sammanfattning av helgen

I fredags kväll va de fest hos tommy, dom firade Lollo men jag gick inte. kände inte att ja va på fest humör. så det blev hem till min mamma med elin och nina istället och lagade mat, pasta med räk- och vitlökssås smarrigt! Efter ett tag gick elin för hon skulle med samma tåg som david, dom skulle på krogen så jag och nina la oss i soffan och kollade på Mamma mia och sex and the city the movie. en riktig tjejkväll. igår så åkte jag tillbaka till pappa vid två halv tre så städade jag lite nere i mitt rum sen låg jag i soffan med Alexander och andreas och tittade på svampbob, haha. efter vi hade käkat kollade vi på mamma mia igen! eller ja mina småbröder hade inte sett den och dom ville se den och dom ville att jag skulle titta på den med dom så jag va snäll och gjorde de. sen åkte jag hem till min kära syster och slappade, tittade på film och snackade. sen sov jag här på soffan hos henne och nu ska jag snart springa till bussen för att åka hem till pappa och packa ihop mina saker, ska till mamma sen.

så jag kan säga att jag ahr haft en helt jätteskön helg.

Ciao!


äntligen hemma !

kom nyss hem från jobbet, fy fan va ja e trött och har ont i halsen.  Det är en sak jag har kommit fram till att det är ingen bra kombination att jobba som telekollare när man har en förkylning på g och halsen har börjat krångla. Igår hade jag iaf en trevlig eftermiddag med min syster och Sarah i kista. shoppade lite på Gina och letade efter ett par skor men hittade inga. Däremot hittade jag två par när jag var i jakan med Elin idag innan jag skulle åka och jobba, rea på allt på Wedins total utförsäljning så jag fick två par stövlar för 800 spänn och de ena paret kostade 700 ordinarie pris. jag kallar det ett riktigt klipp! Nu har jag iaf impregnerat(tror de heter så iaf) ett par av dom och jag tror att jag har fått skador av att det lukta så starkt förlprat typ 10000000 hjärnceller, men de kanske inte gör någon större skillnad om jag förlorar dom haha. Jag är nöjd med det som jag har köpt iaf och det är det viktigaste.

nu ska jag ta och tvätta bort sminket sen lägga mig i sängen och kolla på mamma mia som jag köpte idag(kollade på sex and the city filmen på en gång när jag hade köpt den), hihi

God natt !

måndag

Måndag morgon började så att när jag kom till skolan va de dags för religion men vi va inte så många i klassen där så de va väll helt okej. började snacka om islam och Gunnel frågade ut killarna i klassen som är muslimer, men ingen ville visa hur man använde mattan som man ber på osv. helt plötsligt från ingenstans när det va helt tyst i klassrummet hör man tobbe sjunga "fantasiii...." haha så blev de skratt hos oss tjejer som hörde honom.  nästa lektion kom och de va Feb vilket vi bara tog närvaro på och sen gick vi till"mysrummet", jag och elin låg i varsin soffa och glodde sen kom linda och glodde me oss sen gick vi därifrån. sen hade vi samhällskunskap där jag fick veta va ja fick på Rättskunskap provet VG jag är väll kanske inte jätte nöjd men va fan VG är bra iaf. Jag gick till syo efter att jag hade slutat och tog bort körkortsteorin och la dit Närhandel C. Går iaf aldrig på körkortsteorin för de e så dumm tid. så jag har hunnit med ganska mycke iaf.

när jag kom hem så vart min hund Wirre så lycklig att han hoppade på mig och skallade mig så jag började blöda näsblod... ajaj de kännde men han försökte ju bara visa att han va glad över att jag var hemma så man kan inte bli arg.

Ciao!

Mitt Stjärntecken, stämmer det?

Stenbocken är :
Allvarlig, tystlåten och lugn som du är, tar du både dig själv och andra på största allvar.
Originell, uppfinningsrik och påhittig, vänlig och sällskaplig.
Din humor gör dig populär.

