hemskt ledsen

okej så här ligger det till, jag har inte bloggat på ett bra tag nu ! hemskt ledsen för de ni få som läser min blogg. MEN min bärbara dator som jag alltid använder har total dött så har suttit på min stationära som vägrar samarbeta med internet! ja alltså internet funkar typ inte på den här datorn och när det funkar går det skit segt och man får "starta" om sidorna tusen gånger innan det funkar normalt så har helt enkelt inte pallat kriga. men nu helt mirakulöst så funkar internet som det ska (ta i trä).

Igår klippte jag mig på morgonen, gjorde en ny frippa istället för att bara toppa det och klippa upp det som jag alltid annars gör. sedan åkte Nina och jag till täby och glodde runt lite för att sedan åka vidare till Åkersberga och plocka upp Linnea (min kusin). Hon har nämligen sportlov nästa vecka och ska va här lite grann, Efter att vi hade käkat ringde Nina till en frisör i Kista och kollade om dom hade tid att klippa henne, hon hade blivit så inspirerad av mig, så vi åkte dit så hon fick klippa sig. Så nu har både jag och Nina nya frisyrer JÄTTEFINA är vi!! på kvällen åkte vi och hyrde film "This is it" och "Fighting" båda filmerna har vi sett förut men dom är så bra så det fick bli en gång till. efter att vi hade sett This is it så körde jag hem Nina, vi bestämmde att vi skulle se Fighting idag istället.

Idag har vi varit på stinsen för att Nina skulle lämna tillbaka en tröja, sedan va vi och käkade, hem bokade bowling tid, drog in till stan för att bowla på "Rock and Bowl" hmm piss dyrt och inte alls någon nice lokal, men men kul att göra något iaf!

I veckan har det inte hänt så mycke mer än att jag har varit på en arbets intervju, och ja det gick bra, hans ka ringa mig i veckan och sen får jag komma på utbildning om två veckor "om jag har tid och lust" som han sa!

Såhär blev mitt hår! dock inte så till fixat på denna bilden haha! men jag är super nöjd!



Nej nu ska fröken Mikaela ta och slänga sig i sängen, dvs att jag ska kolla facebook en sväng och sen fastna i några timmar till framför datorn och sen sova!

CIAO!


bilkö

Nina och jag sitter i bilkö påväg från stan, mitt i allt så säger Nina "Min högsta önskan är att ha en flygande matta" haha. Sånna önskningar kan man ju också ha, men det var tydligen en önskan ända sen hon var liten så det är väl okej haha^^

livad söndag

Åkte och hämtade Nina när vi hade storhandlat och käkat, sen när vi skulle åka till min mmamma  så pajjade Ninas fläkt i bilen, jag körde fast på hennes parkering så vi fick knuffa bilen ^^ haha ja roligare kan man ju ha en söndags kväll!

gårdagen

Igår kväll skulle jag och Nina bada och bara chilla, det slutade med att vi åkte till Råcksta krog och drack öl med Annie och folket. Vi sjöng karaoke, haha Eloise och Rocka på!  Det blev väl mer skratt än sjunga men vi hade kul iaf. Denise var snäll och körde oss dit och hämtade oss klockan ett när dom stängde, Tack Tack! hela vägen hem och i ca 30 min till hade jag grov hicka, mellan varje hickning så skrattade jag och Nina så det vart ju bara värre. Väl framme hemma hos mig så skulle vi gå in genom garaget, då är det ju en liten "backe" eller vad man ska kalla det, jag går först och tar fram nyckeln och låser upp när jag hör Nina skratta och ropa "Mikaela hjälp mig" haha då sitter hon i snön brevid en av kaninburarna och har halkat haha det var skit kul. sen gick vi in och la oss.

Imorse när jag vaknade var mitt huvud inte helt okej! men nu mår jag prima bara lite seg, så lite senare ska jag hämta Nina så hon kan köra hem sin bil som står här.

nej nu ska jag gå och K-K-Kissa (HAHA internt mellan mig och Nina)


bada lr inte?

Nina och jag skulle nyss hoppa i badet med förväntningar om att det var as varmt! haha oj vad besvikna vi blev, det var typ kallt, hade inte hunnit bli varmt så nu är det bara att vänta tills det har blivit vamrt!

Idag har jag varit hemma med grabbarna, varit på fotbollsträning med Andreas osv för pappa och Anna har varit på Jerka på tyrol! Mormor bjöd på mat så jag och Nina åkte och handlade, när vi satt och åt kom pappa och Anna hem.

