ny vecka nya tag?

är det så att när en ny vecka börjar ska man samla nya krafter, glömma allt surt från veckan innan och bara börja om? jag tror iaf att det kan vara bra att tänka på de sättet även fast jag kanske inte "raderar" de som hänt veckan innan varje gång det blir en ny vecka. men aa varför inte, man kanske ska verkligen ska testa att tänka så "Ny vecka nya tag".

Nog babblat om mina tankar, idag gick jag upp vid åtta? tror jag iaf, Anna väckte mig med att säga att jag skulle börja vakna och att hon hade något viktigt att prata med mig om så tog ut deppen medans jag krälade mig ur sängen. När jag kom upp i köket så sa hon att jag ska jobba på binab vecka 24,25,26,27,28,31,32 coh eventuellt 33. då tänkte jag är du dum eller jag slavara inte för "sommarjobbslön" när jag jobbat där så många gånger och tjänat ca 30 kr mer i timman sista gången än vad sommarjobbslönen är på. så sa hon det att dom hade ändrat sig så jag får en krona mer i timman än vad jag hade sist haha! ja då är det ju helt okej att jobba på binab eftersom att det blir en rättvis lön, ska faktiskt bli jävligt skönt att börja jobba där igen, jag trivs så bra där och alla som jobbar där är så snälla, roliga och lätta att ha att göra med. Så får vi se om Ronnie lyckas den här gången med det som han inte lyckades med i höstas!

Efter att jag hade krälat mig ur sängen och Anna hade berättat dessa nyheter så käkade jag frukost sen gick vi ut på tomten och jag spolade av altanen, blir så snuskigt med allt pollen som lägger sig som ett gult lager! sen fick jag plantera om en Rosbuske eftersom att min kära hund hade dragit upp den ! med hela rötterna och allt! han kanske ska bli trädgårdsmästare. nu sitter jag iaf i sängen med datorn och bloggar lite lätt, Deppen ligger brevid mig och snarkar, om ca en timma ska jag åka och möta Nina på NetonNet för hon ska köpa en ny mobil eftersom att hon tappade sin i toaletten i helgen. Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag men det lär väl visa sig.

Ciao!

söndag = morsdag!

Jaha nu är det söndag och det är ju då morsdag, jag sitter just nu i sängen och Deppen ligger brevid mig. ska snart bege mig hem till moder min och umgås lite och käka middag och sådär. Pappa brummade iväg på hojjen och skulle möta upp conny och resten av folket, dom ska till nåt ställe ovanför uppsala tror jag det var och kolla när två av deras kollegor hoppar fallskärm, dom fick nämligen de i 50 års present av alla på Binab.

SÅ vad har jag gjort i helgen.. hmm inte mycke alls faktiskt, va hos en gammal klasskompis i fredgs kväll och glodde, sen höll jag honom sällskap in till stan och hämtade hans syrra och hennes kompis, dom hade varit på nån grej vid fryshuset. sen släppte vi av dom och jag åkte hem.

igår grillade vi smask smask! och Nina tappade tydligen sin mobil i toan fick jag se på facebook imorse när jag loggade in, hon hade skrivit till mig "jag tappade min mobil i toalettstolen ikväll så ifall du försöker få tag på mig så går det icke... :)" ja vad ska man säga? ha inte mobilen med dig in på toan eller lägg den långt ifrån toan kanske? :P


såhär sovet deppen och jag!



?

Tror dom att man tänker gå ner ca 20 kr i timman bara för att de går under benämningen "sommarjobb" istället för "viss tids anställning"?! NO WAY säger jag! speciellt inte när jag har jobbat där tre gånger tidigare! vill dom ha mig där får dom ge mig rättvis lön inte någon jävla lön som är anpassad efter 16 åringar som sommarjobbar, inte kan nåt och inte vet hur saker och ting fungerar där, inte jobbar ordentligt och som dessutom inte FÅR göra något typ bara för att dom inte är 18! dom får inte använda alla verktyg, dom får inte stå framme på trucken och tappa asfalt, dom får inte  skjuta kartonger osv osv..

