Badmössor

Sarah ochjag har varit i stan idag och köpt present åt syrran som fyller 20 på torsdag :) Sarah hämtade ut sin klocka som dom hade kortat armbandet på, vi provad badmössor på Lagerhaus och köpte likadana skor:)
Jag hittade ett bar skor på Belle sen föll sarah också för dom, Stövlar för 199 spänn de tycker jag är helt ok!

Ska käka om ett tag och sedan ska jag til Sarah.

Imorgon eller framöver i veckan kommer jag lägga upp bilder på när vi testade badmössor.

Puss hej!

lördagmorgon

Nu sitter jag i vardagsrummet och slappar framför tven, ska åka till stan med Sarah om en stund och spana runt lite. igår kväll var jag och denise hemma här själva för mamma va hos Roffe.  Vi hade hyrt två filmer blandannat Björn gystavssons film, den va riktigt kul faktiskt. skrattade så vi nästan kissade på oss.

jag vet att jag inte har skrivit så mycke på sista tiden men det är ng för att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om just nu

....

har inte skrivit på några dagar nu men jag ska sammanfatta vad jag gjort. I lördags sov jag hos Denise och i söndags förmiddag åkte jag hem till pappa och packade ihop mina saker för att sedan åka till mamma. På kvällen var jga på bio med Nina i Kista och såg Bröllopsduellen, den var faktiskt rolig. igår gjorde jag inget spec alls, va med Sarah och Denise och slappade. Juste Denise flyttade hem igen så nu är vi tre tjejer här hemma. Idag kom nina och hämtade mig i Barkarby när jag var påväg från praktiken, vi åkte hem till mig så jag fick byta om sedan begav vi oss till Stinsen. När vi var på stinsen så kollade vi Ginas rea där jag hittade en kort svart kavaj med rutigt foder för 99 spänn. som hittat! Efter Stinsen rog vi hem till mig ochkollade på Top model och nu åkte Nina nyss hem. så jag ska väll sova snart, ska ju till skolan på mässa imorgon..... åå va kul....

Skit ungar!

för att göra en lång historia kort så berättar jag inte detaljerat om gårdagen. Igår när jag var på praktiken så kom Sarah Denise och vanja och kidnappade mig. Elin och david satt i bilen redan, Dom slängde på mig en ögonbindel och så åkte vi typ till stan så gick vi runt där och stod och väntade så fick jag sitta på donken och käka med ögonbindeln. Sedan tog vi taxi till "någonstans" som sedan visade sig vara siljas Hamn, efter tre timmar med ögonbindel och ipod på högsta volym fick jag ta av mig de och se vart vi va och fick veta att dom skulle dra med mig på kryssning. Detta var då överaskningen som dom hade planerat i en månads tid som jag skrivit om tidigare. I börjag va ja skit arg eller ja sur när jag fick ha ögonbindel och så men sen när jag fick veta vad vis kulle göra blev jag glad igen. vi hade det väldigt trevligt på båten och i var väldigt uppskattade och Bandet som spelade Rock covers. senare på natten vid typ 3-4 så satt vi i hytten en studn och lyssnade på musik med högtalarna till ipoden och drack lite cider och så som vi hade med oss på båten, för att spara lite pengar. Då iaf så kom det två killar förbi och vi sa de att fan kom in och sätt er, så dom satt där en stund och snackade och så. och den ena killen var så jävla läcker!! och det bästa är att tack vare att Nina "har en bil som kanske ska lackas om" så har jag hans nummer! Får väll se vad som händer med de.. :)

Nu ska jga iaf lägga mig och kolla på film och slappa för jag e helt slut.

Tack för en trevlig kryssning/överaskning tjejer! Älskar er :)

Ciao!


idag igen!

vet fan inte hur jag lyckas! haha. idag ramlade jag igen! men Denna gången var det ingen dragig hund eller så som bidrog, jag var ute i skogen med Kingston så stod han och luktade på en pinne som låg typ på min fot så jag tänkte jag kan gå lite åt sidan så slipper han stå på mig. när jag tar det där steget åt sidan halkar jag och vips så sitter jag på knä på isen, kingston tittade på mig som att vad håller du på med och återgick sedan till att lukta på sin pinne. det gjorde ganska ont idag när jag ramlade för igår landade jag ju ändå mjukt och knäna är det ju liksom inget fett på så det blir ju hårt när man landar.

nu ska jag duscha tror jag och sen slappa en stund.

