klantigt....

hej jag heter Mikaela och jag har vurpat 2 ggr idag! här om dagen tänkte jag "fan va skönt har inte vurpat ännu" har dock varit påväg flera gånger men inte slutfört de till 100% aa iaf så skulle jag inte tänkt för idag har jag fått tillbaka det som en käft smäll. japp två ggr vurpade jag idag! första gången så va det bara jag ute och då halkade jag på de sista trappsteget utanför oss, andra gången var när jag och pappa bar burar då sa jag jag kommer att halka för mina skor är skit hala aa vad gjorde jag 2 sekunder senare?! jag låg på rygg på backen och as garvade vilket pappa och Anna också gjorde SÅKLART!!!! här kan man inte förvänta sig att folk frågar hur det går först utan händelseförloppet är så här i våran familj när någon gör illa sig:
1. man halkar
2. alla skrattar tills dom nästan pissar på sig
3. eventuellt får man hjälp upp av någon som fortfarande skrattar så mycket att dom knappt kan röra sig
4. personen i fråga har samlat sig och lyckat klämma fram ett "hur gick det?" följt av ännu mera skratt

jaja men vad gör man utan skadeglädje, ja skrattar åt mig själv när jag gör illa mig så aa.. och skrattar ännu mer åt andra, förutom åt Anna för då väntar man tills hon skrattar innan man själv gör det, om man har någon självbevarelsedrift det vill säga!

nu är det sov dags, ska hälsa på på binab imorgon!

Ciao!

hmm

min käre syster ringde mig i går kväll och sa att " du får absolut inte göra något på lördag! jag menar verkligen ingenting, du får inte jobba, va borta hos någon osv osv. du måste va hemma och inte ha något planerat!" öö okej ?! e det bara jag eller är det jävligt jobbigt när folk säger så? man blir så nyfiken!
och inte nog med det, deb 2a får jag heller inte göra något men denna gången är det order från pappa och Anna, vad är det som alla kokar ihop för saker?!

igår va jag bara hemma, åkte iväg med grabbarna en sväng för dom skulle köpa julklappar. på kvällen när Nina hade slutat så åkte vi till sebbe en sväng och sa hej, sedan åkte jag hem och sov.

idag har jag käkat frukost med mina småbröder, varit ute med hundarna medans Anna städade, Ebba tyckte att de vart kallt efter ett tag så hon fick bo i min jacka en stund för att bli lite varm.  när vi gick in sen så städade jag här nere och anna högst upp och nu händer det inte så mycket för tillfället!

nu är det bara två dagar kvar sen är det JULAFTON!!!

helgen som varit

nu tänker jag fatta mig kort för jag orkar inte blogga just nu är trött som ett svin. i helgen har jag varit med Joel och Thomas i Rissne hemma hos Thomas, jag jobbade också i lördags och efter jobbet begav jag mig till Rissne för att glo med mupparna, skulle jobbat idag men Marc ändrade det. skönt på ett sätt ändå att vara ledig. iaf igår drack vi vin eller aa jag drack vin och Joel och Thomas drack öl, vi spelade tv spel och kollade på världens sämsta skräck film innan vi alla tre somnade sittandes i soffan haha. vaknade åtta imorse av att Thomas satte igång tv spelet, han kunde tydligen inte somna om och det kunde inte jag heller efter att han satt igång spelet och efter att hans hund upptäckt att jag faktiskt var vaken. Thomas har en 30 veckors Staffe som heter Burken som nog är blad det sötaste jag sett! jätte mysig hund, väluppfostrad, lydig och kelig och sprallig!

