lookalike

Jag såg nåt kul som Linda hade gjort på sin blogg. Hon hade vart inne på en sida där man kan kolla vilken/vilka kändisar man e lik. jag gjorde de men jag vet ej hur mycket jag kan hålla med om resultatet. Nu är det så att av någon anledning så går det inte att lägga upp bilder för mig fattar inte varför :S gör som man ska men de händer nada! men ja provar lite senare eller imorgon.

helt slut..!

Idag va jag på UF kick off med klassen på älvsjömässan, borde inte ha gått men kände att de kunde va bra att lyssna på vad dom hade och säga. De kom dit folk som hade drivit egna företag osv så det va ganska mycket bra man fick höra. När jag kom hem så gick jag och la mig i sängen men en rulle toapappaer, nässpray, halstabletter och en papperskorg brevid sängen så ja slapp gå upp och slänga snyt pappret. nu har jag precis kollat på top model och ska gå och lägga mig. hoppas jag kan sova inatt bara, natten som va sov jag i två timmar ungefär för att jag hostar så mycket.. inte kul !
Blir nog ingen skola imorgon tror jag.. men vi får se.

God natt, och krya på dig Nina.

Ciao!


'Skor!

Skor..Vad skulle livet vara utan dom?



förkylning...

har vart hos pappa idag och fikat med smörgåstårta och lite så eftersom att han fyllde år i onsdags. jag vaknade idag med ont i halsen och snorig, har hostat hela dagen nu som en idiot och halsen är helt svullen. hoppas de inte blir värre bara.. :/

Igår va jag , Sarah och Elin hos Jennie på inflyttning/födelsedags fest, ibörjan va de lite stelt så för vi kände inga men sen blev de kul. vid tolv kände jag att ja fick ont uppe i magen som ja kan få ibland och vid halv ett så kände ja att ja inte ville va kvar för ja ville inte att de skulle bli värre. de va tråkigt att det blev så men jag hade kul tills jag fick ont iaf.

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på film.

Ciao!

kvälls irriterad!

okej skolfotot gick åt helvete, fick ta en enda bild så sa hon de här blev jättebra den tar vi. fick inte ens välja själv :/ efter de åkte jag hem och sov i soffan en stund svin trött. vaknad emed grov huvudvärk.. :/ sen kom mamma hem och lagade mat, käkade och sen tittade jag på top model, FAN att Lauren åkte ut !! hon tog bäst bilder av alla.!

Är irriterad på allt och alla just nu känns de som, orkar inte med en viss person som vägrar ge sig utan måste fortsätta tjaffsa och hålla på fats man säger sluta. så när man går från datorn blir man bombad på sms :S blir GALEN !!!! irriterad på mig själv också, borde ha pluggat mer än va ja har gjort. har samhälls prov imorgon och de svider som fan att veta att jag troligen bara kommer få G på de. Med tanke på att jag har sagt att ja ska va duktig sista året och slita som ett djur för att få VG och MVG i fler ämnen.

aja nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film.

God natt ;)

Skolfoto!

Sitter i skolan nu med Nina, Elin och Linda. vi har fixat det sista på affärsplanen nu, vilket va att sätte in bilder på oss fattar inte varför man måste ha de igentligen men aja. Nu är det en timma kvar till skolfotot ! JAG VILL INTE!! och på de då har jag fårr en mega finne på hakan lagom till idag.! det suger.!

Jag skriver senare så ni får veta hur det gick.



Smile !

..

Idag så tog jag nio tåget med Nina och Elin, när vi kom till kungsängen gick vi till pressbyrån och skulle köpa varm choklad då fick vi se våran älsklings pressbyrå kille :O  Han har inte jobbat på jättelänge och man blir verkligen glad när han är där och pratar och frågar saker och så, riktigt trevlig och charmig är han. de roliga va att vi gick dit igen innan Engelskan bara för att han va där ^^ Nina la ut 40 spänn på juice idag haha.

I skolan så va de ganska segt men helt ok inte lika segt som dom andra dagarna har varit. Elin tappade sin nyckel men hon hittade dom för de va en kille om kom gående med dom, han va påväg till expeditionen och skulel lämna in dom. en vänlig själ på skolan iaf.

Vart ute och övningskört idag igen, körde till vällingby och tillbaka. när vi va påväg tillbaka så va de en mupp som körde om mig och höll på att smälla med en bil som körde mot oss. men den som mötte tvär nitade så de gick bra iaf.

Me nu börjar top model igen så, Ciao!

Övningskört!

nu kom jag nyss hem från att ha varit ute och övningskört med mamma i 1,5 timmar, körde runt i barkarby, viksjö och jakobsberg. Igår va jag också ute och körde men då körde jag lite längre. körde till bro den gamla vägen och sen tillbaka till kungsängen på motorvägen och sen körde jag gamla vägen till kallhäll och körde runt lite där sen bort till jakobsberg och körde runt lite sen hem. Riktigt duktig faktiskt tycker mor min ;) haha fast jag tror hon är lite rädd ^^


HAHAHA

haha jag såg något roligt på vägen hem idag, jag hade precis gått av tåget och kommit in på stationen i jakan så kommer det en kille springade och springer rätt in i dörrarna. haha och när han precis träffat dörrarna så studsade han liksom bakåt. haha ja de va roligt! behövdes efter en lång tråkig dag som blandannat inkluderade 3,5 timmars hål...  nu sitter jag här iaf och är hungrig och trött och allmänt irriterad på allt.