Idag har jag och Anna varit och köpt lite grejer till hennes företag som behövdes, vi har köpt mat till deppman och varit på ÖB.

imorse var jag hos tandläkaren dom sa att jag har jättefina tänder! hade ett pytte pytte fjutte litet hål som knappt va värt att laga men hon skulle göra de iaf så ska dit nästa vecka, annars sa hon att dom va kanon. när hon skulle ta röntgenbilder så sa hon att ja vet att de är obehagligt men de går fort, sen sa hon "och du har ju så liten mun också" och då menade hon att de va extra obehagligt då, men grejen är ju att den där grejen dom stoppar in i munnen på en när om ska ta röntgenbilder den är lika stor vare sig du är barn eller vuxen, så fatta för alla småbarn va obehagligt!

imorgon på eftermiddagen ska jag vara på grabbarnas skola ett bra tag för det är typ marknadsdag, sen har dom en show också som dom ska visa upp, spännande!

sen funderar jag på om man ska åka förbi Deppens veterinär och fråga när hon tror att man ska ta stygnen för jag tycker inte att det har läkt ihop ordentligt och hon sa att efter 10-12 dagar ska man ta stygnen och de e 10 dagar idag... hmm så man kanske borde åka dit och fråga henne vad hon tycker antingen imorgon eller på fredag.

Att bero på Fredag så ville Nina att jag skulle följa med och se nya sex and the city filmen! Jag vill Jag vill Jag vill! men vi får se hur det blir med det.

På söndag ville mamma att vi skulle käka tillsammans beroende på hur Denise jobbade.

nej nu ska ja hitta något skoj att glo på här på datorn sen slagga!

Ciao!


HAHA!

Haha läste nyss expressen, ni måste se de här ni med !!! haha


http://www.expressen.se/Nyheter/1.1994797/annons-med-findus-fittgratang-hamnde-i-tidning

sen sist

Så vad har hänt sen jag bloggade sist? jo Pappa, Anna och grabbarna har kommit hem bruna och äckliga! Chrisse och Elin har varit här och käkat middag, Jag körde hem Linnea, Deppen har kastrerats och går numera med tratt, Umgåtts lite med Nina, Farmor rymde från sjukan och hittades efter tre timmar, farmor har flyttat till ett korttidsboende i väntan på att få komma till ett äldreboende, hon har också fått "diagnosen" parkinson, den värsta sorten! så nu kommer det tydligen bara gå utför... Jag har varit på Arbetsförmedlingen, Varit på ubg och hämtat kopia på mina slutbetyg, skickat efter utdrag ur brottsregistret, sökt 15 000000000 jobb, fyllt i papper om ansökan till en utbildning och ska skicka in dom osv osv...


Annas syrras son (Min plast kusin måste de bli) Ragge fick en dotter igår morse så sjukt söt. ska slänga upp en bild på henne, hon ska heta Millie och hennes syster heter Nellie har jag för mig.

  
Sååå söööt !!


Så tänkte jag lägga upp bilder på Deppman i tratt!



Utslagen!!

Nej nu ska jag försöka få tag på en viss person sedan ska jag kolla på lite serier tror jag och sen slagga. Anna jobbar imorgon så jag ska köra grabbarna till skolan, sen är det hem och städa och fixa som gäller.. hoppas på bra väder så man kan vara ute i solen!

Ciao!


Word!

 Smile when you’re sad
Love what you got and always remember what you had
Always forgive but never forget
Learn from your mistakes but never regret
People changes and things go wrong but always remember life goes on



 


monster inlägg!

så vad har jag gjort nu då när allt folk har dragit till Turkland? jo jag har städat, tvättat, lagat mat, handlat, varit ute med hundarna, umgåtts med Nina, Tvingat hit Denise i förgår kväll och köpt öron rens till Deppen.