God natt


fredag

dagen började för min del klockan 04:20 när alarmet på mobilen ringde och det var dags att gå upp! klockan o4:50 satt ja i bilen efter att ha grävt fram den ur snön haha, begav mig mot jobbet.... halv sex va ja på jobbet och upptäckte att Marc (min chef) inte hade lämnat någon kassa till mig så jag fick ringa och väcka han och fråga vad problemet va, klant arslet hade glömt de! men de löste sig iaf, tillslut hade jag en kassa. dagen har rullat på ganska bra gick fort att jobba, det var ju trots allt bara ett kort pass. jobbar imorgon också 07:00-14:00 kul lördag! Pappa och Anna ska iväg och käka middag med Eva, Göran, Micke och Linda vet ej om dte är några fler, dom åker iaf vid sex tiden så jag ska vara hemma med dom två valparna som är kvar och mina småbröder. blir en slapp kväll eftersom att ja jobbar tidigt imorgon.

idag när jag hade slutat så gick jag till min bil, ställde min power king på taket och borstade bort snö och skrapade rutorna osv.. satte mig i bilen och körde iväg, vad jag inte tänkte på var att min power king stod kvar på taket haha vilket jag märkte när jag hörde ett konstigt ljud och såg den i backspegeln! haha så kan det gå när man har huvudet under armen och klämmer på de! eller hur är det du brukar säga Anna?!

satt och läste expressen nyss och då har dom lagt upp bilder på roliga skyltar som folk har fotat utomlands haha, det är ganska kul att se så jag tänkte lägga upp några av dom här.

Tryck på bilderna för att dom ska bli större..

                    

                  



                       


HAHA

haha bästa hemsidan på länge!!

www.felsms.com

Kolla in den, massor med sms som folk har skickat till fel personer!

ojoj

ojoj nu vart det visst länge mellan bloggandet iaf! men aa jag har jobbat på sen ja skrev sist, idag ahr jag dock varit ledig, Boppa fyller nio idag! stor kille blir han! imorgon är jag också ledig då ska Anna och jag till vet med valparna, chippa, vacineras, besiktigas osv. på fredag jobbar jag 05:30-11:00 eventuellt lite längre får se vad chefen säger!

Juste Grattis Martin som också fyller år idag!


här kommer några visa ord : "Fantasi är viktigare än kunskap //Albert Einstein"

jag måste säga att jag tycker att det är sååå sant!

Ciao!

juste!

Juste kom på en sak till jag måste tillägga! Magnus hedman handlade av mig här om dagen, han är jättetrevlig och kör en Audi Q7! Robinson Robban handlade av mig dagen innan och är as otrevlig, ville slänga kaffet i ansiktet på honom för att han var så otrevlig. och sen sist men inte minst Leif GW persson lånade toaletten hos oss förra veckan! haha







Long time ago

nu är det länge sedan jag bloggade så ska väl uppdatera er om vad som hänt senaste tiden. jag har provjobbat vidare på shell i väsby, lärt mig kassan på Shell i Sollentuna och sedan provjobbat en dag till i väsby i kassan, skrivit anställningsavtal med Marc. SÅ nu gott folk är jag anställd på Shell, ni hittar mig i väsby för de mesta när jag jobbar annars kanske jag är någon enstaka gång i Sollentuna. Denna veckan har jag jobbat 05:30 till typ 14 på måndagen sedan 05:30-11:00 tisdag onsdag, ledig torsdag och idag jobbade jag 06:30-12:30. Imorgon jobbar jag 15:00-22:30 kommer vara helt solo från klockan 19! spännande att se hur de går haha. sen på söndag jobbar jag 18:00-22:30 efter de vet jag inte riktigt hur jag jobbar beror lite på om det finns pass lediga osv.

