fönsterputsning?

Nu är jag hos mamma, så tänkte passa på att blogga en snabbis. är här och ska putsa fönster pga en överenskommelse mellan mig och mamma, men va ute med deppen nyss så tänkte att jag tar en paus vid datorn innan jag fortsätter. igår fyllde niklas år så jag och Nina köpte en kofta och en långärmad t-shirt åt honom i födelsedagspresent, han blev jätteglad över dom och dom va riktigt fina på. Sedan käkade vi med niklas, Danne och oskar.

Deppen hängde med till Danne och va helt hysterisk, han flög runt som en dåre och vägrade va still, fattar inte vad det var med honom han brukar aldrig hålla på så. men men de var väl en sån dag.

jag vet att det är vissa som tycker att jag borde skriva lite mer personliga saker i bloggen vilket jag skulle kunna göra men jag väljer att inte göra de pga att jag vill inte skapa tjaffs eller göra olika situationer värre än vad dom är/kan va osv. så därför blir min blogg inte så innehålls rik på personliga saker mer än vad jag gör och lite sånt.

På söndags ka iaf jag och nina åka till Torpet och det ska blijätteskönt att åka dit och ta det lite lungt, Nina, Jag, Deppen och Wirre blir det som åker. Ska också på Lastbils Elmia på lördag med Nina och sen ska jag köra hem en Dodge Pickis åt Pierre! ska bli kul kul kul!! :D

vad gör man nu då?

Jaha då var man arbetslös igen! så vad gör man nu? jo man söker söker söker och söker jobb och hoppas på det bästa. den femte saken man gör är att man hoppas på att det ska finnas lite tid över för att övningsköra så jag kan ta de där jävla lastbilskortet snart, har inte riktigt ork att tjata längre känner jag när det ändå inte händer nåt. Jag har alltid i världen men de handlar också lite om vad andra involverade människor prioriterar.

hur som helst så har Nina semester nu så i helgen ska vi på Lastbils Elmia tror jag och kolla om de finns några coola bilar, ska bli kul att göra nåtgot annorlunda för en gång skull, inte något man gör varje dag liksom. Sen på söndag blir det nog att vi tar vårat pick och pack och drar upp till torpet i en vecka, måste dock vara hemma tills den 4e igen då vi ska på namngivning hos Micke och Linda och jag ska vara chaufför.

Förövrigt så har de väl inte hänt så mycke, Pierre har köpt ny lastbil och jag har fått ett intressant erbjudande angående den, hmm skulle vara helt sjukt kul men som sagt det hänger inte bara på mig..


Slänger upp lite bilder på en lastbil från en utställning som är sjukt snyggt motivlackad!! tryck på bilderna för att dom ska bli stora, helt klart värda att titta på kan jag lova! Är förälskad i denna lastbilen!
           

aa man skulle inte tacka nej till att en vacker dag glida runt i en sån!

nu är det Top modell sen ska jag och Nina plocka loppor från varandra!

Ciao!

Fredag igen!

Jaha så var det fredag igen och denna vecka har jag varit dålig på att blogga, har varit fruktansvärt trött på kvällen och har inte sovit så bra på natten.. så aa trött har jag varit. Nina och Jag har varit ute och gått med deppen nästan alla dagar denna vecka, långa svägar då skit skönt att gå långa svängar när man har någon att gå med för de är inte kul att va ute och gå i en timma själv och snacka med träden osv..

Igår när vi var ute och gick vid görväln så kom de en bil så vi gick åt sidan och Nina skriker och hoppar till "en orm en orm!!!" lär typ som att va en pytonorm eller nåt, de va en typ snok den var så liten så liten.. nästan som en daggmask haha de va skit kul.

Har jobbat hela veckan inget märkvärdigt har hänt direkt, va inne i stan och fikade med en som heter Markus i onsdags. Mycket trevligt hade vi.

Idag har jga och Nina varit ute och gått på kvällen och sen var vi och hälsade på Sebbe en sväng, sedan åkte jag hem och nu ligger jag här och bloggar. ska sova nu även fast att det är fredag osv för jag är så sjukt trött!! Deppen deckade för lääänge sen, typ i samma veva vi klev innan för dörren!

nej god natt gott folk!

Ciao!

Söndag och jobb imorgon!

Ja då börjar helgen lida mot sitt slut, imorgon är det upp och jobba som gäller.. Vad har jag gjort i helgen då? hmm, i fredag gjorde jag inget alls faktiskt, käkade middag med Nina tror jag? haha sen var jag bara hemma och tog det lungt..

igår så var alla i familjen på grönan och jag var hemma med hundarna och så sen hämtade jag Nina från jobbet när hon slutade så åkte vi hit, sen drog vi till Svea och käkade ungsgratinerad pasta mycket gott! Sen bar det av till Danne och Niklas där vi fastnade och spelade sms-Roulette haha skit kul, blev en del pinsamma sms som skickades till bla Ninas mamma haha ! sen åkte jag och släppte av Nina i hässelby vid hennes bil och åkte hem, la mig och kollade på film med sveriges grövsta huvudvärk och sen började de bullra och blixtra så jag fick förklaringen till varför jag hade ont i huvudet. när filmen väl var slut kunde jag inte somna så låg och funderade på massa grejer tills klockan va 3 halv 4 sen somnade jag..

