soffliggande med Argos

Just nu sitter jag brevid Argos som ligger i soffan, tidigare idag ahr vi legat i soffan båda två. Han har legat med huvudet på mina ben  och värmt mig, mycket mysigt :) var precis ute en sväng med honom, precis när vi kom ut från porten så kommer det en städare så jag går lite åt sidan med Argos eftersom att han är osäker på folk han inte känner. han städaren såg livrädd ut och började backa och vända sig om istället för att bara gå förbi in i porten, så jag sa till han det är bara att gå jag håller i honom. " aaa okej..." fick jag till svar med en väldigt osäker röst haha.

Jag tycker inte att han ser så skräck injagande ut, tycker ni det lr?




Funderar på om jag ska ta något att käka börjar bli lite små hungrig, har ju varit uppe sen sex imorse. men först ska jag kolla lite till på tv med Argos sen får vi se om det blir en liten powernap efter jag har käkat nåt :)



Skriver lite senare

Ciao!

Sov dags!

Nu är det sovdags för mig så jag orkar gå upp imorgon och åka ut till värmdö. ska inte bli så kul att gå upp klockan sex.. men men jag kan slappa påvägen dit och när jag kommer fram. har gjort macka som jag kan äta på bussen från slussen för jag kommer inte kunna äta på morgonen innan jag ska gå hemifrån. har också packat ner banan och mandariner som jag kan käka under dagen om jag känner mig sugen på frukt, Elin och Chrisse har också gett mig full tillåtelse att rota i deras kyl/frys och hela köket. ska också ha med mig min dator och mitt 3modem så jag kan blogga och lite så.

men nej nu är det dags, sängen väntar !


God natt, sov gott! Ciao!

Resan är nu helt betald!!

Nu är det så att jag och min syster har precis betalat klart hela resan så nu är det bara vänta på att få börja packa och sedan dra !! skönt det känns att ha det gjort.

I det tidigare inlägget skrev jag att jag ska vara hundvakt imorgon men det blir så att jag är hundvakt på torsdag istället. Elins syster kunde hoppa in imorgon och kolla honom lite, men hon sa att de vore jättebra om jag kunde och ville på torsdag för hon tycker att Argos är så bra när han är med mig "ni funkar så bra ihop, han gillar dig" som hon säger. haha så det blir alltså torsdag morgon som jag ska ta bussen 06:59 härifrån för att va där till halv nio!! :O dom bor ute på värmdö så de tar en stund att åka. Men det gör inte så mycket, får ta och sova tidigt imorgon och sen slappa med argos hela torsdagen. Det ska nog gå bra tror jag :)

Här är lite snygga bilder på min pappa när han muppar sig i soffan framför tven ^^

          


morgondagens planering

idag när jag var inne på facebook en sväng så såg jag att Brorsans tjej hade status " funderar på hur jag ska lösa morgondagen?" så jag kommenterade de och frågade vad det var hon skulle lösa och då visade det sig att det var så att hennes mamma hade gjort illa knät så hon skulle inte kunna passa Argos ( deras rotis kille) imorgon och bror min kan inte ha han med på jobbet och inte Elin heller. så skrev hon i min logg, men det råkade bli två förfrågningar som löd såhär:
Skulle du vilja vara hundvakt imorn...?? Heldagsmys med Argos, plasma tv...och oändlig tacksamhet..? dissa skolan...!!!!
Kram

Du skulle inte vilja vara hundvakt imorn...dissa skolan och slagga i vår lägenhet med Argos, plasma tv och oändlig tacksamhet...????

haha tyckte det var lite kul, och självklart ställer jag upp och myser med Argos en hel dag :) nu sitter jag iaf och kollar på miami ink, väntar på att Elin ska ringa och tala om för mig när jag ska va hos dom imorgon bitti osv.  men nej jag ska fortsätta glo på tv nu.

Ciao!

söndagskväll i soffan

Nu är det åter igen söndag och jag har inte gjort mycket vettigt idag, har skottat snö två gånger idag med Sarah. Vi gick ut på morgonen och skottade sen började det snöa igen så då gick vi ut igen när det hade slutat. Pappa kom hem från landet och tyckte att det var toppen att vi hade skottat, sedan har jag varit och kollat på bil med Sarah, hennes pappa och hennes mamma. Sarah ska nämligen köpa en egen bil som hon kan övningsköra med och så småningom köra själv. den drog tyvär ganska mycke så det blev inget köp.