Igår på kvällen så va jag och Nina hemma med grabbarna för Pappa och Anna var på 50-års fest, körde dom dit och hämtade dom sedan, fyllesvin haha! när jag släppte av dom vid grinden hemma vurpar pappa, halkar och ladar på rygg, rullar runt så han står på knä och ska ställa sig upp.. då halkar han bakåt! haha! Anna och jag garva så vi höll på att pissa på oss! synd att man inte fick det på film! Körde hem Nina efter att jag hämtat pappa och Anna sedan gick jag och la mig. När jag vaknade imorse hade jag en svag känsla av att jag hade pratat i telefon i natt, och mycke riktigt så hade jag det Nina hade ringt mig vid två tiden för att hon var orolig att det hade hänt nåt påvägen hem eftersom att det är så halt ute. för jag loggade inte in på msn när jag kom hem, haha Gulligt av henne att oroa sig, men nej jag låg hemma i sängen och sov som en klubbad! haha

Nu sitter vi iaf och väntar på att vattnet ska bli varmt! haha

Jag hatar Sverige när det är sånt här väder!
men det är väl meningen att man ska vara positiv nu när det "äntligen" är riktig vinter!

You got to love snowstorm!

..

Nu har jag inte bloggat på två dagar igen! dåligt av mig jag vet! igår gick jag upp 07:00 och käkade frukost med grabbarna sedan körde jag dom till skolan, när jag kom hem igen så tog jag ut hundarna sedan la jag mig en liten stund på sängen och vilade. Denise ringde och frågade vad jag gjorde och hon kom förbi en stund, följde med henne upp till emelie i en och en halv timma typ, sedan hämtade vi grabbarna på skolan. Käkade middag, köttfärsås och sparre! efter maten slängde jag mig i duschen och sedan åkte jag och handlade bröd och mjölk på Ninas kära jobb Hemköp, stod där och snackade med henne en stund innan jag åkte hem. Nina kom förbi när hon hade slutat, vi satt vid varsin dator och läste gamla blogg inlägg haha ganska kul att se vad man skrev 2008! haha vi skrattade iaf ganska mycke.

Nu sitter jag iaf i min soffa och bloggar (uppenbarligen) haha. ringde och väckte Nina för ett tag sen, hon skulle ringa när hon hade duschat och så, så får vi se vad som händer idag!

Ciao tillsvidare!

Måste ses!!!!

Denna måste ni titta på! fick gåshud och nästan så man kunde se en tår i ögonvrån!


fränt!

Provade dom där blåa mönstrade conversen idag, som jag la upp bild på igår. Nina och jag var nämligen i vällingby en sväng och då provade jag dom,  riktigt fräna är dom! men jag är fortfarande sugen på metallica conversen, dom vita med svart mönster! nåt av dom ska man nog satsa på till våren, nu är det ingen ide för dom blir bara förstörda på två röda då! men när snön har försvunnit och det har torkat till lite då skulle det sitta fint med ett par!

nu ska jag kolla runt lite på olika bloggar osv sen sova.

Ciao!

Vill ha!


Converse! as coola!


Ännu coolare!


SÅ jävla cool ring/ringar!


Converse brillor!

Tufft armband!



verkligheten har kommit ikapp

Ja Anna idag är det måndag! haha. I lördags var det sista dagen för oss i kläppen, vi började dagen med att åka upp till Toppstugan, där vi fastnade ute i solen vid ett bord med varsin öl och jäger! så satt vi där i kanske två och en halv timma, sedan var det dags att åka lite, så jag och Gson åkte ner på baksidan av backen och tog ankarliften upp för att sedan åka ner till värdshuset och möta pappa som hade min bräda med sig. på vägen ner så stannade jag mitt i backen och hjälpte en "en meters typ" som låg i pudersnön med skidorna på varsin sida om sig. hälpte honom upp och på med skidorna sedan åkte jag vidare, väl nere vid värdshuset bytte jag till snowboard och sen var det bara upp i knappliften som gällde. jag vurpade inte så många gånger faktiskt och Gson tyckte att jag var duktig haha! tur att någon tyckte det iaf. När vi åkte sista åket klarade jag att vända om helt åt båda hållen så jag slutade alltså med flaggan på topp! Vi käkade middag på tranan och sedan bar det av ner till stugan igen där alla gick och la sig efter inte alls så länge, Det slutade iaf med att Jag, Jonas, Tony och Conny satt uppe själva och skrattade.