Idag efter jobbet åkte jag och mötte upp pappa, Alex och Boppa vid deras skola så åkte vi till Media Markt för Alex skulle köpa ett spel, men det fanns inte där så vi åkte till Elgiganten eller aa "megastore" där jag och Andreas fastnade vid Guitar hero 5!! as nice låtar, och gitarren va skit skön att spela med, inte alls lika plastig och så som dom andra, den lät inte heller lika plastigt. efter det åkte jag hem och slappade ett tag, sedan kom Nina och vi begav oss till Kungsängen för hon skulle hämta ut ett brev på posten, sen drog vi hem till mig igen och tog de lungt. Käkade sedan körde vi Alex till breakdance och när vi hade släppt av honom åkte vi och hämtade Elin sedan kollade vi på idol, jag ville att Calle skulle vinna men man visste ju typ innan att Erik skulle vinna.. tyvär! men men han är bra han också men jag gillade Calle mer! Det var iaf kul att träffa Elin igen, det var ett tag sen nu, vi får väl hoppas att det inte blir lika länge till nästa gång haha, Btw så är Elin as sugen på att köpa Enya. Tror Enya skulle passa bra i deras familj men vi får väl se vad Anna säger, har lovat att säga till henne från Elin att hon är intresserad osv, så Anna du kommer ju läsa det här så nu vet du om jag inte hinner säga det imorgon bitti innan du läst min blogg!

Idag var det en Engelskman som bjöd ut mig haha, han kom och skulle betala för han hade tankat, så började han fråga när jag slutade och om han kunde få mitt mobilnummer osv osv, sen frågade han om jag ville gå ut och ta en öl efter jobbet då sa jag att nej jag är tyvär upptagen ikväll. han va säkert 37-40! sen så sa han att aa jag kanske kommer förbi en sväng till innan du slutar och säger hej, aa gör det du tänkte jag hahaha. 

Alexander fyllde två siffrigt igår, stor kille nu! Andreas fyller 9 den 16e och snart är det julafton! fan vad tiden går fort, efter att Nina och jag var i London känns det som att dagarna bara flygit förbi, lr aa första veckan hemma gick as segt men efter det känns det som allt gått skit fort. Det är också bara ca en månad kvar tills jag fyller år, undra vad man ska göra då, Nina och jag har lite planer på att dra på kryssning i slutet av den veckan jag fyller år, fyller ju nämligen på en måndag! *SUCK* fyllde 18 på en söndag och nu fyller jag på en måndag, 19 är iof inte något märkvärdigt men ändå! sen fyller Denise år, efter det så är det kläppen med Några från Binab och Gsons åkeri i några dagar som gäller. det ska bli riktigt kul, har inte åkt skidor på länge, men jag är fortfarande inne på att lära mig åka bräda, har alltid velat det så det är dags nu tycker jag!

Pappa och Anna har också informerat mig och Denise om att den 2a januari får vi inte ha något planerad efter klockan 18, fast sen sa dom att aa det är ju bra om ni är lediga från klockan 15 typ. hmm.... våran julklapp är då tydligen... undra vad det kan vara ! men den som väntar på något gott (förhoppningsvis) väntar aldrig för länge!

Nej nu har jag skrivit klart för idag, och jag ska försöka skriva oftare nu!
sängen som gäller, imorgon kommer det folk hit och grattar Alex.

Ciao!


..

Idag har det inte hänt så mycket spenderat min dag på shell med att tagit emot leveranser och packat upp varor! stått i kylrummet i två timmar och plockat med varor och shit, mindre kul! imorgon ska jag iaf få  kassautbildning i sollentuna, 05:40 börjar jag så det är snart sov dags haha ! Fredag blir också i sollentuna vad jag vet nu iaf, sen vet man ju aldrig om Marc tänker ändra sig och säga att ja ska vara i stora väsby.
igår mötte jag upp Nina och drog till ubg efter jag hade jobbat klart, det var öppethus så vi tänkte att vi åker förbi och säger hej till alla lärare vi haft, dom blev jätteglada över att vi kom dit ochd et var faktiskt ganska kul att träffa dom igen, men jag kan inte påstå att jag saknar skolan!

nej nu har ja inget mer att säga mer än att "Anna är du nöjd? jag skrev om vad jag gjort IDAG"

Ciao!

RSS 2.0