Vi har också sett två rådjur idag med Sarah envisas med att säga att det är renar men vem har sett renar här i sthlm förutom på skansen? haha. 

nu sitter jag i soffan med Nina och kollar på sex and the city maraton dock är det sista avsnittet för kvällen nu.

nu ska jag vara trevlig med nina så hade bra alla som läser.

Ciao!

Lista

Snodde den här listan av Elin ( http://elinanderson.blogg.se/ )

Namn: Mikaela Brännström
Piercingar: Navel, tungan, öronen, bröst x2, en töjjning
Tatueringar: Japp, Två :)
Längd: 160,5 cm ungefär.
Skostorlek: 36/37

Hårfärg: Slingor med en brun färg över så det ör väll lite mellanbrunt.
Är du kär i någon: nej
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ibland
Tänker du på självmord: Nej
Dricker du alkohol: Ja, det händer
Röker du: Ja, tyvär
Vilket shampoo använder du: olika

Vilken parfym använder du: Gucci rush 2
Vad är du rädd för: Döden
Gillar du att tvätta: ee nej men man måste
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ja!

Senaste
Bok du läste: Callgirl på manhattan
Personen du fick mail av: Nina, bild från 2003. haha
Personen du fick brev av: Paketavi från posten
Personen du fick sms av: Nina
Gången hela din familj åt middag tillsammans: tisdags
Saken du köpte: En bärbardator
Film du hyrde: what happens in vegas
Film du köpte: Sex and the city - the movie
Låten du lyssnade på: Shine your light - Robbie Robertson
Låten du hade på hjärnan: tänk om jag hade en liten liten apa.
Personen du ringde: Mamma
Tv program du tittade på: ingen aning.
Personen du tänkte på: Mamma

ANTAL..
Gånger du varit kär: 1
Gånger ditt hjärta brustit: 1
Hjärtan brustit på grund av dig: nja bådas fel
Gånger ditt namn varit med i tidningen: vet ej
Ärr du har på kroppen: haha för många för att räkna!

Vad har du gjort idag: Vaknat, vart ute med hundarna, duschat och bloggat
Var det kul: nja sådär, skönt att va ute iaf.
Hur tidigt stiger du upp: helgen : när jag vaknar, Veckorna: runt 7
Gillar du att slåss: haha nja men när man är arg är det skönt.
Vad ska du göra idag: vara hemma och hoppas på att Sarah och Elin och kanske Nina kommer hit
Är du seriös: Oftast
Vad är du allergisk mot: Kiwi, pollen, nickel
Var har du ont: Knäna, nacken och näsan
Använder du hårspray: Ja när det behövs :)
Kan du stå på händer: ja, mot en vägg och i vatten
Favorit serie: Desperate housewives

Håkan Hellström eller The Ark: ingen av dom
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Lars
Salt eller socker: Salt
Gillar du ketchup: bara på grillkorv med bröd
Är du glad nu: jodå
Var du glad igår: Ja, det var jag nog
Känner du nån som jobbar på sjukhus: nej
Kan du sjunga: nej men vill kunna
Mer värt än guld: familjen och vännerna
Spaghetti eller makaroner: Makaroner
Ett land jag helst vill besöka: hmm..Brasilien känns lockande

Fredag

Idag är det fredag och jag har precis duschat efter att ha varit ute och gått med hundarna. Dagen har börjat bra och jag hoppas den fortsätter så. Pappa och alla i familjen inklusive hundarna ska till landet idag men pappa kommer hem på söndag för han ska jobba i veckan, men det blir några dagar själv iaf. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra är sugen på att bubbla, det kan man ju göra nu när alla ska åka bort för då finns det ingen som kan gnälla över det. När jag pratade med Elin tidigare i veckan så sa vi att honskulle sova här men jag vet ej om de fortfarande är så att hon ska det, måste kolla upp det idag.  ska träffa Sarah idag iaf, hon får hålla mig sällskap hur som helts för jag vill inte vara helt själv här hemma i huset, tycker de är lite små läskigt faktiskt. man "hör" saker osv. haha.