Jonas och Tony har supit bort mina skinnhandskar haha, så jag fick bara med mig en hem som jag hittade i sista stunden innan vi skulle åka!
Johan åkte med oss hem på söndagen och jag låg i baksätet hela vägen hem med solbrillor och mössa haha! var lagom sliten efter dessa dagar. och nu har all brottning, nypning och skidåkande kommit ikapp! haha har ont ihela kroppen och blåmärken överallt!
Körde Johanna och hennes syster till arlanda idag på förmiddagen, dom svinen ska till thailand i tre veckor!


fredag? lördag?

jag vet inte vad man ska säga att det är för dag nu men idag (fredag) så har vi åkt en del och sedan suttit utanför toppstugan i solen och druckit öl. Pappa smällde till ryggen imorse så det blev inget åka för hans del idag, igår (torsdag) fick vi stränga order om att klockan 18:00 på fredagen skulle vi all avara duschade och klara för då skulel något hända, det som hände va att vi tog taxi till högfjällshotellet, skit fint ställe! Käkade tre rättersmiddag, drack vin och drinkar. När vi satt i "vinterträdgården" bar delen av högfjällshotellet, så ser vi johanna ligga och sova i en av sofforna, ja vad ska man säga, för mycket för fort = Dåligt, ingen ide att försöka drick i kapp med dom som började redan vid frukost/ mitt på dagen när hon kom upp vid fem tiden! sedan drog några av folken hem och några drog till tranan. Jag, Uffe och Ronnie drog hem bara en stund efter att dom första hade åkt för Gson ringde och ville att vi skulle komma till stugan, När vi kom hit så satt han och mange i varsin soffa och Larsson låg och sov i en annan soffa. Mange och Gson började bråkas med mig vilket resulterade i att Gson jagade mig i hela huset, vi brottades i soffan och Nöp varanndra. så nu har jag ont över allt. haha detta höll på i ca 3 timmar tills resten av folket kom hem, då slutade han jaga mig men satte sig i soffan istället och höll i mig så han kunde nypa mig! haha kul hade/har vi men jag börjar känna mig sliten! så funderar på om man ska ta och lägga sig.

Imorgon är sista dagen vissa har planerat att gå upp tidigt men hmm om man tittar på hur kvällen har varit och hur det är nu så lär inte dom personerna vara uppe särskillt tidigt!


torsdag

Jag kan meddela att vi överlevde gårdagen med nöd och näppe haha ! åkningen på dagen gick bra sen när vi begavs oss till stugan på kvällen efter after ski så hade Mange och Gson kommit, då var det bara att öppna burk efter burk. Shot efter Shot hälldes upp så det var hej vilt liv haha ! men kul hade vi, vid halv ett kom Emil, jonas och Roger och då drog det igång ännu mer. Det slutade med att jag skulle bara gå på toa men hamnade i sängen och tvär slocknade. Imorse var det inte kul att gå upp haha, huvudvärk och trötthet! efter en Macka och lite vatten vaknade jag till liv och vi begav oss till backen, åkte ett åk sen in på toppstugan och tog en öl och käkade lunch. sen åkte vi lite och begav oss tillbaka till stugan. Larsson, Johan och Marcus har kommit. Nu har jag duschat, vi har varit på affären och handlat så det finns frukost och middag till ikväll. Alla har startat med drickandet på allvar nu och jag har precis gjort en grogg!


Jag skriver imorgon om vi har överlevt kvällen eller inte!

första dagen i kläppen

Första dagen i backen är avklarad, vi tänkte att vi tar det lite lungt idag eftersom att det är första dagen. Vädret är kanon, inte ett moln på himlen och solen skiner! Pappa har vurpat en gång, haha såg jävligt kul ut ! Vi har åkt, satt uppe i toppstugan en stund och sedan fortsatte vi åka, och nu kom vi precis tillbaka till våran stuga, så jag tänkte passa på att lägga in lite bilder jag tagit idag och blogga. Vid fem tidden ska vi upp till på after ski.

Sen får vi se vilka som kommer upp idag, Mange skulle iaf komma upp tyckte jag pappa sa och sen får vi se vilka som åker med honom.


Utsikten från köksbordet


Utsikten från andra fönstret i köket


Utsikten från toppstugan!


Utsikt från toppstugan!


Så här är vädret i kläppen!



NEj om man ska ta och slänga sig i duschen så man inte luktar skit på after ski!

I bilen!

När jag och pappa i bilen påväg till Kläppen, vi befinner oss nu i Säter. Vi stannde i Avesta och handlade på Willys så att vi har frukost till imorgon, efter att vi hade handlat så käkade vi lite och sen fortsatte vi åka.


Den här skönheten stod mitt på parkeringen vid Willys, haha ! Turist som man är fotade man!



Så här såg Wirre ut när jag och Elin var påväg hem från en sväng vid Görveln med hundarna.
Chillar lite sådär i bilen. haha


Jag åter kommer senare!

Ciao!