Stenbocken säger inte mer än nödvändigt och det gör att du verkar hemlighetsfull.

Dina innersta känslor vill du helst inte avslöja, så den som försöker lägga sig i ditt privatliv snäser du av.
Eftersom du stänger in dina känslor kan trycket du ger bli att du är kall och okänslig, men du kan vara oerhört lojal och kärleksfull mot dem du tycker om.

Ingen älskar att chockera som stenbocken!

Stenbocken låter sig inte formas av föräldrar eller lärare, utan går alltid sin egen väg genom livet.
Allt vill du göra på ditt eget sätt.
Och du står för dina åsikter, även om de är tvärt mot alla andras.

Stenbocken är intelligent och suger i sig kunskap.
Tur är det, för att stenbocken kan ha tankarna på helt annat håll under vissa lektioner.
Historia och det som har varit intresserar dig inte ett dugg.
Nej, stenbocken är före sin tid och blickar framåt.
Stenbocken tävlar om att vara bäst i klassen, du är alltid pålitlig och lärarna ser dig som ett föredöme i klassen.
Du arbetar bäst ensam eftersom du avskyr att ta order från andra.

Kompisar får du snabbt och lätt.
Stenbocken är allvarlig och har svårt att öppna sig.
Men den som vinner ditt förtroende märker snart hur godhjärtad och lojal du är.
Om en kompis sviker dig blir du både arg och sårad.
Fast du visar det inte just då, eftersom du är en mästare i att dölja dina känslor.
Men för eller senare tar du ut din hämnd och då är stenbocken verkligen inte att leka med, själv är du fullständigt pålitlig och skvallrar aldrig.
Under årets lopp brukar stenbocken byta ut sina vänner, och du kan konsten att avbryta en vänskap på ett snygg sätt utan att såra.

Stenbocken har en otrolig förmåga att förstå andras problem och är bra på att hjälpa.
Du vill hjälpa mänskligheten och söker fred harmoni och lycka.

Familjens stora bohem, det är stenbocken.
Du är öppen och naturlig men har en förmåga att se saker på ditt eget vis.
Stenbocken är rättfram och söker sanningen.
Du är fullkomligt ärlig och säger precis vad du tycker.

Du är envis som synden.
Har du bestämt dig för något är det nästan omöjligt att få dig att rubba på beslutet.

Känner du dig instängd slår du dig fri, för ditt frihetsbehov är stort.

Du behöver lära dig att lita på att andra verkligen tycker om dig.
Inte ens din egen familj vågar du riktig visa hur mycket du älskar, av rädsla att bli avvisad.
Vänskap är viktigare än passionerad kärlek för stenbocken.

Du har lätt att bli attraherad men söker kamratskap.
Blir du riktig kär planerar du mycket för framtiden.
Du hittar på underbara överraskningar för att glädja din kille och du kan verkligen få honom att känna sig utvald.
Svartsjuka förstår du dig inte på.

Du har inget behov av ägande, vare sig det gäller saker eller människor.
Stenbocken brukar inte ha någon brådska med att gifta sig.
Du vill hitta någon du verkligen kan prata med, som är tolerant, förstående, ärlig, öppen, nyfiken och som du kan respektera.

Med dig blir livet aldirg tråkig men ibland förvirrande.

Väduren har mycket att ge stenbocken, men allra bäst brukar Lejonet fungera.
Vågen och tvillingarna är andra bra val.


