innan jag stack till jobbet, och nu sitter jag här och glor. komhem för ca 40 min sen :) känner mig ganska duktig att jobba på en söndagkväll, de e inte dom dagarna man är som piggast oavsett vad man har gjort dan/kvällen innan.

Sång till datorn

Kom nyss hem från Denise, vi har suttit hos henne och kollat på tv och sjungit till datorn ^^ haha ja de va väll mer skrik måste ja säga. nu ska ja sova snart iaf, måste vara pigg imorgon för så blir de jobb.. :/

Glöm inte att ställa bak klockan en timma i natt allihopa. :)

Sov gott

Myskväll i soffan blev till Vinkväll hos Natta

Igår så hade jag planerat att bara ligga i soffan och mysa och titta på idol när Lollo messade mig, "va ska du göra ikväll" de slutade med att Jag åkte upp till Natta på söderhöjden och va där en stund med Lollo, Tommy, Jens,Johan och några mer och Natta så klart. Drack lite vin och hade en trevlig kväll :) drog vid ett kände att de behövdes eftersom ja skulle me syrran till stan idag, hade inte vart så skönt att gå runt döende där. nu är jag iaf hemma hos min Mamma ska snart åka till syster och käka middag med henne.

Ciao!

Gårdagens jobb!

Igår jobbade ja mellan 17 och 20:40, satt och ringde runt i Järfälla och Danderyd. När jag ringde runt i Danderyd kom jag till en tant och sa de vanliga " Hej jag heter Mikaela och ringer i uppdrag av lokaltidningen Mitt i Danderyd" Tanten svarar " du ringer lite olägligt, Min man avled nyss"  Asså va svarar man när någon säger så?! Mitt svar blev "Jag beklagar sorgen" Chockad så la ja på luren och funderade på varför man ens svarar om något sånt precis har hänt. Stackars gammla tant, domhade säkert vart gifta i 100 år.

Idag ska jag iaf handla efter jobbet, mjölk bröd och sånt vanligt. sen ska ja hem och laga mat eftersom att min mamma ska på kryssning med jobbet och kommer hem imorgon kväll så blir jag själv de ska bli skönt. Vi får se om det dyker upp någon vänn och håller mig sällskap.

Ciao!

uppdatering

Okej, nu sitter jag här i sängen med mammas bärbaradator och funderar på hur ja ska kunna skriva ett inlägg som sammanfattar alla dagar ja inte har skrivit. för jag vet att jag har varit dålig på att skriva på senaste tiden:/ och de fick jag också höra av Nina idag: Uppdatera blogg nuuu!!! så ja Nina jag ska göra dig glad och uppdatera ;)

Jag kan börja med att tala om att förra veckan hände det inte så mycket i mitt liv, haha. jag och pappa va ute och övningskörde i söndags på en parkering, första gången jag körde manuell. känndes så fel att va på parkering när man kör på vägen överallt med mammas bil, men samtidigt är det en automat så det e bara att gasa och bromsa vilket ungefär vilken idiot som helst skulle klara av.

i veckan har det bara vart skola sen hem och softa, men idag så skulle jag jobba efter skolan så jag tog 16:08 tåget från kungsängen till Sumpan, mötte Lollo och Natta på tåget så vi åkte tillsammans från sumpan till jobbet. När jag kommer till jobbet säger Mikaela som va arbetsledare idag att ja inte är uppskriven, då tänkte jag "skojjar hon med mig lr?!" så jag fick åka hem från bromma igen... de va lite drygt. hade kunnat åka hem på en gång istället vilket hade vart mycket skönare. Men imorgon ska jag jobba iaf och då är jag uppskriven!

resten av  veckan blir nog ganska lugn, mamma åker på kryssning med jobbet på fredag och kommer hem lördag kväll så de blir slapp ensam helg för mig vilket ska bli skönt faktiskt. sen på söndag blir det jobb och hela nästa vecka är det ju lov så då får man väll se vad manska hitta på. Förhoppningsvis blir det väll något mer än att sitta hemma och glo men man vet ju aldrig, jobb onsdag och torsdag iaf.


Sådär Nina är du nöjd nu? lr vill ha alla snuskiga hemligheter också? :P

hem ljuva hem!

Äntligen är jag hemma, hemma i sthlm, järfälla.  De som är mindre kul är att jag ska till tandläkaren imorgon. haha. men jag får träffa mina kära vänner iaf efter de, de ska bli skoj. satt brevid en as äcklig snubbe på flyget, han satt och petade näsan från att vi lyfte till vi landade. åå mådde illa som fan satt och lutade mig mot Denise för att komma så långt från han som möjligt.  ja lägge rupp lite bilder från norr imorgon lr under veckan iaf.

Ciao!

utmaning

Jag blev utmanad av Nina!