Farmor

Tänkte passa på att bli lite blödig nu då, vilket jag inte är så ofta. Men som dom närmsta vet så mår inte farmor så bra, hon har varit virrig, sluddrar när hon pratar, vinglig och rammlar mer eller mindre så fort hon ska försöka göra nåt själv. Så Anna beslutade att det var dags att åka till akuten med henne för att kolla upp vad som allt det här beror på, så i onsdags åkte dom iväg på morgonen och var på danderyd hela dagen. Det kom fram att hon har haft ett par hjärnblödningar och har åderförkalkning i blodkärlen som går upp i hjärnan vilket gör att hon sluddrar när hon pratar.Hon har också en spricka i foten som hon måste ha fått någon av gångerna hon ramlat. Hon ligger kvar på Danderyd fortfarande för att dom ska kolla henne lite mer, fler tester osv.

Visst min farmor är som hon är men hon förtjänar liksom inte det här, att inte kunna klara sig själv och vara så virrig som hon faktiskt är. För innan har hon inte varit så, om man spolar tillbaka några år så bodde hon i en "villa", var ute i trädgården och fixade med blommorna osv, När jag och min syster var små hämtade hon oss alltid från fritids/skola osv när vi var så små att vi inte kunde vara hemma själva, så va vi ute i skogen och sånt med henne, på sommrarna så var vi ute och åkte båt med henne och farfar. Så man kan ju förstå att det är jobbigt för henne att gå från ett så pass aktivt liv till det här på några år. Det värsta med det hela är nästan att hon säger saker som att hon vill dö och så, men vad vet jag när hon säger dte har hon kanske bara en dålig stund men det är inte kul att höra.

Vi får hoppas att läkarna kanske kan göra någonting. vad skulle man göra utan Anna som tar tag i saker och ting, om Anna inte hade tagit tag i det här och åkt till sjukan med Farmor hade sprickan i foten, hjärnblödningarna som hon har haft och åderförkalkningen aldrig upptäckts.

Stor eloge till Dig Anna!


lördag

Idag är det Lördag och vi har precis grillat korv ute på tomten, mysigt värre! klockan tre ska vi vara hos min moder för att Denise fyllde år igår så vi ska fira henne. Nina kommer dit också, sen får vi se vad osm händer efter att vi har varit där, borde kanske börja kolla igenom vad jag ska ha med mig till Kläppen, för det är ju bara 3 dagar kvar tills vi ska åka. ska bli jävligt kul att åka iväg och göra nåt, haha men känner dock hur sliten man kommer vara när man kommer hem på söndag nästa vecka!


Sen måste jag bara visa hur SNYGG Brolle är !

 

När vi var på Buddy Holly och han ställde sig framför oss på scenen och klädde av sig skjortan, så han stod i enbart linne och byxor så trodde jag nästan att jag skulle svimma haha! och för dom som tittade noga på mig då så kunde man nog se lite dregel i mungipan! haha


...

När jag och Nina åkte till Nacka här om dagen så var det en Polishelikopter som cirkulerade ovanför bilvägen, haha vi var helt fascinerade!!

 

Idag har jag iaf var på bilprovningen med Denises bil, för hon skulle jobba så hon skulle inte hinna.  Efter det åkte jag hem och sen iväg igen för att handla lite som saknades för maten jag skulle laga idag och möta Nina. det blev Canneloni med kyckling och bacon fyllning, vart skit gott! Efter maten drog vi iväg en sväng, och sedan plockade vi upp Denise, åkte runt och tutade och vinkade till folk, jag och nina dog nästan av skratt och Denise gömde sig i baksätet haha!

Jag har ett hjärta i min latte

Nina och jag va och drack Latte en sväng på kvällen nu innan vi åkte och hämtade Denise för att hon skulle ha sin bil. och jag fick ett hjärta i min latte, man blir så glad av små saker!


haha

haha Nina och jag skulle åka och köpa solpuder åt henne idag så vi bestämmde oss för att dra till Nacka då vi har tjatat ut alla andra ställen!  va hade en riktigt rolig biltur både dit och hem, påvägen dit så kom det massor med bra låtar och jag kläckte ur mig att fan va bra låtar dom spelar och tittar sedan på stereon och frågar är det skiva? och Nina asgarvar! haha det va en skiva som JAG har brännt för att ha in min bil eftersom att radion inte funkar! haha det var skit kul då iaf!
påvägen hem hade vi allsång, satt och vrålade i bilen till en remix med bara svenska låtar som är 14 min lång. sen när den tog slut så bläddrade vi tillbaka och lyssnade på den igen!
när vi kom hem hit så käkade vi och sedan satt vi här nere med varsin dator och gick med i massa grupper på facebook vilket vi tyckte var skit kul! haha

och Btw Nina, Jag älskar dig också! <3


woho!

pappa kom hem nyss och kom ner med post till mig! yes, jag har nu fått mitt körkortstillstånd för C och CE! så nu kanske det kan börja rulla på så att jag får de där kortet någon gång !!

RSS 2.0