Söndag i all ära

Idag är det söndag, hela dagen.. söndag är nog en av dom jobbigare dagarna i veckan faktiskt. det är då man kommer på att man kanske skulle tagit chansen och vilat eller sovit lite mer än va man gjort, det är också då man kommer på att det är skola imorgon. Nej söndag är inte min dag! även fast det inte är min dag har jag lyckats lite iaf, åkte till Kista med Denise och sarah iidag på förmiddagen och fixade en kofta på veromoda utan att betala för den, haha nu e de så att jag har inte snott den´utan jag lämnade tillbaka en jacka där förrut pga att den färgade och den hade förstört en kofta och ett par vantar så jag fick välja något ur butiken som ersättning för koftan och vantarna. efter det åkte jag hem till mamma för att vi skulle käka sen lunch/ tidig middag för att jag ska till min pappa sen, när ja kommer hem är det ingen hemma då e mamma ute och går och när jag ringer henne säger hon att nej men ja kommer väll hem om 1-2 timmar. jaha så vart det med att åka tidigt till pappa.  Nu sitter jag iaf och lägger in lite ny musik på ipoden, ska snart gå och plocka ihop mina saker som ja ska ha med mig till papppa.

Jaja men nu ska jag gå och plocka ihop allt så jag får något gjort!

På Tisdag är det löning!

kväll hos Denise + dag med Sarah

Igår kväll efter att Jag, Mamma och Sarah hade käkat kom Denise upp, hon hade jobbat stängning. När hon hade varit här ett tag så åkte vi till henne och la oss i soffan och snacka och kollade på Singing bee. Nina messade mig och frågade om jag ville komma över till Urre och hålla dom sällskap, Så jag gick dit en sväng. Uran bjussade på cider tack tack, så satt vi och snackade. Vid halv ett ringde denise och vill att ja skulle komma hem för jag skulle sova hos henne så jag gick. Tack för en trevlig kväll Nina och uran. När jag kom tillbaka till Denise så bäddade jag och sarah soffan för det va där vi skulel sova, Sen låg vi och pratatde om lite smått och gott. Trevligt trevligt. Imorse gick vi upp kvart i nio för sarah hade tid på Nailstudio klockan 10. Jag följde med dit och kollade när hon fyllde på sina naglar, Denise jobbar från 11 till stängning sen ska vi hem till henne ikväll igen och kolla på sex and the city the movie ! den är så bra !!!

Sarah och jag åt nyss hemmagjorda "tastys mackor" as gott!


Nej nu ska jag vara trevligmed sarah, Ciao!

Torsdag = min lediga dag

Dagen började med att jag vaknade vid halv tolv :) såå skönt att få sova ut, gick och la mig i soffan och kollade på tv efter jag hade gått upp. Snackade med Sarah ett gäng gånger så bestämmde vi att ja skulle möta henne ni Jakan när hon kom från jobbet. SÅ jag gick och duschade och gjorde mig i ordning för att sedan ta bussen till Jakan. När jag kom dit såg jag inte Sarah men efter ett tag fick jag ett mess där det stog att hon va i tunneln. vi gick till banken för Sarahs dosa funkade inte det tog ungefär 10 min sen va vi klara där. åkte hem till viksjö där sarah köpte med sig en pizza så gick vi hem till mamma. kollade på tv ett tag och sen åkte sarah hem. nu är jag jätte sugen på att kolla på film så jag tror att det blir att lägga mig i sängen och slå på en film :)

Puss på er alla.


Slapp dag

idag har det varit en slapp dag men skön. åkte till skolan så jag va där halv nio och skrev ett nationellt test prov. sen slutade jag och åkte hem till mig med Elin. Slutade med att jag låg i fåtöljen och sov och Elin låg i soffan och sov. sen begav vi oss till Jakan och mötte denise och sarah där, gick hem till denise och la oss i soffan allihopa och slapppade. nu är jag hemma igen och ska lägga mig i sängen och kolla film alldeles strax.

Btw imorgon är jag ledig ! någon som är avundsjuk ?

Ciao!

måndag

Idag är det måndag och dagen har faktiskt gått bra, jag Nina och Elin och Linda har suttit i mysrummet på skolan och snackat massa. Sen efter skolan drog jag, Elin, Nina och Hellan till Nina och hämtade hennes väska och tog sällskap till Jakan. Jag, Hellan och Elin gick en sväng i jakan sen åkte jag och Elin till mig coh kollade tv snackade och lite så. Myspys.
Elin va säger du maldiverna för 67 lax eller? ;) haha ja drömma kan man ju.

