återhämtat mig

nu har vi återhämtat oss efter maten, haha. Dagen började med att Andreas kom ner och petade på mig och sa att det var dags att vakna och att han vill eha hjälp att fixa håret efter att han hade duschat. Efter det släppte pappa ner Wirre som attackerade mig på en gång haha då vaknar man kan jag tala om! pappa körde andreas till ett kalas sedan drog han och mormor iväg och klippte sig. Efter det åkte vi till MEdia Markt och köpte en mobil åt mig eftersom att min mobil har lagt av helt och lever sitt eget liv. det blev en Nokia 5800 xpressmusic, riktigt nöjd är jag. ikväll blir det bara att vara hemma och kolla på film och ta det lungt tror jag. Jag och nina ska hämta Andreas vid 20:00 hemma hos Emil. han åkte dit direkt efter kalaset och lekte.



.

är mätt som en jävla gris efter att vi alla slängt i oss maten i hungersnöd! de kommer snart spruta ut genom öronen och näsan tror jag!

återkommer senare när jag hämtat mig efter denna otroliga mättands känsla

bonniers

Nu har jag precis suttit och hållt på med Bonniers trafikskola, har en skiva till datorn där som berättar om olika saker som dom även tar upp i teoriboken, men efter varje kapitel kommer kontrollfrågor och jag har haft rätt på alla nu. har dock bara gjort ett kapitel idag, det tar en stund eftersom man ska sitta och lyssna och dom pratar ju ganska långsamt men men, jag tror att det är ett bra sätt att lära sig, just att man får frågor om det man har hört efter osv.

Imorgon slutar jag ett en kort dag ska bli skönt med helg, Anna och jag ska köra imorgon en lång sväng hoppas det går bra :)

Nej nu måste jag sova, God natt

Ciao!

städning osv

Idag slutade jag halv ett för jag skulle till doktorn ett, så anna kom och hämtade mig på jobbet sedan kom hon och hämtade mig hos doktorn också. efter det så rensade jag mitt rum, tog en stund men det är klart iaf, skönt att ha det gjort. sitter och funderar har lite saker som knappt är använda typ en väska som kostade mig 800 eller 900 kr om man kanske skulle försöka sälja den på blocket? va tror ni man kanske kan få en 3-400 för den den är använd typ en gång. En friis & company väska. känns så onödigt när sakerna bara ligger och inte blir använda. har lite mer saker som inte används som man kanske skulle kunna sälja och om det inte skulle gå ja då åker som i soporna för dit kommer dom ändå annars även om man inte försöker sälja dom. här hade jag inte så  mycke bara väskan men vet att jag har lite grejer hos mamma som är nya typ och inte används. men men får väll se vad jag gör med skiten.
jag har också hjälpt anna att söka jobb idag, finns massor men nästan alla är deltid och det är ju heltid som behövs. hoppas du hittar något snart som du kommer trivas mycket bättre med, håller tummarna!

juste när anna och jag hade hämtat grabbarna på skolan så messade katta henne och sa att hon klarade c-kortet, Grattis katta!

Jag har också bestämmt mig äntligen för att jag ska ta c-kortet men när vet jag ej det ör ju så jävla dyrt, och visst arbetsförmedlingen kan betala kortet åt dig men då är det massa krav dom har som man måste uppfylla, man måste ha varit arbetslös i ett visst antal dagar och man måste ha garanterat jobb efter man tagit kortet vilket betyder att man måste ha intyg från arbetsgivaren att man har garanterat jobb.
men det finns andra sett också tex fonder, stipendium och yrkesförarutbildningar. har hittat en utbildning som verkar jävligt bra, men ska försöka se om man hittar någon fond man kan söka och få hjälp osv. Anna hjälpte mig att kika lite igår men man vet ju inte riktigt vad man ska söka på liksom, så om någon kan hur man söker fonder HJÄLP!

Nina va förbi här för en stund sen efter att hon slutat jobbet, känns lite konstigt att man umgåtts dygnet runt sen vi var i turkiet och nu så träffas man knappt varannan dag, å andra sidan så träffas vi hela helgerna haha. vi e som ett gift par bara de att numera är vi särbo. haha.

Imorgon är det bara ja och Marcus nere på produkten för Tresäng är och fiskar med sin son i norge och på fredag är jag helt själv för marcus är ledig då och tresäng är borta då med fortfarande i norge. Kul jag kommer ha på fredag på jobbet, INTE!

nej nu är det dags för sängen så man orkar jobb imorgon.

