Idag dricker vi vin!

Igår kom Anna och Alex hem från torpet så vi slog tll med Kina mat eftersom att ingen var speciellt taggad på att laga mat, sen på kvällen åkte jag till Nina och färgade håret sen åkte jag hem. På vägen hem så köpte jag en tandborste åt Alex som jag hade fått order om att göra, när jag kom hem visade Anna mig lite bilder och Alex visade mig sina nya kläder.

Idag har vi hjälpts åt lite med kaninburarna sedan var det dags att duscha och göra sig lite fräsch! Vid halv tre kom Nina och plockade upp mig för jag skulle köra henne till Centralen, hon ska nämligen åka tåg till gbg eftersom att hennes lilla kusin Emil ska döpas imorgon, Efter att jag hade släppt av henne så åkte jag hem och Anna drog och storhandlade. Ikväll kommer pappa och Anderas hem tor jag, vilket fall som helst så ska anna och jag dricka vin ikväll!

läänge läänge sen!

OJOJOJ de är en månad sen jag bloggade sist! nästan så att man skäms ju!

Ja vad kan var anledningen till detta då? jo de är helt enkelt så att jag inte har känt för det. har inte gjort mycke mer än att jobba, sen var jag på landet föra veckan vilket var riktigt skönt. Tycker det är skönt att komma iväg lite från allt ibland, åkte dock hem i söndags vilket var mindre kul hade gärna stannat en vecka till.. Nu har jag iallafall varit hemma sen i söndags kväll och hjälpt anna med hennes företag så hon kunde dra till torpet..
Det enda jag har att säga är att jag hatar Marsvin, Kaniner, hamstrar, fåglar osv.. dom luktar illa som satan även om man gör rent, dom är fula, dom är inte gosiga, dom bits, dom flaxar, dom är äckliga helt enkelt!!!! Mina barn kommer ALDRIG få ha sånna djur, endast hund!!

När jag var uppe på landet så pajjade min sladd till datorn vilket gjorde att jag fick åka och köpa en ny idag, Sladdjävlen kostade 800 spänn!!! helt stört att en sladd kostar så mycke!

just nu sitter jag och kollar på en dokumentär om människor som samlar saker, dom har saker i hela husen från golv till tak helt sjukt är de!!  de värsta är att dom inte inser själva att dom är smalare utan dom "sparar" saker som kan vara "bra" att ha eller saker som dom kan "laga och använda någongång", dom väljer att inte städa ut sitt skit utan att behålla allt framför sina barn fast att barnen som dock är vuxna säger att om du inte städar ut allt onödigt så kommer jag inte att hålla kontakten med dig, jag kommer inte att hälsa på dig osv osv och ändå städar dom inte ut skiten för alla saker har en betydelse osv.. sjuka människor

Nina kommer hit om ett tag och kollar på sex and the city med mig iaf så jag är inte helt ensam, Deppen ligger och drömmer i hallen sötnosen :) 


RSS 2.0