Nej ska jag lägga mig i soffan och kolla på las vegas och hoppas på att ja blir på bättre humör. kanske skriver något senare men vi får se.

Puss och kram så länge, Ciao!

Gårdagen

Jag kan börja med att berätta vad som hände igår, det blev lite ändrade planer. Jag och Sarah åkta till Jakan igår på förmiddagen och mötte upp min mamma, så gick vi runt och kollade lite sen åkte vi hem till mig. Efter ett tag kom vi på att vi ville ha nåt till kvällen så Vanja ( Sarahs mamma) körde oss till godis palats1. sen åkte jag hem hit till pappa  och väntade på käk medans sarah va hos sina grannar och väntade på käk. Brorsan och hans tjej dök upp och käkade middag med oss, dom hade med sig sina hundar också. Iaf så gick jag till sarah vid halv åtta sen åkte vi till denise och hämtade vinet vi glömde där förra helgen och sen gick vi till Sarahs bror och lämnade lite vin åt hans tjej och hennes kompis. Sen tog vi bussen hem och när vi satt på bussen så kom ja på att Sarah du glömde vinet.. ! så vi blev utan vin. kvällen slutade med att Sarah och jag låg i varsin soffa i deras vardagsrum och tittade på tv och halv sov. haha.. ganska kul iaf  :)´





Argos, Brors monster hund. hade ingen bra bild så ja få lägga upp en till sen när ja har en där man ser hur stor han är.
Så jävla söt.!

Bubbla

Ikväll blir det bubbla hos sarah :) long time ago. Med lite vin och lite smått och gott, de blir nice.
under dagen nu vet ja inte riktigt vad jag ska göra, orkar inte sitta här hemma och glo iaf. sa till pappa att jag tyckte vi skulle övningsköra lite men de tyckte inte han för han måste sätta tak nere i källaren... boring! Mamma och ja skulle ha tagit en snabbis i jakan och kollat efter babiskläder till Mattias & Annikas dotter för vi ska åka och hälsa på dom om 20 dagar men mamma ska tydligen klippa sig och sen städa så de blir inget.. men men jag får hitta på något att göra medans jag väntar på att de ska bli kväll så jag kan gå till sarah :P

Ciao!

Grattis kusin :)

Nu är det så här att min kusin Mattias har fått barn i natt eller aa imorse vid fem tiden, det är en flicka. Vilket betyder att jag har fått ett kusinbarn:) Men hon e namnlös, haha dom har inte ens funderat på tjejnamn. Nyss när jag satt här och tänkte så kom ja fram till att Wilda är ett ganska gulligt namn, lite annorlunda men gulligt tycker jag :)

Grattis Mattias & Annika.

Robin förlåt!

Nu e de så här att jag glömde skriva ett happy B-day inlägg igår till Robin. Jag kom på de på kvällen också att han fyllde, japp så bra kompis är jag. hemskt ledsen men jag och datum funkar inte så bra ihop. Happy B-day iaf hoppas du hade en underbar dag ! :)  20 Barre ! nu får du gå på systemet ;)

hemma :)

jajjemen då va man äntligen hemma då, möttes av en otrolig tystnad (vilket aldrig händer) när jag öppnade ytterdörren. det visade sig att pappi och hans fruga e på föräldramöte och ja e all by myself hemma. pappa sa att jag måste städa garderoben idag vilket stämmer alla kläder ligger i ett enda berg på golvet i den och de hänger enstaka tröjor på galge.
 
Det första jag gjorde när jag kom hem va att ta på mig mjukisbyxor och kom att tänka på hur otroligt skönt det är att bara komma hem ta på myskläder och bara ta de lungt och inte känna någon stress eller tänka problem eller något bekymmer alls. Ibland behöver man vara själv verkligen! nu ska jag gå ner och käka en banan. :)

Sammanfattning..

För att sammanfatta dagen med ett ord kan jag säga: SEEG. Japp dagen har varit otroligt seg och tråkig, Engelska B e värst! fy vad jag ångrar att ja valde den kursen, visst den kan vara bra att ha men Poppi e så irri..! Man vill bara slå henne ibland. efter skolan åkte jag till jakan och reklamerade min tunika som ja skrev om innan så jag fick välja något nytt och det ble en svart tunika med mudd ner till snygg faktiskt. efter det drog jag med mig Sarah hem till mamma och glodde på film lite sen åkte jag med syster hem efter hon slutat jobba och käkade middag med henne, Mys pys:) Nu ska jag lägga migi sängenoch läsa lite mer i min underbart braiga bok , haha. sen är det dags att sussa så man orkar med skolan imorgon.

Puss & kram på er alla!

Skit tröja!