Nu ska jag kolla lite tv sen sova. God natt på er alla!

Puss!

LÖrdag i all ära !

IDag så har jag inte gjort mycke alls, suttit och spelat tv spel med mina småsyskon "rockband" sen de där spelaet där de e en matta så ska man "dansa" följa pilarna liksom. ganska kul faktiskt :) jag skriver mer sen för min lillebror ropade på mig nu att ja ska komma upp så vi kan spela.
Ciao!

dagen happening

kan passa på att berätta om dagen också, Jag, Nina, Johanna, Elin, Malin och Isabelle va iväg in till stan och gjorde en uppgift i samhälle sen drog vi tillbaka till skolan och käkade. Sen gick Nina och jag hem till henne och kollade tv ett tag tills hennes mamma kom från jobbet och körde oss upp till HR där vi skulle ha Eng B. SLutade med att vi va 5 pers på lektionen hade faktiskt as kul. Men det bästa va nog ändå när pappa ringde mig på våran korta rast och det enda ja hör är ett konstigt ljud somva som en blandning mellan morr, gurglande, någon som håller på att kvävas och någon som försöker låta som ett monster. jag får tog utbrott och bara as garvar så tårarna sprutar och Nina säger  "Va e de där?!" varpå jag svarar " MIN HUND" hahahahaha ! de va jätte kul när man va där!.

..

Sitter här i mitt rum och funderar på att sova, börjar blilite små trött. imorgon ska vi iaf åka till polisen och till DN huset och kolla de hör till någon uppgift i Samhäll. ska ta tio tåget från jakan så de blir lite mer sovmorgon än va ja skulle ha haft SKÖNT! har inte så mycket att skriva idag mer än att jag tror att jag börjar bli sjuk :/ ont i halsen och snorig. inte bra inte bra.

Sov gott alla!

trååkigt..

Boooring......

UTSEENDE
[  ] Jag är kortare än 160cm.
[X] Ibland tycker jag att jag är ful.
[X] Jag blir lätt brun.
[  ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg. 
[X] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[X] Jag har en tatuering (två)
[  ] Jag är osäker över mitt utseende
[X] Jag har haft/har tandställning.
[X] Jag har glasögon/linser.(bara när ja läser och tittar tv)
[X] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[X] Jag har mer än två piercingar.

FAMILJ
[X] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[  ] Jag har rymt hemifrån.
[  ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[  ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[X] Jag har syskon.
[X] Jag vill ha barn nån dag.

SKOLA/JOBB
[X] Jag studerar. 
[X] Jag jobbar.
[X] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[X] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[X] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats. (Pennor)
[  ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[X] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[X] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[  ] Jag har pissat på mej av skratt.
[X] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[X] Jag har gråtit av skratt.
[X] Jag har limmat fast min hand i något.
[X] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan. 
[X] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.(när ja klättrade över ett staket 3 på natten)

HÄLSA
[  ] Jag föddes med en sjukdom. 
[X] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[  ] Jag har brutit ett ben. 
[X] Jag har suttit hos läkaren med en vän. 
[X] Jag har haft vattkoppor.
[  ] Jag har haft/har astma.

ERFARENHETER
[X] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[X] Jag har sett en fallande stjärna.
[X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[  ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas. 
[X] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[X] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[X] Jag har slagit någon.
[  ] Jag har varit i ett casino.
[  ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[  ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga. 
[X] Jag har suttit på ett tak på natten.
[  ] Jag har aprillat någon.
[  ] Jag har åkt snowboard. 

FÖRHÅLLANDEN
[X] Jag är singel
[  ] Jag är i ett förhållande.
[  ] Jag är förlovad.
[  ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[X] Jag saknar någon just nu.
[X] Jag är rädd för att bli övergiven.
[  ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[X] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[  ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit. 
[X] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande. 

SEXUALITET
[  ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[  ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[X] Jag har blivit kysst i regnet.
[X] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[X] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[X] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[X] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[X] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[X] Jag har fuskat i ett spel.
[X] Jag har struntat i ett prov.
 