Godnatt!

det är dig jag drömmer om numera

det här är vad jag drömmer om numera, hade jag den här skulle jag vara grovt lycklig!
en Impala 66a så jävla snygg!


snygga fäljar


Bak på impala 66an


snett bakifrån


inredningen


Så vad kostar denna skönhet då? 145 000 svenska kronor! den står i usa och det är ett svenskt företag som importerar bilar från usa som säljer den, jag säger bara OM man hade pengar !

nej nu är det god natt på ri

Första dagen på veckan

idag är det måndag, ljuva fina måndag! eller inte?! måndagar är alltid lite sega sådär att gå upp på och jobba men jag tycker fortfarande att tisdagar är värre. men ändå måndagar är inte roliga! det har iaf gått bra att jobba idag, har suttit i solen lite grann också. Marcus gjorde en bänk av pallar men sedan vart det sol där vi hade ställt dom så då flyttade vi dom efter solen så vi kunde sitta och steka! haha vilken arbetsmoral man har ! :p haha. efter jobbet så la jag mig på min soffa här nere i rummet och vips så hade jag somnat! vaknade av att anna frågade om jag kunde ta ut hundarna efter att dom hade käkat. pappa och boppa kom hem från träningen kort efter det så vi käkade middag sedan stressade anna och jag till rusta för att köpa en matta, det fanns bara en kvar! efter det så körde vi en sväng och övade lite grejer tex backa runt hörn, start i backe osv. det gick hyfsat bra idag var lite okoncentrerad bara. nu har jag precis duschat och ska snart slänga mig i sängen så jag orkar gå upp fem och jobba imorgon. Nina och Denise kommer och äter lunch med mig imorgon, blir skönt med lite omväxling på lunch sällskap haha.

Försöker hitta en bra pinuppa som kan stå framför en jenkare lr luta sig mot en jenkare, mend et är fan svårt har hittat några men då måste man ändra kläder och lite sånt för att de ska bli snyggt. om ni undrar så försöker jag klura ut hur min nästa tatuering ska se ut men det blir ett senare projekt att göra den för den kommer kosta MYCKET! men man kan ju alltid spana lite och bolla ideer.

De skulle kunna funka med den här fast andra kläder och inte telen i handen, att den lutar sig mot bilen på något sätt.


eller att den sitter så här på bilen med andra kläder så klart.


eller så här också med andra kläder så klart.


mend et är så svårt för det finns hur många som helst, och visst en tatuerare kan rita upp den själv men jag vill hitta någon så jag kan ha som riktlinjer så jag kan föreställa mig bättre hur de skulle kunna se ut. jaja de löser sig nog.

nej nu är det dags för sängen.

Ciao!

lördag

Klockan är 19:05 och Nina, Jag,Alex och Boppa sitter i mitt rum och lyssnar på Björn Rosenström haha han har jävligtroliga texter i sina låtar. Idag har vi varit på Media markt och köpt ett nintendo Ds till Boppa sedan hämtade vi Nina i Kungsängen och åkte hit och började med maten. Det blev tacos, jag hackade grönsaker och pappa stekte köttfärs Nina dukade fram,Till maten bjöds det på vin. nu ska vi snart spela Wii Sports.

Igår kom "guffa" (min gudfar) och hämtade mig på jobbet vid 12 så begav vi oss mot håbo tibble , påvägen dit hämtade vi nina. När vi kom till Håbo så sminkade jag mig och fixade håret, bytt om hade jag redan gjort. Sedan gick vi ut för att åka Buicken till Västerås för att vara med på någon test Crusing. men när vi kom ut i garaget och skulle åka så va batteriet urladdat så fick putta ut det där monstret som väger 2 ton ut ur garaget och sedan starta den med startkablar. Det gick bra tillslut iaf. vi körde ner cabbat hela tiden mycket trevligt men väldigt blåsigt. När vi kom till västerås var det inte så mycke bilar där men det ramlade in en hel del med bilar. sedan börjadfe vi åka och efter ett tag så hade dom stoppat alla som var med och åkte på den där test rundan för att samla ihop alla så vi kunde åka tillsammans och då såg man hur mycket bilar det var, det hade kommit jättemånga bilar som hakat på på vägen såd et var ca 50-60 bilar. Vi hade jättekul jag, nina och Guffa. När vi kom in i Strängnäs kom låten Eloise med Black ingvars haha så skön så vi satt och skrek till den i bilen vi körde den låten tre gånger i rad. I strängnäs körde alla in på en parkering och vi gick och käkade. sedan började alla åka mot Eskilstuna och då bestämmde vi oss för att bege oss hemmåt och ta en öl istället så vi drog åt andra hållet. väl framme i håbo igen så var Ammi hemma, så vi satt ute på deras altan och drack öl och Whiskey. Ammi visade sina nya skor och sin nya klänning som hon ska ha på ett bröllop och det visade sig att klänningen hon hade köpt är en likadan som jag har fast min är svart dom är jättesköna och väldigt smickrande för kroppen. bra val Ammi!

