hemma!

nu är vi hemma igen, eller aa kom hem igår! men jag måste säga att det känns inte skönt att vara hemma. fryser som fan hela tiden, flagnar och saknar turkiet fett mycket! jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för det finns så jävla mycket att berätta. vi hade det underbart där, solade och badade varje dag och avslutade alltid dagen med några drinkar. hade dock halsfluss hälften av tiden vilket sög, kunde inte ens svälja vatten dom första dagarna men men jag överlevde som tur var. jag kan sammanfatta hela resan med att Det var den bästa resan i mitt liv! och jag hoppas att vi åker tillbaka dit igen!

Puss och kram

forsta dagen!

nu sitter jag och Nina vid varsin dator och ska slanga ivag ett mail tıll vara parents. flygresan gıck bra vı sov natsan hela vagen. efter att vı hade hamtat vara vaskor sa gıck vı tıll bussen som skulle ta oss tıll hotellet. bussresan var as seeg men det gıck bra ıaf. Hotellrummen ar fına maten ar kanon och vadret ar underbart. vı alla har brannt oss lıte ıdag men det lagger sıg nog. Vı blır kallade 'angels' av alla som jobbar har typ haha bara for att en av dom unga kıllarna som jobbar har borjade med att saga att han var Charlıe och vı var hans anglar sa nu sager alla 'angels'. lıte kul faktıskt.

Vı har legat vıd poolen och solat hela dagen har varıt ca 25 grader varmt och nastan vındstılla. vı joppas att vadret fortsatter sa har hela veckan vı ska vara har.

Puss och kram alla hemma ı Sverıge.

snart...

Dricker vin och sjunger singstar i väntan på att åka :D!

Snart

Om 9,5 timmar kör pappa oss till Arlanda :D!!!!

Ny medicin för pollenallergi!

jag läste nyss en artikel på aftonbladet som jag tycker var ganska intressant, den handlade omatt dom hade hittat en ny "medicin" mot pollenallergi. Det dom påstår skulle hjälpa mot rinniga ögon och täta näsor som orsakats av pollen är SEX. Mja asså det kan manju offra sig för istället för att trycka i sig dom där allergitabletterna! haha jag tycker det var en ganska nice medicin.

här är artikeln iaf:  http://www.expressen.se/sex/1.1539804/sex-kan-hjalpa-vid-pollenallergi

söndag

nu sitter jag i sängen med dator i knät, ska snart börja läsa lite i  min engelska bok. Ska ha läst 50 sidor till på tisdag så de e bara att börja, men jag känne rmig inte så inspirerad till att lägga ner tidf på de eftersom att vi inte fick välja bok själva osv så de e ingen bra bok tyvär. idag ahr jag iaf varit med nina och hennes lillasyster Julia, vi tog med oss Wirre och rocks och drog ner till görveln och gick en promenad, jätte härligt var det blåste lite vid vattent dock. Efter det var jag hemme hos min pappa och plockade ihop mina saker eftersom att jag skulle åka till mamma sen. Nina kom tillbaka hem till min pappa efter ett tag seda när jag hade käkat och så så drog vi till min mamma och dumpade lite saker. Vi var nyss ute och åkte en sväng med Ninas mammas bil.

jag kan tala om att nu börjar man få lite resfeber, LITE iaf för nu är det nästan bara två dagar kvar sen drar vi!! Ska bli så skönt att komma iväg en vecka och slappa.

Nej nu ska jag ta mig i kragen och läsa bokfan.

God natt!

Mcfly

Jag vet ej varför men på något sätt har jag dragits till Mcfly sen jag hörde dom första gången. Jag vet inte riktigt varför jag tycker dom är bra men dom är det bara.

Här är iaf ett klipp från en konsert där dom spelar Rihannas låt Umbrella fast på deras sätt.




Btw, varför gör alla Rihannas Umbrella i egna versioner? så bra är inte låten. haha

Bästa på länge!

Bästa Heineken reklamen ever! haha



ultimata väskan!

Förrut så såg jag en resväska som var as tuff, nu har jag hittat den igen och jag blir helt in Looove!





Så jävla cool med Modesty blaise!


artikel som man inte läser varje dag

haha jag läste nyss en Artikel på aftonbladet där det stod om en man som försökt råna en skönhetssalong i Ryssland, han kom in dit och viftade med en pistol och det slutade med att den kvinnliga föreståndaren gav honom en käftsmäll, kedjade fast honom vid ett element, tryckte i honom viagra och använde honom som sexslav i några dagar. 
Ja vad kan man säga mer än att jag tror att han fick sitt staff på en gång. haha 

man brukar ju säga det "somliga blir straffade på en gång" 

här är iaf länken till artikeln.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4914811.ab

Nerverna spelar mig ett spratt!