DÅLIGA TIDER
[X] Jag har druckit alkohol.
[X] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[  ] Jag kan inte svälja piller.
[  ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[  ] Jag tar mediciner mot depression.
[  ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[X] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[X] Jag har vaknat gråtande.
[X] Jag har somnat gråtande.
 
DÖDEN
[X] Jag är rädd för att dö.
[X] Jag hatar begravningar.
[X] Jag har sett någon dö.

Snodde en lista av nina

Jag snodde den här listan av Nina eftersom att ja har ganska tråkigt.

Favoritcafé: hmm vet ej vad det heter men de ligger i Göteborg.
Favorittidning: Glamour.
Favoritplagg i garderoben just nu: Oj den va svår, måste bli nån av mina mysiga slappa tunikor.
Byter gärna garderob med: Sarah jessica parker / Jessica alba.
Vanligaste färgen på mina kläder: Svart
Sminktips till allmänheten: Sotat och röda läppar är snyggt, änvänder dock inte det själv.
Mitt rum kan beskrivas som: hmm, hos pappa e de överstädat annar får man stryk av hans diktator till fru, hos mamma e de stökigt och mysigt.
Mig själv med tre ord: Pratglad, generös, snäll
Jag tränar:  mina halsmuskler genom att prata varje dag.
Jag ville bli när jag var liten: Hmm när ja precis lärt mig prata ville jag bli Sopbil sen ville jag bli polis eller nåt sånt.
Nu vill jag bli: Rik så jag kan resa, nej men ja vill jobba med något som jag tycker är kul.
Humör just nu: Trött som ett as...
Är det nåt du absolut inte äter: Pölsa!
Hur många kuddar sover du med: Ligger på två och har två brevid mig.
Morgon- eller nattmänniska: Natt
Sparare eller slösare: Tyvär slösare!
Bästa film: oj gillar många filmer, men Sex and the city the movie e grymm!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Två söner.
Bio eller promenad: Bio, men på sommaren kan de va nice me en prommis.
Är du kittlig: jajjemen
Största svaghet: hett temprament
Det här är jag bra på: Allt ( i mina drömmar)
Chips, morötter eller godis? Chips till mys och morötter till mat.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : både och.
Kaffe, te eller inget? båda men te e snäppet godare.
Har du en besatthet? Shoppa, mest skor!

Utmaning 2

Jag blev utmanad av Nina. Here it comes.

Vilken mat äter du oftast?
Korv och makaroner brukar vara en favorit i repris hos pappa, Tyvär!

När du är på kalas är du personen som sitter eller är du den som hjälper till att duka av?
Jag hjälper oftast till att duka av om jag är kvar så länge.känner mig ganska dum annars.

Var sitter du helst när du bloggar?
Vid skrivbordet brevid sängen eftersom att min dator är där. Hade gärna haft en laptop så man kunnat sitta i sängen.

Köper du ofta triss?
Nej aldrig, tror de har hänt 2 gånger kanske.

Vilket land eller vilken stad har varit din bästa semester?
Thailand med syster och mamma vintern 05.

Vilken tv-kanal tittar du mest på?
Femman och trean helt klart. men jag tror nog att femman e på lite oftare.

Vilket är ditt favoritvin?
hmm, foot of africa är gott men det finns många goda viner, men bara dom vita är goda.


Jag utmanar Nina Kanin, Elin.

Utmaning!

Jag blev utmanad av Nina.

Regler:

* Sätt in dessa regler på din blogg och länka gärna den som utmanade dig.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana mins 2 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn.
* Låt dem få veta att de blivit utmanade!


* Jag har ett humör som kan gå från tipptopp till flyförbannad på 0,1 sekund.
* Jag är nyfiken av mig.
* Jag blev kallad Knorren när jag var liten av min kusin eller ja de blir ja fortfarande.
* Jag är skadeglad som F*N.
* Jag lekte bara med bilar och hade bara killkompisar när jag va liten.
*  Längtar till körkortet.
* Jag älskar skor!