nej nus ka vi spela Wii..

Ciao!

helgen som var!

I lördags var vi på Crusingen inne i stan, det var mycket trevligt. kom hem vid ett från jobbet, satte mig ute en stund och snackade med Linnea (min kusin) sedan gick jag in och duschade och började göra mig klar lite smått. Precis när jag hade duschat kom Nina hit för att göra sista touchen med smink och så tillsammans med mig. Det blev några cider där innan vi kom iväg. pappa, Anna, Katta, Linnea, Nina, Jag, Alex och Andreas åkte in till stan tillsammans väl inne i stan käkade jag och Nina lite snabbt på Donken för att sedan bege oss neråt mot Guffa och Ammi som satt på de stället där dom alltid brukar sitta. När vi kom dit blev det mycke kramar, skratt och snack. Pappa och gänget gick vidare en sväng medans jag och Nina satt kvar och drack med folket runt Buicken. Efter ett tag tyckte jag och Nina att det var dags för Chrisse att komma för vi hade sett hans kompisar lite tidigare i en bil och tyckte attd et var konstigt att Chrisse inte åkte med dom så Vi ringde och jag sa att det är ju roligare om du ringer Nina så Nina fick prata och först trodde han att det var någon som hette Lina haha. Efter ett tag kom han förbi iaf och sedan drog vi oss över gatan och tillbaka hela tiden för tväts över gatan stod Chrisses kompisar med sin bil och dunkade musik så vi var där och drack och dansade sedan gick vi tillbaka till Guffa och dom och snackade så höll det på så. Senare på kvällen bestämmde vi oss för att sova ute i skogen (håbo tibble) hos Ellinor och micke som bor grannar med Guffa. så vi fick åka impala dit mycket trevligt. väl ute i skogen grillade vi hamburgare sedan spelade vi Guitar hero och sen var det sängen som gällde.

I söndags mådde vi otroligt nog inte så dåligt som jag iaf hade förväntat mig att må, men kom fram till det senare att jag var antagligen lite full fortfarande när jag vaknade för huvudvärken och segheten kom på kvällen när jag skulle sova. käkade middag med mamma, Nina och Denise igår för mamma ville träffa mig efter att hon varit en vecka på gotland.

Idag Måndag har jag varit otroligt seg och haft ont i huvudet tror det beror lite på vädret och kanske att helgen har påverkat det hela lite grann, iaf att man är lite sliten. Jobbade till fyra sedan åkte jag hem och käkade efter det var vi ute och körde en sväng Anna, Jag, Linnea och Nina. Vi körde den vägen som nina fick köra när hon kördeupp och gjrode samma saker tex backa runt hörn, start i backe osv. Men jag måste säga att det gick sämre idag än vad det har gjort tidigare. Men det är väll som anna säger att man får lite prestationsångest undermedvetet.

här kommer lite bilder från i lördags.


I väntan på bussen


Katta och Linnea i väntan på bussen


Anna i väntan på bussen, ville inte vara med på kort så hon muppade sig lite


Tunnelbanan påväg in till stan


Jag med Karlssons Impala i bakgrunden


Micke,Ellinor och Marie var där också


"guffa" (Gudfar) och Fru Ammi


ÖL!


sista bilden som togs den kvällen påvägen hem, tror den säger allt! :)

Lyckad lördag tycker jag absolut att det var hoppas alla hade lika kul som mig bara !

Nej nu ska jag sova så jag orkar gå upp klockan 05:00 imorgon.

God natt och sov gott alla som läser!