Nu ska jag nog torka håret och försöka få tag på Elin och Sarah och kolla vad Nina gör.

jag måste tillägga också att jag är super nöjd med min dator!!

Ciao!


lör-Sön

igår (lördag) så var jag hemma på dagen och slappade, Sarah kom över och efter att jag hade lagat mat och käkat drog vi till henne för att kolla melodifestivalen och sedan "the perfect man" Denise kom dit också direkt efter hon hade slutat. Vi låg i osffan allihopa och va mer eller mindre halv döda, vi tyckte att Rockersarna va värda att gå vidare och Måns också. Denise och jag begav oss hem efter filmen och sedan somnade jag på en gång när jag la mig i sängen. Idag (söndag) så har jga inte gjort så mycket heller, packade ihop mina saker för att åka till pappa och städa mitt rum. Sedna kom Sarah och vi väntade på att min pappa skulle komma och hämta oss. Efter att vi hade kommit till pappa så så gick vi en promenad med hundarna och sedan käkade vi och sen bar det av till salongen för att sola. nu är jag hemma och funderar på om jag ska lägga mig och kolla på en film eller nåt.

orkar inte skriva mer nu.

Ciao!

fredag den 13:e

Jag har inte skrivit något den här veckan, jag vet!  så jag ska sammanfatta veckan lite kort. måndag, tisdag onsdag var jag hemma, Igår va jag på praktik och fick då veta att idag skulel det komma in 9 stycken 12 veckors valpar. Det visade sig att det var 7 stycker 12 veckors valpar istället som var helt underbart söta. En av doggywalkarna bröt handleden i måndags eller vad det var, hon hade halkat när hon va ute och gick med en av hundarna på stallet och sagt att aa de gör ju ont, så kom hon in igår och sa de att hon hade brutit den. Otur!

Idag som alla vet är det fredagen den 13:e vilket betyder att de är otur som gäller idag! Från att jag gick upp imorse har jag gått och hoppats på att jag sa klara mig från otur idag och hittills har jag gjort det. så jag kanske borde gå och lägga mig nu så att jag inte får otur fram mot kvällen.haha. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem med käk för hon ringde mig när jag var påväg hem från praktiken och sa att du jag orkar inte laga mat är det okej om jag köper pizza eller nåt istället, så jag väntar på en kebabtallrik. och jag är vrål hungrig!

Nästa vecka får vi in fler valpar har jag hört! myspys!

nej nu ska jag slappa i soffan tills mamma kommer hem.


P.S
Jag, Sarah, Nina och eventuellet Denise ( beror på om hon ska på dejt eller inte) ska bojjkotta allahjärtansdag imorgon! det blir tv tittande och inget som har med alla hjärtansdag att göra!


Ciao!

Tjejmiddag och utgång!

Igår va de tjejmiddag och sedan skulle det bli utgång. Dagen började med att jag åkte till Sarah för att sedan åka med henne till jakan och köpa strumpbyxor åt henne, de slutade med att jag också handlade följande saker: en väska, en plånbok, en tunika, en bh och ett par trosor som matchade bh:n. Efter att vi hade varit i jakan åkte vi till Salongen och solade, när vi var där kom Nina och anslöt sig till oss, När vi hade pressat en stund och kännde oss redo begav vi oss hem till Sarah där vi duschade och började göra oss klara lite smått. vi gick och mötte Elin vid bussen och sen fortsatte vi att sminka oss osv. Denise kom efter att hon hade jobbat, hon glömde mina skor som hon skulle ta med men mamma va så snäll och åkte hem och hämtade dom, dock va det bara ett helt par och sen en av mina boots det va lite jobbigt. men det gick bra iaf. Vi ringde taxi och åkte till tåget för att åka in till stan. När vi kom till stan så Skulle vi till antingen dubliner eller Harrys, det slutade med att vi typ gick runt och väntade i en timma för de blev en jävla massa tjaffs. Inte kul.
Så vi begav oss till jakan och gick på Mp iaf, Nina gick tidigare än oss andra men hon hade en bra anledning så det är lungt:) Denise gick också lite tidigare för hon kände att hon behövde hem för hon skulle jobba idag. Det slutade alltså med att det var jag och Sarah kvar, och hej va det gick vi shotta och drack drink på drink på drink. Fy vad full jag blev haha men ja mådde inte dåligt så de va ändå en bra fylla. Det mest fantastiska är att även fast jag verkligen var dyng rak igår så mår jag inte dåligt alls idag! Det är ett under! Lite ont i huvet och e trött men mer än så är det inte.