Jag utmanar Elin och Sarah. !

Ny jacka igen!

Nu har jag fått skäll av Nina igen! Förlåt haha!

Kom från stinsen nyss iaf, va där med mamma och lilla lillebror. Köpte en jacka, en tunika, ett lite längre linne och en lite längre t-shirt. Fint fint :) Nu sitter jag här iaf och funderar på va ja ska göra resten av kvällen.. ja kommer säkert på nåt om inte annat så kanman ju lägga sig och glo på en film :)

Imorgon ska dom ringa från vero moda också och tala om ifall ja får ersättning för mina kläder som blivit förstörda. för dom som inte vet så köpte ja en jacka förra helgen på Vero moda, när ja hade använt den en dag va mina nya vita vantar blåa och mina händer va helt blåa. Min vita kofta va helt blå på ärmarna, kragen och på sidan liksom vid revbenen. Så jag hoppas ja fr ersättning för de fick pengarna tillbaka för jackan iaf så de va ju tur. Nu hoppas ja bara att den jackan ja köpt idag inte ska färga.

Imorgon har jag mentor samtal med Berith (Min mentor) hoppas jag inte får skäll :P

trött..

Kom nyss hem från jobbet, galet trött e ja och ont i halsen har ja fått på köpet. men de e nog bara för ja snackar i tele från 17 till 20:40 :P  Längtar tills imorgon iaf då får ja veta om ja har en praktikplats plus att de e Sarahs och min kväll imorgon ;) Right?! :D

aja nu ska ja käka middag (lite sent men iaf, va gör man inte för att tjäna pengar)

Puss på er alla !

skoldag..

Nu sitter jag i datasalen med Linda och glor, börjar om ca 20 min. Vet inte vad det är men känner mig allmänt hängig och trött idag, pallar inte med det här vädret och alla dryga människor som finns. skulle va så skönt att bara försvinna i en vecka eller två, till ett annat land eller rymma upp till sommarstugan och sitta framför öppnaspisen och glo. Jag behöver en semester från livet och de NU! Ena dagen kan man må prima andra dagen kan man känna sig som en grå trist dag eller liknande, som att ingen kan lida med en osv.
Varför ska de finnas så mycke svin i vårat samhälle varför kan inte alla bara betee sig mot andra som dom själva vill bli behandlade, de har ja fått höra sen ja va liten och jag går efter det. jag förväntar mig inte att folk ska behandla mig väl om ja behandlar dom som skit men däremot förväntar jag mig inte heller att folk ska behandla mig som skit om jag behandlar dom väl. Jag förstår inte va som gör att vissa människor måste vara så jävla "coola" att dom inte ens kan stanna upp för en minut och tänka efter att omja gör de här så kommer ja såra någon eller att om ja gör så här så kan ja förstöra för någon, så svårt kan det inte vara.  Jag iaf tycker att ni självupptagana männskor som inte kan tänka på något annat än er själv ska använda huvet och komma ut ur eran egobubbla, se er om i världen och se att de finns bättre saker än att bara tänka på sig själv man kan faktiskt hjälpa någon som behöver hjälp. de kan vara en kompis som behöver prata eller en tant som behöver hjälp med matkassarna vad som helst.  Vakna upp!

Det finns vissa personer i mitt liv som jag kan prata med och som verkligen är riktiga vänner, ni vet vilka ni är och ja uppskattar er enormt mycke. Tack .

Lyckad shoppingdag :)

Äntligen hemma efter en lyckad shoppingdag i Kista med mamma och Sarah, Köpte en jacka en mössa och ett par vantar :) allt som ja behövde för tillfället. Nu väntar jag på att mamma ska bli klar med maten börjar bli rejält hungrig, och de blir ju inte bättre av att man känner doften av fläskfile och potatisgratäng. MUMS! Nej men nu ska ja fibbla vidare med lite grejer tänkte bara uppdatera vad som hänt under dagen.

Ciao ! :)

RSS 2.0