Idag åkte jag och Nina til sickla för att lämna in min mobil då den har börjat muppa sig, om jag skulle lämna in den hos onoff skulle de ta 4 -5 veckor, men om jag gick till stället dom skickar telefonerna till skulle de ta 4-5 arbetsdagar, dock har de här stället bara öppet vardagar 10-14 så får se hur de går att komma och lämna den där efter som att jag jobbar 06:30-16:00 men men de får lösa sig..Chrisse och Elin var här och käkade med oss, vi käkade grillat med sallad och potatis och sås osv mycket gott...Nu på kvällen har jag varit ute och gått med Nina och Deppen en redig sväng så Deppen är helt utslagen. kanon då kanske man kan få sova ordentligt :D

Nej nu är det nog dags att lägga sig i sängen!

Ciao!

FREDAG och vad gör man?!

ja som rubriken säger de är ju fredag! jag jobbade idag dock bara till ett vilket är jätteskönt, vi jobbar in timmar under veckan så vi får sluta tidigt på fredagar tycker de är skit bra! idag på jobbet har de väl inte hänt så mycke alls faktiskt... kom hem vid fem i ett och tog ut hundarna sen när dom hade varit ute så va de valparnas tur, Deppen fick sitta i koppel med mig på gräsmattan då för han vill ju så gärna leka med dom men de räcker ju med att han lägger en tass över ryggen på dom så är de kört liksom.... sen passade jag på att duscha, fila fötterna och raka benen haha! när jag hade duschat klart så drog pappa och Anna iväg och jag fick lämna hem en kanin.

Nina jobbar till klockan 18:00 sedan ska hon ringa mig så får vi väl se om vi hittar på nåt eller inte, skulle vara skoj att göra nåt för en gång skull med tanke på att jag inte GJORT nåt spec alls på länge, och mest bara varit hemma senaste helgerna.

nu håller pappa eller någon av dom på med maten tror jag så vi ska väl käka om ett tag, sedan ska dom ut och åka hoj tror jag.

nu ropade pappa att de va käk så måste väl gå upp nu ..

Ciao!

sova nu?

jo det var ju såhär att jag bloggade från mobilen idag på morgonen men av någon konstig anledning kunde jag inte skriva å ä ö så jag skrev med a och o istället, men förhoppningsvis kan folk lista ut vad det står iaf!

nu på kvällen har jag varit ute och gått en lååång sväng med deppen så han sover redan, YES! igår somnade han vid två tiden de var mindre kul med tanke på att jag gick upp klockan fem!

Nina var förbi här en sväng innan hon skulle på bio, haha vi har haft en hemskt rolig smskonversation idag! haha fan vad jag skrattade de livade upp hela min dag!

Tony har gått runt på jobbet och kallat mig för "killen" och "grabben"?? why?! haha sen flinar han med sitt jävla flin så man kan ju inte låta bli att skratta så aa kör han samma imorgon då blir de "gumman" han får heta !

sen har jag ju inte skrivit något om detta men JAG SKA BLI FASTER!!! :D min bror och hans tjej ska få en bebis, och eftersom att Anna har skrivit på sin blogg om de nu så tycker jag att  jag också kan göra de :) ska bli så spännande!

Deppen ska me till jobbet imorgon och röjja med Hugo!

nu är det sov dags!

Ciao!

..

ja nu ar klockan 07.17 sitter pa jobbet och har precis skjutit lite kartonger.. kan inte gora dom tre sista bokstaverna av nagon konstig anledning... igar fick jag veta en sjuk sak och min fraga ar hur fan kan man gora nat sant mot en manniska bara for att man vill hamnas. forstora en manniskas liv bara sadar utan vidare. jaja jag hoppas att det loser sig iaf.. jag kan ocksa tala om attt min hund var valdigt billig igar da han skulle busa hela javla kvallen sista gangen jag kollade pa klockan var den 2 sen ringde den klockan 5 igen.. sa ja jag ar en aning trott.  nehe nu ska man ta och fortsatta jobba och hoppas pa att dena dagen blir en bra dag                                                                                                                                                                                                                                                                    igar sporegnade de ju som manga kanske markte men tydligen tyckte inte att jag var tillrackligt blot sa han  drankte mig med vattenslangen haha..

såå otaggad!

ja nu ligger man i sängen och borde sova, men är så sjukt otaggad inför morgondagen!! vill inte gå upp 05:10 och jobba jag vill inte! men men de är bara göra de och se glad ut, samtidigt som man tänker på alla andra som har semester! de är ju kul... INTE! jaja vad gör man inte för lite pengar!

idag har jag badat ALLA hundar på förmiddagen och sen åkte jag till min mamma och va där, sen käkade vi tillsammans och sen åkte jag hem hit igen och ska sova.. ja alltså ingen händelserik dag.

imorgon iaf så befinner jag mig på jobbet från ca06:15 till ca15:30! ha det så skoj alla lyckliga människor som fortfarande har semester!


RSS 2.0