Sminkar du dig varje dag?
 Ja, men bara lite.
Hur mycket tid lägger du på att sminka dig till vardags? Max 5-10 minuter.
Hur mycket pengar lägger du på smink varje månad? Inte mycke alls, köper smink när jag behöver.
Föredrar du budget eller lyx när det kommer till smink? Lyx e ju trevligt, haha men de blir oftast loreal,isadora, osv.
Vad använder du för smink till vardags? oftast bara mascara, ibland foundation om man har finnar eller så.
Om du fick välja endast en produkt, vilken skulle det vara?  Mascara

Jag utmanar Sarah!

norr

Nu sitter jag hos min moster  i en stor 3:a vid älven i Skellefteå och glor. min kusin, hans tjej, deras son Sebbe som e 6 år, deras dotter Saga som är en månad den 19:okt, min mosters man och mamma och Denise är här och ska käka middag allihopa tillsammans. det bjuds tydligen på oxfile och potatisklyftor :D MMMH MUMMA! men saken är den att jag längtar hem, det e jobbigt att vara någonstans där man inte känner sig hemma eller känner någon förrutom släktingarna. det är ju tur att syrran har med sig sin dator och dongel så man har något att göra... ´dom påstår att vi ska fiska imorgon men vette fan asså! jag e livrädd för fiskar tar inte i dom. sen har ja inga kläder att fiska i de va inte va ja hade väntat mig att vi skulle göra här. haha  aja men nu ska jag var alite trevligt iaf.

Ciao!


Hej då folket!

Så nu har jag packat klar inför morgon dagens resa till Skellefteå, ska hälsa på släkten för dom som inte vet. haha jag kommer frysa ihjäl där uppe! pappa kommer och hämtar mig halv 7 imorgon bitti oc kör mig och syster till Arlanda :O så de blir ingen sovmorgon för mig bara för att jag slipper skolan. aja men man kan ju sova på planet de e ju skönt iaf. men nu måste jag lägga mig så ja får sova lite iaf.

kanske kan skriva nåt inlägg när ja e där uppe, annars skriver jag på måndag kväll igen.

Ta hand om er när jag är borta, kommer sakna er alla. Ni vet vilka ni är :)

God natt, Puss på er!




Jävlar asså!

Idag började jag dagen med att åka till skolan vid nio, satte mig och skrev en bok recension om boken Callgirl på Manhattan. Efter det hade vi hål till kavrt i tre vilket vi spenderade på det sättet att jag och Linda åkte hem till henne och hämtade hennes jobbkläder och sedan åkte vi tillbaka till skolan. Efter engelskan mötte jag Lollo på tåget och åkte till mitt nya jobb ! :D som Lollo tipsade mig om, när vi hade jobbat klart 20:40 skulle Tommy komma och hämta oss men vi fick vänta en liten stund så de gjorde inte så mycke, det som va värre va att vi fick soppatorsk! på motorvägen! Turken kom efter ett tag iaf och bogserade oss till Statoil där vi kunde tanka sen körde dom hem mig hit till viksjö. haha de va en händelserik kväll^^ nej nus ka ja käka nåt, har inte ätit sen typ två.

Ciao!

cocktail,potatis skruvar & Nina

Idag har jag och Nina haft en trevlig eftermiddag här hemma hos mig. Vi kollade igenom min cocktail bok, åt potatis skruvar. efter det så gick kollade vi på tv en stund och sen käkade vi pizza. En riktigt slapp eftermiddag :)


En smarrig drink bjuder jag på.



sammanfattning av gårdagen.

Igår gick jag upp vid nio och drack te och åt en macka, efter de så gick jag med mina kära småbröder till lekpalatset och lämnar dom där på kalas. Sen åkte jag till mamma och duschade och fixade mig innan det bar av till Linda på kalas. Vi blev bjudna på kycklingspätt, rostbiff och potatisgratäng som mat/middag. Efterrätten va kladdkaka och grädde med kaffe eller te om man ville, riktigt smarrigt. Linda öppnade packet efter fikat och jg måste erkänna att ja vart ganska avundsjuk på vissa av presenterna. haha. på kvällen sen när alla hade gått kom mamma och hämtade mig och körde mig till Sarah som ville att jag skulle hålla henne sällskap eftersom att hon va själv hemma. När jag kom dit gick vi till Willys och handlade, sen när vi kom tillbaka till henne så slängde vi oss i varsin soffa och glodde på "stjärnor på is" och "sing along". Myspys dag alltså.

Nu ska jag bädda sängen, skriver lite senare.

Puss!

Lördag morgon.

Klockan är 10:05 och jag har nyss städat om ca 25 minuter ska jag gå med mina småbröder till "lek palatset", dom ska på kalas där. min mamma hämtar mig där vid 11 så ska jag åka till henne och fixa mig lite för att sen åka till Linda och hennes "kalas". Just nu sitter jag och rensar min väska har så mycke skit i den, typ en förpackning med näsdukar fast det är inga näsdukar kvar... nödvändigt att ha kvar den i väskan. men nej nu måste jag hjälpa min lillebror som har tappat ut pärlot över golvet... *suck*


Ciao!

jack letning utan resultat.