I lördags som jag också har berättat tidigare så körde jag Pappa, Anna och grabbarna till Arlanda då dom ska vara och slappa i Turkiet en vecka med KAtta och Sam. ORÄTTVIST!
När jag hade lämnat dom på Arlanda så åkte jag förbi hos Danne och sa hej och snackade lite skit, kom också fram till att han är sjuk i huvet för han vill ha en orm! Vem fan vill ha en orm som husdjur?! mata ett djur med ett annat levande djur?! USCH! förstår mig verkligen inte på sånna djur!
Sedan begav jag mig hem och ut med hundarna. Sen tog jag de väl mest lungt, på kvällen sen vid 10 så åkte jag till Kolboda och mötte Denise och Jessica, Guffa va också där. Var där i kanske en och en halv timma innan jag drog hem, när jag kom hem så tog jag ut hundarna sedan gick jag och la mig!

I söndags Gick jag upp gav Deppen mat och tog ut alla hundarna, sedan gick jag in och gjorde rent åt alla fåglar som är inackorderade och gav dom mat osv. Sedan blev det att dammsuga och skura golven. Efter att jag hade gjort allt sån så bestämmde jag mig för att ta det lite lungt. Resten av dagen var väl inte så givande, Tvingade Denise att komma över på kvällen och hålla mig sällskap, hon sov här också men had eåkt när jag gick upp halv nio hon skulle tydligen hämta Emelie klockan åtta så de förklarade saken.

Igår (måndag) så gick jag upp ut med hundarna, städade osv osv. Sen tog jag en lång dusch som klänndes mycket givande då jag kände mig otroligt ren efteråt! haha vilket kanske är det som är meningen med att duscha?! Klädde på mig osv och sedan åkte jag och handlade tvättmedel och lite sånt, Nina kom hit när hon hade rast. När hon var tillbaka på jobbet så fick jag ett sms av henne där det stod något i stil med att " vi ska spela super mario sen och jag sak sova hos dig. bara så att du vet :D" haha okej! Jag lagade mat också, det blev kyckling, wokgrönsaker och nudlar. Vid 7 tiden på kvällen åkte jag till Bromma zoo butik och köpte öronrens åt Deppen för han kliar sönder sitt ena öra helatiden, så köpte ett öronrens medel som är bakteriedödande hoppas de funkar bra! När jag kom hem dröjde det inte länge innan Nina kom hit, hon lånade duschen och sen intog vi våra platser framför tven i Alex rum där Wii konsolen står och spelade Super Mario. Vi tog paus lite då och då och gick ut med hundarna och sedan fortsatte vi att spela. Nina slaggade här också.

Vid halv elva igår ringer hem telefonen och både jag och Nina säger "vem fan ringer hem till någon den här tiden på kvällen" Det var min Farmor som ringde från sjukhuset! Min farmor äter mediciner och en av dom gör att hon typ hallucinerar eller vad man ska kalla det, så när hon ringde bad hon mig att ringa polisen för att Danderyds sjukhus behövde omringas osv osv. Jag förstod ju att det var medicinen som snackade men ändå man vet inte riktigt vad man ska säga. Jag ringde till den avdelningen hon ligger på på Danderyd och sa de att hon hade ringt och ville att jag skulle ringa polisen osv ifall att hon skulle få för sig att ringa polisen själv liksom, och han jag pratade med uppskattade att jag ringde. Efter att jag hade lagt på dröjde det ca 10 min så ringde Telefonen igen och det var åter igen Farmor som fortsatte snacka omatt sjukhuset behövde omringas och att dom var ute efter henne. 7 gånger ringde hon på ca en och en halv timma. Det är jobbigt när sånt händer för man vet inte riktigt vad man ska säga, om man ska "hålla med" eller om man ska säga emot och säga att nej du bara "drömmer" om de kanske blir värre om man säger på ett sätt eller så. Knepigt som fan de där. Men jag tycker så synd om henne själv för det är ju hon själv som lider mest av de... Lilla farmor hoppas det blir bättre snart!♥

Idag (tisdag) gick jag upp nio, ut med hundarna osv samma morgon rutin varje dag. Nina gick upp vid tio, satt ute på trappen och snacka medans hundarna sprang runt ute, när klockan började närma sig elva tog jag in hundarna och Nina drog till jobbet. Sedan ringde jag Hundstallet och meddelade när Deppen ska kastreras, Sedan ringde jag min Mormor i Boliden och grattade henne hon fyller 83 (tror jag?). Hon blev iaf jätteglad att jag ringde. Snackade lite med mamma innan också. Efter de så städade jag och sen har jag varit ute med hundarna igen och nu sitter jag här och skriver detta monster inlägg! Så Anna du har mycket att läsa när du kommer hem!