Tisdag

nu har det gått två dagar på den här veckan snart och tisdagar är alltid lika jobbiga att gå upp på. hela dagen är seg tycker jag, har alltid tyckt de att Tisdagar är värst. Dom flesta tycker att måndagen är värst men nej inte jag. Idag iaf så har jag skjutit kartonger och gjort kakor sedan har jag glott, glott och glott lite till. Alltså inte en så givande dag. imorgon får jag åka med anna till jobbet för hon ska jobba också och hon åker den vägen så då får jag åka bil och slipper åka buss. Det blir skönt de,  tack tack. jag får hoppas att morgon dagen inte är lika seeg för den här dagen har verkligen gått långsamt, skrev pappaer med Ronnie idag så nu är jag anställd på riktigt och vet vad jag får i lön osv. nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer förutom att jag har en hemlighet som bara Nina vet ;)

Ciao!


sammanfattning av veckan.

Nu ska jag sammanfatta min vecka, som jag skrev förrut så fick jag jobb på Binab där min pappa jobbar, började där i måndags och det har gått jättebra faktiskt. Visst det har väll varit lite kämpigt att gå upp klockan 05:00 varje morgon och jobba till 16:00 men det är något man vänjer sig vid efter ett tag. Den här veckan har jag fått skjuta kartonger, göra kakor (asfalt som man tappa upp i kartonger och skickar pall vis till riga tex), tappa upp Bitumenlösning i dunkar osv. att en viss person jobbar där gör att det blir lite pinsamt, men dte har lagt sig de mesta nu iaf. I måndags när jag skulle börja var jag jätte nervös eftersom att det hände en grej i sommar när jag, Nina, Denise, Pappa och min bröder var på landet. Denna händelse involverar en mobil och alkohol och ett nummer till den här personen, så jag var jättenervös att han skulle nämna det eller så men det har han inte gjort har har varit trevlig och så aa mer orkar jag inte skriva om det för ni som känner mig bäst har hört allt om denna veckan och det som han är involverad i.

En kille på jobbet som heter Marcus eller man kanske man ska säga aa saksamma han har med sig sin 14 veckors jaktlabbe till jobbet varje dag och den heter hugo, den valepn är helt bedårande så jävla söt och jätteduktig för att vara så liten han kan redan sitt och lyssnar till sitt namn osv.
Nya chefen som ersätter Jugge verkar vara bra, han är trevlig och rolig. Nästa vecka ska jag förhoppningsvis skriva papper med honom om jobbet och lön och allt sånt.

Igår kom Katta och Sam hit och vi grillade, drack lite och hade det allmänt trevligt bara. När det blev lite senare så gick vi ner till mitt rum allihopa och sjöng singstar för fullt mycket trevlig kväll. Idag har vi bara legat och solat och badat hela dagen eftersom att när nina kom till jobbet imorse klockan nio så ser hon att hon är struken från schemat så hon åkte tillbaka hit och sedan har vi bara STEKT hela dagen.  

Juste anna och jag har börjat övningsköra på allvar nu och det går bra tycker jag för att vara i början, har börjat läsa teorin också så det ska väll inte dröja allt för länge innan kortet är i min ägo. hoppas jag iaf !

nej nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer, kommer jag på något mer så skriver jag senare.

Ciao!

Söndag i all ära.

Nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig, ska ta en snabb dusch först. För som sagt imorgon halv sju börjar jag jobba vilket betyder att jag måste ta 05:48 bussen här i från! Tidigt tidigt men vad gör man inte för att tjäna pengar. idag har vi inte gjort så mycket, gjort rent till lite djur som skulle gå hem, När vi gjorde rent åt blixten (en hamster) skulle jag ta upp honom och sätta honom i en liten transportbur så att man kan göra rent hans bur. Då bet han mig såklart i tummen så de gör ganska ont nu eller aa de e ömmt men de e jus å med gnagare dom e ganska äckliga och bits haha. han vart väll arg för att jag väckte honom. Carolina har varit här också och lekt med andreas så jag har suttit och passt på dom medans dom badat. Va iväg med alex och köpte ett cyklop till honom för hans har gått sönder. Sen fick Nina åka en sväng med pappa  på motorcykeln som hon har tjatat om hur länge som helst. Är faktiskt lite nervös, men fattar inte riktigt varför har ju jobbat där förrut men de känns som att det kan ha att göra med att nu e de mer allvar, inte bara ett sommarjobb, men det går nog över.

Nej nu ska jag hoppa in i duchen sen slagga, sov gott alla.

Ciao

RSS 2.0