Kom hem frå ca 20 minuter sen, har vart på stinsen och i Kista med mamma och Nina och letat efter en jacka utan några bra resultat. efter Kista körde vi hem Nina till Kungsängen eller aa jag körde fick övningsköra då. Sen körde jag hem till pappa i Skälby och mamma fick ta över bilen och åka hem till sig, och nu sitter jag här svin trött är jag. ska nog sova snart faktiskt. haha, det va länge sen jag gick och la mig klockan 10  på en fredag.

Jaja nu ska jag iaf läsa lite nyheter och kolla runt lite, god natt !

Grattis!

Nu är det lite sent på dagen men jag har inte vart inne och kollat eller skrivit något idag, så nu får jag passa på och skriva.


GRATTIS LINDA, 18 BARRE!!!!!

Du får din present imorgon när jag kommer till dig, hoppas du gillar den :) hihi



present.

Jag kom nyss hem efter att ha varit och köpt present till Pappas fru, hon fyller år den 8:e så jag köpte en kokbok som hette "grillat" och grej man använder när man masserar ryggen. Köpte faktiskt en bok själv också den heter "1001 Cocktails" så nu kan jag börja öva inför min bartenderkurs som jag planerat att gå efter studenten. Chocken va att de e köpt på rusta, dom brukar bara ha massa skit men dom hade massor me dkokböcker och andra bäcker som är billiga faktiskt där får dom plus. presenter till Linda som fyller imorgon är köpta, det fixade jag i tisdags och present till Elin som fyller den 17:e är också fixat. hoppas ni gillar era presenter tjejer!  Jag är så dålig på att hålla hemligt vad jag köpt i present till folk jag vill ge presenten på en gång eller säga vad det är för nåt, skit jobbigt att gå och vänta på att få veta om dom gilla den eller inte osv.

Imorgon ska jag och mamma åka till Stinsen efter skolan och kolla om vi hittar någon jacka till mig, hoppas hoppas hoppas för jag håller på att frysa röven av mig på morgonen när jag väntar på buss och tåg. sen på kväller får jag se vad jag gör, Linda frågade om jag ville hänga med henne och hennes kusiner om hon inte ska ut men vi får väll se vad hon bestämmer sig för. Imorgonfår vi iaf reda på vad vi fick på samhälls provet, Nervös med stort N ! hoppas på att jag fick bra för ja pluggade som ett djur till de. försöker vara duktig nu när det är sista året, får väll se hur länge de håller haha.

Nej nu ska jag kika lite i min nya bok ^^ hade bra och när ni vaknar imorgon är det Lindas fördelse dag ! GRATTIS!

Ciao!


Dagen happening!

Dagen började med att min mamma kom och hämtade mig så åkte vi till cityakuten, ja de låter lite roligt med tanke på tv serien men de finns faktiskt ett ställe som heter så inne i stan. Iaf så åkte vi dit och kollade mina öron, top massa prover kollade halsen och massa. det visade sig att jag har två pågående infektioner i kroppen, men inte öroninflammationsom vi trodde utan bara två infektioner i kroppen. fick antibiotika som ja ska käka nu morgon och kväll i tio dagar sen ska ja va av med inflammationen sa läkaren så jag tror på honom. Nu fick jag förklaring till varför jag har mått så jävla dåligt iaf, brukar inte må såå dåligt när ja e förkyld brukar bara vara lite hängig. Efter det va mamma tvungen att åka till jobbet på möte så ja fick ta tåget hem. när jag kom hem la jag mig i soffan och somnade på en gång då va klockan ungefär halv 12 jag vaknade igen 15:05 så det va skönt att sova en stund. imorgon ska jag iaf åka till skolan hoppas att jag orkar hela dagen bara.

God natt & sov gott !
 
Ciao


Top model!

Nu har jag tittat på Top model finalen och jag kan säga utan att överdriva eller ljuga att de va absolut rätt person som vann !  Jag skulle ha kollat på top model med Sarah idag för pappa och ahns fru va tvugna att titta på Roomservice emn sen så  blev det ändrade planer så Nina va så vänlig och ladda ner top model åt mig så jag kunde se finalen iaf. Fan va glad ja blev att Whitney vann verkligen rätt person, Anya va iof jävligt bra hon med men jag tycker att Whitney förtjanade att vinna mer än va Anya gjorde. Tur att Fatima inte vann iaf, ursäkta men jag hatar henne ! "Hej det e så synd om mig" de va de första hon uttryckte fast i andra ord, synd för hon tog ju fina bilder. Men men nog om henne, jag va faktikst lite nervös när jag satt och tittade iaf in mot slutet. haha ja e så larvig när jag tittar på sånna tävlingsprogram ja typ lever mig verkligen in i de och blir nervös och sen omd e inte blir som jag vill blir jag typ sur.. haha




Whitney vinnare av Top model 10 !

RSS 2.0