Ciao!

min dag!

idag har det varit piss väder som alla kanske har märkt. Min dag har varit ganska bra faktiskt förutom att jag föll på arslet för första gången i vinter, Jag var ute och gick med Tiger och han va jätteduktig hela promenaden. Vi mötte massor med andra hundar och han brydde sig inte, men sen mötte vi en annan hund från hundstallet så jag gick upp lite i skogen på sidan av vägen. hunden som vi mötte blev helt vild och skulle hälsa och så ( hundar från hundstallet får inte hälsa på andra hundar) men Tiger höll sig lugn till en början. När dom va ungefär brevid oss så började han dra och jag stod i en sluttning som var isig och snöig samt slaskig så jag började glida med fötterna och höll på att tappa balansen så jag hamnade på något sätt på huk. Sen så föll jag pladask på rumpan haha! då stannade Tiger och satte sig och titta på mig som att " vad håller du på med?". Jag har iaf ramlat för första gången i vinter nu och det är säkert för att jag har sagt att jag har inte ramlat ännu.

Mamma kom och hämtade mig på praktiken så åkte jag till pappa och bytte om för att sedan möta Elin, Vi skulle till Nacka forum men det blev jakan istället haha! jag köpte en kjol för 49 spänn!! tycker det var helt ok.  Efter jakan åkte jag hem och precis när jag kommer hem ringer Nina: " hej, vad gör du? vill du åka en sväng?" haha  så Elin och Nina kom och hämtade mig så åkte vi en sväng sen blev det häng på Ninas work. Nu är jag hemma och har precis duschat, tänkte krypa ner i sängen snart och läsa tidningarna jag köpte igår.

Puss och kram vi syns på stan!

bilder

Det är kortet fick jag av tjejorna där det står vad jag ska packa i en väska och ha med mig vart jag än går!






Min underbart fina klocka!


juste!

Tack alla som messade/ringde och grattade mig på födelsedagen igår! :D

Dagen före idag!

Ugår var det min fördelsedag, jag fick inte tid att skriva nåt igår så jag tänkte sammanfatta gårdagen nu. Det började med att Mamma och Denise kom och sjöng för mig och så fick jag presenter av mamma. Sedan åkte jag och Denise till jakan för jag skulle köpa en tunika och ett par halv blanka leggins, vi mötte Elin på jakans station och hon följde med hem till mig. När vi hade kommit hem till mig så kom Sarah och då fick jag presenter av Henne och Denise eftersom att dom köpt tillsammans, Jag fick en klockan som jag har pakat på och sagt att jag vill ha typ tusen gånger haha, sen så fick jag tre par trosor som låg i förpackningar som såg ut som en klubba, en karamel, och en muffins typ. Vid ett kom pappa, Anna, små bröderna, mormor Maj, Faster och farmor och fikade. Det blev mer presenter men bara pengar vilket är perfekt eftersom att jag ska betala min del av resan i mars. När alla hade gått så satt vi och slappade och väntade på nina och på att vi skulle bege oss in till stan för att käka. Nina kom vid halv fyra och då vart det ännu mera vänta eftersom att vi hade bokat bord till halv åtta! Vi åkte in med kvart över sex tåget såvid sju stod vi utanför Mongolian och tänkte jaha vad gör vi nu, men vi gick in och frågade om vi kunde få komma in tidigare och det var okej så vi behövde inte stå och vänta. Vi käkade så det sprutade ur öronen, det var jättegod mat! Efter att vi hade käkat gick vi till Harrys en stund och tog en drink och så.  Det jag kan säga om kvällen var att jag hade riktigt trevlig. Tack så mycket tjejer!