Nu sitter jag i skolan och ska skriva prov om 34 minuter, jag ahr blivit Ig-varnad för att jag fick ig på ett prov i naturen, även fast jag blivit godkänd och lite till på allt annat. Jag frågade min lärare veckan innan lovet om man hade någon mer chans om allt skulel skita sig på provet. Typ om man kunde få göra nå uppgifter eller så, men han sa NEJ! då e de kört. och nu är jag jättenervös för jag kan inget om "universum" och hur det skapades och vad det fanns fför teorier på Antiken om universum. Jag har försökt plugga men jag fattar nada! läste igenom sidorna i boken två gånger igår kväll och ca fyra gånger idag på dagen men nej det fastnar inte i mitt huvud. Ibland undrar jag om min hjärna är imun mot ointressanta saker?! men I'll do my very best iaf så får vi se vart jag hamnar. men jag vill verkligen inte gå ut med ett IG i ett av grundämnena skulle inte kännas så kul med tanke på att jag inte haft ig i något annat under min tid på gymnasiet.

Efter jag har skrivit prov iaf så ska jag gå till nina för att sedan åka tillsammans med henne till min pappa, där ska vi slappa och skriva praktikrapport. Hon ska även sova hos mig IGEN! haha! eftersom att hon ska följa med mig till ungdomsmottagningen imorgon bitti.

nej nu ska jag spana runt lite på fejjan och läsa expressen för att se om det hänt något i världen.

Wish me luck!

onsdag, en vecka kvar!

imorse klockan 07:05 va det exakt en vecka kvar tills vi åker! shiit nu känns de att det är nära. dagen har inte varit så händelserik, började med att jag åkte till skolan hade två lektioner sedan drog jag och Nina hem till min pappi och hämtade min dator för att sedan bege oss till min mor och skriva praktikrapport. Påväg till min pappa så släppte vi av Elin hemma hos henne, när vi kom till mamma så var min syster hemma. hon har gått och blivit sjuk såhär lagom en vecka innan vi åker, man kan ju hoppas att hon hinner bli frisk. när klockan började närma sig fyra körde Nina mig till jakan så jag kunde ta tåget till jobbet sedan åkte hon hem, när jag kom upp på stationen så stod de inget om ifall något tåg var sent eller inställt.  när jag hade stått där i ca 10 min och tåget skulle gått efter ca 6 min så började jag undra varför det inte stod något. Då ropade dom i högtalarna att tåget var inställt osv osv, jag ringde jobbet och sa att jag skulle bli sen men det var inga problem. tåget som skulle gå halv kom iaf och jag hann otroligt nog till jobbet i tid! ja, sen jobbade jag och nu är jag hemma i sängen och ska plugga lite natur eftersom att jag ahr naturprov imorgon. 

imorgon är det endast 6 dagar kvar!

nej nu är det dags att plugga!

Puss och kram!

måndag!

idag är det måndag eller aa dagen är snart slut.. Jag har iaf jobbat idag med Elin, ojoj vad vi är duktiga. eller är vi verkligen de? nja om man ska tänka jobbmässigt var vi väll inte så bra idag, vi flummade mest och hängde gubbe, skrattade åt namnen och kollade hur gamla alla vi ringde va. men ändå. nu ligger jag i sängen iaf och ska försöka sova, imorgon är det ju skola som gäller, känns inte så lockande dock. Men man får se det på den ljusa sidan det är 6 skoldagar kvar innan vi åker till TURKIET! WOHO. de ska bli så jävla nice att komma iväg och glassa i solen!
det bästa av allt är attjag har packat klart haha.

nej nu ska ja försöka sova, Puss och god natt gott folk jag checkar ut!

long time ago

nu var det länge sedan jag bloggade, men iaf under tiden jag inte har bloggat så har jag inte gjort något spec. har varit med Nina, Sarah, Denise och Elin. Nina har typ varit inneboende hos oss haha! Idag har jag varit hos Sarah och suttit i solen och druckit vin med Sarah, Fredde (hennes storebror), Bryggan (Freddes tjej från USA), Jocke (Freddes kompis) och Matte ( Jockes lillebror som gått i samma klass som sarah och Denise) vi har haft det jätte trevligt iaf, när vi alla tyckte att vi fåt nog av solen så drog vi oss in och Jocke tog ena soffan och somnade typ, Sarah och jag delade på andra soffan, Matte satte sig vid datorn och Bryggan och Fredde la sig i varsin "liggfåtölj". Medans vi låg i soffan så typ försökte jag halv sova men det gick ju inget vidare eftersom att sarah fått för sig att hon skulle terrorisera mig ^^ haha. Sedan åt dom alla och jag satt  med vid bordet och höll dom sällskap eftersom att jag skulle äta hemma med Denise och Mamma.