Igår så tvättade ja lite kläder, bland annat några vita tröjor tillsammans med mina vinröda byxor och när ja skulle hänga tvätten visade det sig att alla vita tröjor va puder rosa typ. haha ojoj vilket misstag ^^ men det va inte de största problemet utan på min favorit tunika som nu mera är puder rosa istället för vit har sömmen vridit sig så den är liksom vriden så att sömmen på vänster sida slutar mitt fram på tunikan. Reklamation är vad som gäller ! hoppas det funkar bara även fast den är missfärgad.


Dagens happening

En sak ja har fundera över idag extra är varför allä killar e så fixerade vid bröst, som alla kunde läsa igår så har jag vart på fjäderholmarna idag men efter det så gick jag och sarah i stan och vart man än går eller tittar så är deras ögon riktade ner mot brösten. det är inte ansiktet man pratar med utan tuttarna, det är iof ingen nyhet men hur skulle de se ut om vi tjejer gick och tittade alla killar i skrevet eller bara en sån sak att stirra dom i skrevet när man snackar med dom. de skulle vara skandal men killarna dom kan titta på brösten och prata med brösten det är inget konstigt liksom.. hmm vem har kommit på allt om vad som är normalt och inte? vad som är rätt och fel?

Tillbaka till vad jag gjort idag, efter besöket på Fjäderhomarna och svängen på stan så åkte jag hem och la mig i sängen och läste 50 sidor i min bok så nu är jag på sida 145. haha låter som pluggis men nej bara det att min bok är så J*vla bra! Den heter Callgirl på manhattan och jag kan verkligen rekommendera den för alla tjejer! Sen efter jag hade läst så somnadet jag i sängen och vaknade av att det var varmt och det visade sig att min hund hade hoppat upp i sängen och lagt sig mer eller mindre på mig. Fy på Wirre han vet att han inte får.



Skärgårdstripp!

Nu är klockan 07:20 och jag sitter med en handduk i håret i väntan på att orka föna håret. klockan 08:23 ska ja ta bussen till jakobsberg för att åka med Isabelle,Alexandra, Patrik H och Patrik W till fjäderholmarna, Sarah ska hänga med också :) Båten går 10:00 från slussen och sen fortsätter den gå en gång i timman så vi kan åka hem när vi vill vilket är skönt. vissa i klassen måste vara borta flera timmar och har bara en båt som går om dagen hem, stackars dom om dom missar den.

Nej nu är det dags att sätta fart.

Ciao!

Fjärde inlägget idag!

Okej nu e ja inne på fjärde inlägget idag.
just nu är jag lite uttråkad, sitter och väntar på att sarah ska ringa mig så jag för höra lite skvaller.
Jag som sa tidigare idag : haha ja jag kan väll skaffa en blogg, frågan är väll  bara hur mycke jag kommer skriva i den! och nu e ja inne på fjärde inlägget. Snopet

Iaf medans jag sitter här och väntar kom jag och tänka på programmet som gick förrut med Travis Barker, det hett meet the Barkers. saknar det programmet riktigt bra tycker ja och han e inte så ful direkt;)
sen när jag sitter och snackar om snygga killar kom jag att tänka på Wentworth Miller han e en riktigt puddig han ! ojoj jag bjuder på en bild på honom  ;)


Så sexy !!


Tack Linda !

Japp detta inlägg går ut på att tacka Linda för att hon guidade mig genom telen hur jag skulle göra för att ge min blogg ett ansiktslyft, tycker att ingreppet gick bra och resultatet blev helt ok ;)

Underhåller Sarah

Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska skriva samtidigt som jag med Sarah i mobilen försöker hjälpa henne att komma på hur vi ska döda *i**e* eller åt minstånde få honom att lida, haha ja de låter brutalt men de e sanningen.
Nu har ja tvingat med sarah ( hon gick med på det frivilligt) till fjäderholmarna imorgon så då tyckte jag att vi skulle gå och köpa något att ha med oss imorgon, men sarah sa att de kan du ju göra på pressbyrån och det är väll lika bra att ja lyssnar på henne för hon är ju min "gud".  haha!


NY blogg !

Japp nu e de såhär att jag har fallit för grupptrycket, Nina, Elin och Linda tyckte att ja ska skaffa en blogg och jag orkar inte höra tjatet tills mina öron rammlar av :P jag vet ej hur mycket intressant de kommer fram över men de finns väll alltid något.

Jag kan bröja med att berätta vad jag hittat på i helgen.
Fredag: Jag och Linda åkte hem till mig och kollade på film: PÅ smällen! efter det bar det av ner till ica och kinappade sysrrans nyckel efter de åkte vi och mötte sarah och Kimmen i jakan sen va de krök som gällde! och krök blev de kan ja tala om ojoj uch va ja mådde dåligt på lördag morgonen.

Lördag: Bakis... låg i soffan och kollade på film hela dagen sen på kvällen kom sarah över och hade med sig filmer bland annat 27 dresses den va faktiskt bra :)

Söndag: Bar det va till Stinsen med Mamma och linda sen åkte jag hem och packa ihop grejer för att åka till pappa, när ja kom hem till min käre far så blev jag attackerad av min vovve som ylade och skällde. Så sötnosig!

Nu är det Samhäll som gäller!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0