Juste jag måste berätta, Dom har ju en hemlighet för mig och igår så fick jag ett kort där det står att det kommer att hända inom 14 dagar och att jag måste ha en väska packad med olika saker dom hade skrivit upp. Jag måste tydligen ha med mig väskan vart jag än ska! Jaja men det blir säkert bra tillslut.


Nu ska jag sammanfatta dagen som har varit nu då, Jag tog kvart i åtta bussen från Viksjö och begav mig till min praktik i Åkeshov. När jag kom dit så satt vi en stund i fikarummet sedan fick jag följa med Helene till Vetrinären med Maceo, Efter mycket om och men fick vi Avliva Maceo vilket var himmla tråkigt men det var bäst för honom. Resten av dagen har jag spenderat med att va ute och gå med Tiger och Tyke, Sedan kört aktiveringsbrickor med Tippen, Gosat med min baby Kingston ( är helt förälskad i den hunden), gett hundarna mat och hjälpt patrik med doggy-walkarna.  När jag kom hem efter praktiken idag så packade jag ihop mina saker och åkte till pappa.

Som ni märker så skriver jag mycket om olika hundar och att jag har hållt på med hundar på dagarna, Det är för att jag har min praktik på Hundstallet i Åkeshov. Ulrika som är chef där frågade mig praktiskt taget om jag ville ha praktik där så jag tänkte varför inte, Det är annorlunda och jag får hålla på med sånt jag gillar. Så jag ska vara där i åtta veckor, och jag kan nästan slå vad om att jag har roligast och trvis bäst på min praktik.

Nu ska jag dricka te med min lillebror


PussPuss

snaart!

En timma kvar!!!

fullt upp dag/lugn fredag kväll

idag när jag kom till praktiken så va jag uppskriven på tre olika, började med att gå i 50 min Med Kingston, sedan 45 min med Tiger och efter det så gick jag i 45 min med Zigge. Efter det gick jag ut och sopade gången för det var fullt med grus överallt, sedan var det lunch dags. efter lunchen städade jag konferensrummet, sedan gick ja och körde lite aktiveringsbrickor med Bill. Sedan var det dags för prommenad igen! kingston fick vara ute med mig i ca 1 timma och 25 min, först gick vi en prommenad som tog ca en timma, sedan var vi i rastgården och körde lydnad, apport, och sen fick han gå lite på hinder somfinns där sedan fick han leka av sig själv. efter det gick jag med Chico som är skrämmande lik rocks han kom in igår och han luktr kiss. :/ usch, han är välldigt mysig dock. När klockan va ca halv tre så sa Jenny att om jag förberedde käket så kunde jag gå sen, så jag förberedde käket sedan begav jag mig hemmåt. När jag väl va hemma så kom elin efter ett tag och käkade med mig, mamma och Roffe. Efter att vi hade käkat kom Nina och vi tog en sväng till Willy s sedan har vi suttit och kollat på Let's dance och vi är eniga om att Blodinbella har inget där att göra. Nu ska jag kolla klart på en film sedan ska jag sussa.

imorgon är sista morgonen jag vaknar som 17! haha ! längtar!!!


Godnatt !

Första dagen!

Idag var första dagen på praktiken, Riktigt trevligt tycker jag. Alla som jobbar där är jättetrevliga och förklarar vad jag ska göra och hjälper mig om jag behöver hjälp. Blev filmad på praktiken idag! De va ganska pinsammt haha!  orkar inte skriva mer idag, ska lägga mgi på soffan en stund sen sova.


PusSPuss

Grattis Nina!!

Grattis Nina till körkortet!!!! Nu kan vi åka till landet på lovet, vi kan köra roadtrip i sommar ;) nice nice!!  är verkligen glad för din skull. :)


Jag måste säga att jag är ganska nervös inför första dagen på praktiken som är imorgon.

Snart!