Juste pappa ringde igår och gav en lägesrapport! 30 grader i skuggan, ölen iskall, drinkarna var goda, maten var kanon, hotellet fint och grabbarna var galna i poolen. aa lät ju inte som att dom hade det så dåligt iaf, men jag måste ju säga att jag blev en aning avundsjuk!!!

Nina kommer hit och Krälar på sin rast för att sedan återvända till hemköp!

Imorgon ska jag och Nina hämta LIMPAN! haha

nej nu ska jag sluta skriva!

Ciao!

vad gör man?

Jahapp! vad gör man såhär dagen innan en veckas ensamhet?! Jo man har städat Sebbes lägenhet, Har aldrig varit med om en skitigare lägenhet! fattar inte hur man kan vilja bo i all den smuts! Sebbe var i chocktillstånd när han kom hem till sin rena lägenhet iaf haha, han ska tycligen anlita mig som sin städerska.

Idag på dagen har det väl inte hänt något speciellt, städade med Anna sedan hämtade jag Alex från skolan vid halv två, åkte iväg och köpte en tröja åt honom och simglasögon till honom och Boppa, Åkte hem och lämnade honom hemma, Åkte och hängde med Nina på hennes rast, åkte och hämtade Boppa på skolan vid fyra, stod och snackade med Heidi ( vet inte riktigt hur hon stavar sitt namn) coh Anna sedan hem och käka. Slapppade hemma ett tag och sen hem till sebbe och städade.

Imorgon ska jag köra hela familjen till Arlanda vid två, dom svinen ska till turkiet i en vecka!!!!!! Men men jag och hundarna får hitta på nåt skoj här hemma! Ska hämta Linnea på onsdag iaf så ska hon vara här och hålla mig sällskap tills på söndag tror jag, blir skoj de! Vi ska väl försöka grilla någon dag också.

NEJ nu är det slagging time!

Ciao!

Back in Stockholm

Nina och jag drog upp till Delsbo med Wirre, Rocks och Deppen i Tisdags kväll. Vi tyckte att det skulle vara skönt att komma bort lite och ta det lungt. Har haft ett par riktigt trevliga dagar där uppe, Thomas och Burken va och hälsade på i onsdags också coh sen körde vi hem honom igår till ängersjö där vi stannade ett tag för att sedan bege oss tillbaka till Delsbo. Nina blev dålig, spydde hela natten så jag körde hela vägen hem. Kan säga att jag är lagom trött efter att ha sovit piss dåligt, städat hela morgonen och sen kört hela vägen hem.

I Tisdags var jag på återbesök på hundstallet med Deppen, Dom tyckte att han var super fin! och han är tydligen "bitigare" än dom andra, dom andra från hans kull är längre men smalare. Vilket inte gör mig något alls gillar bitiga hundar!

Btw Deppen har fått en ny polare, BURKEN! haha fan vad dom busade, och igår kväll när jag skulle sova så gick han runt i sovrummet och letade efter Burken, imorse när jag gick upp gjorde han samma sak och när jag kom hem hit till skälby gick han också runt en sväng och letade efter honom men han insåg ganska snabbt att det inte var någon ide.


Men jag måste säga att det var jätteskönt att komma iväg i några dagar, jag var inte redo att åka hem idag om jag ska vara helt ärlig, hade kunnat stanna till söndag iaf! men jag är glad för dom dagarna vi var uppe iaf :D!


här kommer lite bilder på när Deppen har krypit in i et täcke när jag och Nina skulle bädda sängarna i tisdags när vi kom upp!



sen blev de lite varmt så då stoppade han ut huvudet!




Bildbevis på att JAG fick fjutt brasan!



nej nu ska jag hoppas på att få en bättre natt och lyckas SOVA hela natten och inte vakna av ljud varje gång man somnat!

Ciao!


RSS 2.0