Nu sitter vi i vardagsrummet iaf, Jag, Denise och Nina och slappar. vi kollar på "jag vet vad du gjorde förra lördagen" sedan ska vi titta på någon film som går på tv.

nu har jag iaf sammanfattat dom dagarna jag inte har bloggat plus idag, nu ska jag vara duktig och blogga med jämna mellanrum.


Ciao

happy monday

idag har jag varit med Nina, Denise och Sarah. Vi var först hos polisen i sollentuna för denise skulle fixa sitt pass, påvägen dit så svängde vi förbi pappas jobb och sa hej, tur nog jobbade min ängel ^^ så jävla läcker. sedan åkte vi hem till mig och denise och sarah gick och köpte en box vin till mig som vi skulle dela på senare på kvällen. Sedan skulle Denise övningsköra med far min och då åkte jag och nina och sarah efter i ninas bil, vi körde till håbo tibble där min gudfar bor där fick vi tårta och saft. Sedan åkte vi hemmåt och hade party i bilen^^ haha "allsång i Ninas skoda"

när vi kom hem öppnade vi vinboxen och tog oss några glas, när vi sedan stod på "ballen" och rökte så kom vi på att "livet är en fest och jag feströker" vilket stämmer in på mig och Sarah iaf dom andra vette fan :P vi har också plågat mamma och grannarna genom att sjunga sing star. nu ligger jag i sängen och nina ligger på kanten brevid och fnissar som en liten skolflicka, haha vi e nog lite lulliga iaf. Med tanke på att det tog mig ca 10 min att få detta inlägg rättstavat haha.

Nina ska jobba klockan sju imorgonbitti så gå och säg hej till henne på hemköp.

God natt och sov sött gott folk.

jag och nina stämplar ut nu!

gårdagens promenad

Haha förresten glömde att berätta om igår när jag och syrran var på hundstallet och gick. När vi kom dit så gick jag in och skulel hämta hunden och hälsa på alla, efter lite springade fram och tillbaka så fixade jag två hundar så vi hade en var att gå med. vi började med att gå på gångvägen sedan gick vi in på typ en bred stig som är som ett promenadspår runt sjön som ligger där i skogen. så när vi gick på en lite mindre stig precis innan vi va klara så skulle jag visa Denise vart jag ramlade första gången på praktiken så var vi där så sa jag "aa men du ser dom där stenarna dom är som trappsteg, så stod jag här...." sen hann jag inte längre förren hon halkade och satte sig på rumpan haha. Tyckte det var så kul för de var exakt så jag halkade på exakt samma ställe.
Alla vart iaf jätteglada över att jag kom och hälsade på och tyckte att jag måste göra de ofta, och de kommer jag försöka att göra också. Jag menar det är ju ingen som dött av att gå en promenad då och då. haha.

OMG!

Shiit säger jag bara! Nina och jag upptäckte nyss att vi har fan bubbelhörnbadkar i vårat hotellrum :O herrejävlar asså:P nu börjar man fundera vad fan vi har bokat för hotell, haha!

haha!

Haha shiit såg nyss vem av killarna Linda valde igår i finalen! de e ju sinnessjuk, hon valde Hugo som är 19 år! De måste ju vara ett skämt, hon har liksom en dotter på 15 år hon är gammal nog att dejta honom! Jag skulel absolut inte dejta en kilel som va 15 år yngre än mig. kan inte hon bara ge upp alla försök till uppmärksamhet genom tv, det är ju bara pinsamt att se på. 

Ska snart dra till bussen och åka till hundstallet och ta en promenad i solen. Saknar alla där, va skit jobbigt sista dagen för alla sa hela tiden hur duktig dom tyckte jag hade varit, hur mycket dom skulle sakna mig och att jag måste måste måste komma och hälsa på så ofta jag kan. Plus att dom tyckte jag skulle ta körkort så jag kanske eventuellt kan få jobb där. Fick veta också när jag pratade med dom idag att min sötnos Tiger har flyttat, hoppas han får det bra i sitt nya hem och att dom tar väl hand om honom.

Har haft nationelltprov idag i Svenska, uppsats delen. skrev 5 och en halv a4 sida så de kändes som att det nog gick bra. Eller jag hoppas på det iaf.

Nej nu ska ja kila!

Ciao!

RSS 2.0