Jag längtar tills på söndag! om ungefär 5 dagar fyller jag år, men man kan nästan säg 4 eftersom att den här dagen är slut nästan. ska bli skönt att inte gör nåt spec även fast det känns surt att jag fyller 18 på en söndag. Det blir fika på förmiddagen med familj, släkt och vänner. Sedan ska jag ut och käka med tjejerna :) ska bli så myspys. Kanske att de blir så att man tar en sväng förbi harrys lr nåt och tar en drink iaf. Men sen är det hem i hyfsad tid som gäller med tanke på praktiken på måndag. Börjar bli lite små nervös inför torsdagen då praktiken börjar. Vet att jag inte borde vad de, det var ju ändå dom som fråga om ja vill va där och det är ju hel mysigt att få hålla på med något hela dagarna som man tycker om att hålla på med.

Nästa helg är det utgång som gäller iaf, första gången efter 18- årsdagen som man kan gå ut på riktigt.
Jag längtar!!!




Jävla förkylning!

Om jag själv får välja så är jag hellre sjuk med öroninflammation eller nåt sånt, riktigt sjuk. Förkylningar är så jävla dryga, men mår skit och e trött som fan och den försvinner aldrig. sen finns det ingen typ medicin heller som man kan käka för att den ska försvinna snabbare det finns det ju med allt annat typ. Imorgon ska jag iaf till skolan vid tolv för jag ska göra ett prov i näthandel och hämta min praktik pärm. hoppas verkligen att förkylningen hinner lägga sig lite innan torsdag,känns lite pinsammt att komma så här till första dagen på praktiken.  Men nu ska jag försöka plugga lite så man Slipper få ig imorgon.


PussPuss

Fan!

JAG ÄR SÅ JÄVLA SNORIG!!!!

Fan!

JAG ÄR SÅ JÄVLA SNORIG!!!!

inget spec..

Idag vaknade jag dyng förkyld! kul...Lagom till att jag ska jobba imorgon och att praktiken börjar i nästa vecka. Hoppas förkylningen hinner lägga sig till på torsdag. Har varit hundvakt hela dagen idag... jättekulm, INTE. men det har varit ganska skönt att bara ligga hemma och slappa hela dan med tanke på att jag inte varit så pigg pga förkylningen. ska knakse gå till Sarah snart, hon skulle ringa mig när hon vilat klart. Nej nu ska jag lägga mig på sängen och kolla på en film tills sarah hör av sig :) Puss på er alla.

NINA!!

GRATTIS NINA, 18 ÅR!!!

Hoppas du får en underbar 18-årsdag Gumman, ses på station om några timmar ;)





PussPusss

Så var det dags för jobb igen!

Idag ska jag jobba första gången på väldigt länge, det har varit julstängt på s-post under jul och nyår. Men nu är det dags igen, Börjar klockan fem så jag ska ta kvart över fyra tåget. En sak som däremot är ganska kul är att Sarah och Elin ska börja imorgon. Det tycker jag ska bli skojj, kul för dom också för de betyder ju extra cash. Just nu sitter jag och väntar på att Sarah ska vakna och höra av sig till mig, jag har sååååå Tråkigt just nu. Plus att jag vill hinna göra något innan jag ska jobba.

Nej nu ska ja vandra över till Sarah.

PusSPuss


Jag är duktig!

Idag vaknade jag klockan 10, begav mig till gymmet och mötte Nina vid 12. Sen tränade vi i en timma, efter det så gick vi ut på parkeringen utanför gymmet för Oliver skulle hämta oss. Han kom dit runt 20 över ett. Nina körde hem mig med oliver i passagerarsätet, kom hem vid halv två och då så tog jag på mig inneskorna och gick på löpbandet i ca 15 min och sprang i 10 min. Känner mig riktigt duktig faktiskt. Nu kom jag nyss ur duschen så är ren och fin. Jag ska låta detta bli en vana, träna på gymmet och sen ta en sväng på löpbandet här hemma tex på kvällen så e de bara hoppa in i duschen och sen sova efter det. Som sagt Vi ska INTE se ut som valrossar när vi drar till turkiet.

P.s Nina är jätteduktig på att köra :)


Puss & Kram

Värsta kapet!