Sen hade jga tydligen skickat Sms när jag kom hem till lite folk men de kommer jag inte ihåg, men de va lite kul att se vad jag hade skrivit^^ bland annat "Ta e hemma i sången mu" "Fy flam ta ja e full?." mm. Det är så konstigt för jag kommer ihåg allt under kvällen förrutom dom där smsen.

Jag kan säga att efter mycket om och men så blev kvällen väldigt lyckad! Tack Tjejer! :D

länge sedan sist!

ÅÅ jag vet att jag inte har skrivit på länge och jag har egentligen ingen anledning till varför men jag ska försöka bättra mig. Idag har jag iaf vart på praktiken, det har vart en härlig dag dock inte lika härligt väder. Efter praktiken så åkte jag till stan och mötte Sarah så gick vi och piercade mina bröstvårtor^^ haha, jag har haft i ena förrut men pga att piercingen va sne så fick jaf ta ur den så nu tyckte jag att det var dags igen. Plus att jag tog i båda samtidigt för annars visste jag att jag bara skulle göra i en för att jags kulle komma ihåg hur ont de gjorde. Hon som Piercade sa att jag var modig och galen, haha vet inte hur mycket det stämmer men jaja. Nu väntar jag på att Pappa och Alex ska komma hem från Alexanders breakdance träning så vi alla kan sitta och käka tacos tillsammans. Sedan ska jag nog åka och sola med Sarah :D Nice!

P.S  Man får vara ful ibland Sarah så mobba inte mig för mina gummistövlar!

Ledig dag!

Idag är jag ledig från min praktik för jag har varit hos tandläkaren, och det känndes lite onödigt att komma till praktiken och va där i ca tre timmar. För en liten stund sen kom min pappa hem och började fiffla med grejer på övervåningen, helt plötsligt ropar han " kom kom du måste kolla på det här"! Så jag har nyligen kollat på bilder och filmklipp från när han var i kläppen med sitt jobb i helgen! dom slutsatser jag kan dra är att dom är värre än tonårspojkar på speed! haha men det såg ut som att dom hade haft grymmt kul iaf vilket är huvudsaken. Dom flesta av filmerna var ju på när dom hade fått i sig en del och höll på.

En kille från pappas jobb är det som har filmat och tagit alla korten, han filmar och fotar även i backen medans han åker bräda. Det fanns en film på pappa när han åker sitt första åk på ca 20 år, då åker Tony som han heter nedanför pappa baklänges på sin snowboard och filmar uppåt i backen. Det kallar jag Skillat.

Nu har jag bestämmt mig, nästa vinter SKA jag lära mig att åka bräda! har velat det jättelänge nu men det blir aldrig av och sen har man aldrig råd att åka upp till snön och backarna heller för den delen. så nu är det bara att börja spara för nästa vinter SKA jag lära mig!

Ska sminka mig nu och sen fara iväg till Jakan, ska på banken och sen möta Nina och plocka upp mina småbröder på skolan.

P.S. du är fortfarande jävligt Snygg och Charmig!

Ciao!

Kicken on Centralen!

Jag, Denise och Sarah har varit i stan idag. Denise köpte ett par skor, lite smink. Jag köpte ett par jeans för 99 spänn tyckte de va helt ok. När vi var påväg till tåget och skulle hem så gick vi vägen genom tunnelbanan så vi slapp gå ute vägen och frysa. när vi var precis vid trapporna där man gå upp så såg vi en som tappade sin rullväska medans han försökte springa och hinna med tunnelbanan. Det visade sig att det var Kicken från The poodles! haha, Sarah och jag sa i munnen på varanndra "det var han Det var han!" sen så sa vi KICKEN! det var lite kul iaf tyckte vi.




RSS 2.0