Efter att jag hade duschat och så i dag på förmiddagen så åkte jag med Sarah till kista, När vi va där så gick vi in på Wedins för jag skulle visa ett par skor för sarah. Det slutade med att jag köpte ett par underbara boots. Ordinariepris var 1195 kr Jag betalade 250 kr för dom!!! Det kallar jag ett riktigt kap. Plus att dom är äkta, de e inte nå fejk skinn/läder. så det är ett stort Plus

Kolla Prislappen liksom! är fortfarande chockad över att jag gjort ett sådant kap.

 
Under så ärskorna. :) jag gillar dom iaf.




PussPuss

morgonen.

Nu har jag precis kommit hem och hunnit duscha, Jag och Nina har varit och tränat nu på morgonen. Vi är så duktiga :)
Nu ska jag föna håret och så, sen har jag ingen aning om vad jag ska göra..  Skriver lite senare och berättar vad jag gjort idag, ifall jag kommer på nåt att göra.

12 imorgon är det träna som gäller igen.

inte så mycket..

Jag har inte så mycket att skriva nu men aa måste väll skrapa ihop till ett inlägg iaf, Nina blir arg annars ! haha. Idag har jag varit barnvakt... Jippi! INTE. Det är inte kul att passa två killar som är 8 & 9, det är exakt 1 år och 6 dagar emellan dom. Dom krigar hela tiden och vad man än säger eller gör så blir det värre. helt sjukt hur dom kan hålla på....

Tänkte meddela alla också att jag har mina brillor på mig!! Bra mikaela ! har inte haft dom på mig på evigheter, och ett tag visste jag inte ens vart dom var. men jag måste säga att jag ser himmla bra i dom. haha.

Sen måste jag också påpeka hur urgullig Danny Jones är ! Han är med i Mcfly och jag har vart alltid tyckt att han e super söt! Han är 22 år och kommer från England, HAns junger, spelar gitarr och skriver låtar... Åååh om man ändå hade en så begåvad kille..


Obs! Jag tycker fortfarande att Henrik Lundström är Super snygg !! han är snäppet bättre än Danny...!


Mannen i mitten är Danny Jones, Dock är den här bilden tagen på en videoinspelning därav allt smink osv.


Här är då Henrik Lundström, på andra bilden är Henrik han i svart tröja. Ni kan ju avgöra själv vem som ligger etta på listan.. Danny eller Henrik?



 Puss & God natt !

Buss problem!

Igår så gick jag upp till min farmor och fikade med familjen eftersom att hon fyllde år. Medans jag va där så gick Sarah till sin pappa för vi skulle mötas efter jag hade varit hos min farmor, och åka hem till hennes mamma. När jag va klar hos min farmor så gick jag och Sarah till bussen och väntade i ca 10 min, när vi väl satt på bussen så satt vi och snacka om lite allt möjligt och plötsligt så hör vi att någon bak i bussen säger att chauffören ska öppna dörren, men den funkade inte ! Så chauffören fick putta upp dörren längst fram så alla fick gå av. Efter ett tag kom det  en ny buss iaf så vi kom fram till Sarah efter mycket om och men. Turen var iaf att Busschauffören var riktigt rolig och trevlig. men men så kan de gå..

När vi kom hem till sarah så kollade vi på Emil i lönneberga med Sarahs mamma, men det var precis i slutet så vi satt kanske i 15 min. Efter det så gick vi ner och spelade Crash på playstation, men sen gav vi upp och kollade på sex and the city filmen istället. Vi gick och la oss vid typ elva för båda va sin trötta och imorse åkte vi till jakan för att Sarah skulle göra en synundersökning. Efter det så åkte vi till viksjö och gick på ica och köpte lunch, vilket blev pasta med skinka och vitinsås (sån man värmer i mikron). Nu sitter jag och tittar på american idol iaf och är grymmt trött!

Skriver kanske lite senare.

Puss

tillägg på inlägget innan.

Jag måste lägga till att Jag fick ett oväntat samtal från min käre vänn Martin som bor i Vbg, Han ringde mig vid 7 tiden tror jag, jag blev iaf jätteglad att han hörde av sig för det var länge sen vi snackade. Jag nämde att min klass har studentskiva den 5e maj och sa att snälla snälla kan du inte komma, Så Martin lovade att han ska komma hit på min studentskiva om han får bo hos mig. Jag tyckte att det var en bra deal, Så han ska ta ledigt från jobbet och komma hit tills dess. Det ska bli himmla kul tycker jag.  Pratade med honom även efter tolv slaget, han befinner sig i sälen och firar nyår (skulle jag gärna också göra något år) Men han hade blivit dålig så han satt och kollade på film..Stackarn :/




                    

Jag vill också fira nyår i Sälen/fjällen/åre eller Trysil, i backarna med snö, afterski och mys.

sammanfattning av nyårsafton.

jag tänkte skriva en kort sammanfattning av gårdagen, Det började med att Sarah och jag gick upp och drack te (Denise hade gått till jobbet när vi gick upp.) Sedan beav vi oss ner till iaca två svängar tror jag att det var. Efter det så satt vi och glodde på tv ett tag tills vi båda kom fram till att vi kanske borde börja göra oss klara inför kvällen. Sarah lockade håret det blev jättefint, Efter att jag hade duschat satt jag med en handduk i håret och sminkade mig, jag tog i lockspray från loreal i håret sedan fönade jag det så att det vart lite halv lockigt och satte upp luggen. Efter att jag hade fixat håret så tog jag på mig klänningen jag hade köpt och jag kände mig faktiskt jättefin. Strax efter att Sarah och jag hade gjort osss klara så kom Elin, Davin och Sainey. Vi snackade lite osv sedan kom Denise hem från jobbet och hoppad ein i duschen för att göra sig snygg. Nina, Uran och Edon kom lite senare än vad det var planerat för Uran kom inte från jobbet fören senare än vad han skulle. När dom kom hit iaf så började jag hacka grönsaker och sarah stekte köttfärs. När vi var klara med lagningen av maten så satte vi oss alla ner och åt Tacos. Efter maten förflyttade vi oss till vardagsrummet där vi snackade, drack och skrattade. Sainey drog efter ett tag för hon skulle träffa några kompisar. Alla satt otåliga och väntade på att klockan skulle bli tolv.

När alla hade fått i sig lite vart stämmningen ännu bättre, vi körde sanning eller konsekvens med för bestämmda kort. Man fick veta ett och annat om olika personer, tillexempel vem Elin skulle ställa en fråga till om hon var garanterad ett ärligt svar, vem Jag, Elin och Nina skulle döda om vi var tvungna att döda någon. Hur många Edon haft sex med, Det klantigaste Uran gjort på fyllan osv. Sedan fick vi se olika saker också när folk valde Konsekvens, Elin lapade sprit ur Davids navel, Jag fick luftjucka i tre olika sexställningar, Elin målade läppstift på david med ögonbindel, Elin och jag fick "kyssas" men jag fattade inte att Elin skulel köra en riktig tung kyss så jag pussade henne och hon slickade på min läppar, haha ja det vart ett fel i kommunikationen där sedan skulle hon beskriva "upplevelsen" med ord.  David fick gniada sig mot alla deltagarna, Sarah fick dansa som en apa och låta som en ambulans, Uran fick lådsas vara en hund och jucka mot mitt ben osv.

Efter att vi hade kört sanning eller konsekvens ett bra tag så tog vi en paus och skulle sjunga sing star men det slutade med att det bara va Elin och jag som sjöng tills klockan va kvart i tolv. Alla fick panik när vi upptäckte att klockan va fem i tolv och drog på sig kläderna och ut på balkongen. Vi korkade upp champagne flaskor och skålade, kramades och pussades. Efter tolv slaget var det som att alla fick ny energi för ett tag, alla skrek/sjöng och dansade. Så jag kan klart säga att det va en av dom bästa nyårsafton som jag vart med om, Tack alla ni som va här och gjorde igår till en trevlig dag/kväll/natt.

Vi får se om det dyker upp några bilder inom några dagar.

Hoppas alla får ett bra år 2009!

Puss

RSS 2.0