Torsdag

Idag har jag jobbat, fortfarande snorig som fan :/ efter jobbet åkte jag hem, bytte om och blev upp plockad av Nina så begav vi oss till stan och letade efter en sverige tröja som vi har lovat att köpa till Colin haha, vi köpte en tröja och en magnet. efterd et åkte vi till Kista och växlade pengar sedan åkte vi hem, nu sitter jag här har kollat lite på ett ungefär vad jag ska ha med mig men blev inte mycke klokare av de. Wirre ligger i mitt knä mycket mysigt men han är lite tung :P haha. ska lägga mig vilken minut som helst nu ska bara stänga ner allt här. Imorgon jobbar jag bara till ett eftersom att det är fredag, det är och också min sista dag på Binab imorgon känns lite tråkigt faktiskt. på kvällen imorgon ska jag, nina, Mamma och Roffe gå på bio och se This is it, MJ filmen. tror det blir kul :) nej nu ska jag lägga mig så jag orkar med Morgon dagen.

Ciao!

onsdag

Idag vaknade jag och var jätte snorig! inte kul inte! iaf inte med tanke på att jag och Nina ska till London om 5 dagar, och att de e fest på Kolboda på lördag man vill ju gärna vara pigg och kry då. idag iaf så har det varit svin kallt tycker jag, inte samma kyla som igår har gått runt och frusit som en mupp hela dagen men men det är väll så när det börjar bli vinter. senare på dagen så körde Marcus runt med Trucken på gården så gick jag fram till honom när han stod stilla och ställde mig mellan gafflarna på trucken och snackade så satte jag upp ena foten på en av gafflarna men hade fortfarande den andra på marken, då börjar han köra i en cirkel så den foten som jag hade på marken fastnade under ena gaffeln på trucken. de gjorde skit ont! han bad om ursäkt 100 tusen gånger för han trodde jag stod med båda fötterna på gafflarna, när jag kom hem och tog av mig skorna då gjorde det ännu ondare så nu har jag piss ont i foten! inte heller så lyckat med tanke på Kolboda och London så hoppas de lägger sig lite. Imorgon är det Torsdag och jag vet inte riktigt vad som händer då förutom att jobba, Nina och jag måste växla pengar någon dag innan helgen så vi har de redo tills vi ska åka. det är inte långt kvar nu! ska bli så jävla kul!!!

nej nu ska jga faktiskt sova för jag är dö trött och snorig!

Ciao!


bilderna

Så, försökte lägga upp bilderna igår på vad jag hade handlat i helgen men det gick ej så jag lägge rupp dom nu istället.


Skjortan från Bik bok.


T-shirten från New yorker

 


Hängslen från New yorker



Hårband från New yorker



boken från en bokaffär som jag inte vet vad den heter, den är på engelska ska bli spännande att se om den är lika bra som filmen.


söndag

idag var vi i skärholem och shoppade IGEN! haha idag köpte jag en bok, hängslen, ett hårband och en t-shirt. Köpte en bok så jag har något att läsa på flyget till london och så att jag kanske ska läsa lite, förut läste jag på kvällarna men nu har jag inte haft någon bok som jag tycker verkar bra, så jag köpte "p.s I love you" på engelska, filmen är ju sjukt bra så tänkte att boken borde ju vara bra också. Men bokens utsida är finare på den som är på svenska men men. T-shirten jag köpte är en vit med tryck på som det står "In memory of the King of Pop" på skit cool tycker jag, sen svarta hängslen som det är lite glitter i eller vad man ska säga, sen ett hårband som är svart i "läder" med en dragkedja på. Skjorta jag köpte igrå är svart och vit rutig, helt ok inget märkvärdigt direkt.

okej nu ger jag upp, har försökt lägga upp bilde rpå som jag har köpt men de bara segar och händer ingenting så jag lägger upp bilde rpå det imorgon. Nu ska jag sova för en timma sen typ :P

 

Puss och godnatt!

 

Ciao!


dagens

idag har jag varit med småbröder,a på morgonen spelade vi guitar hero sedan gick jag och duschade efter det så åkte vi och hämtade Nina för hon hade ingen bil för tillfället då hennes "plast" pappa bytte däck på den. Sen begav vi oss till godis palats1 för grabbarna skulle köpa lördagsgodis, efter det åkte vi hem med dom och nina och jag drog vidare till vällingby. shoppade en skjorta. när vi var klara åkte vi och köpte matlagningsgrädde och slängde av hemma sen åkte vi till kungsängen och hämtade Ninas bil sen hem till mig igen och färgade mitt hår, det är nästan svart nu, I like it! anna kom hem från Ge-kås har shoppat gärnet till grabbarna hade också köpt lite grejer till sig själv. nu ska jag sova snart för jag är jätte trött!

Ciao

nu är dom här!

Valparna har äntligen kommit! det har varit ett jävla tjat från alla "har dom kommit" "när kommer dom" osv osv, och ja vi i familjen har gått runt och tyckt att ploppa ut dom nu!!! vi är nyfikna! så äntligen idag kom dom, det blev fem fina valpar, dom andra två gångerna har hon fått fyra så Anna och jag hade rätt när vi tyckte att hon var tjockare den här gången. om fyra veckor ungefär börjar dom bli roliga eller vad man ska säga, när dom har börjat kravla runt lite och reagerar när man säger nåt, nu är dom bara små och söta och ligger där.

Här är dom alla små söta valparna! en gruppbild. lägge rupp fler bilder någon annan dag.


Nu ska jag sova, god natt gott folk!

Ciao!

så jävla hemskt!!

Anna visade mig ett klipp här om dagen, har aldrig sett något hemskare och förstår inte hur man kan göra så mot sitt eget barn eller mot ett barn/ en person över huvudtaget! hoppas verkligen att föräldrar som slår sina barn osv lever med skam resten av sina liv och lever i ånger, och att dom någon gång själva kan få känna på hur det känns att vara hjälplös och inte kunna försvara sig, dom borde lida lika mycket som dom fick sina barn att lida om inte 500 ggr mer! blir så Arg!

första gången jag såg dett aklipp fick jag "bara" tårar i ögonen andra gången grät jag, stackars pojke!


den eviga väntan

nu har vi väntat och väntat på att hund fan ska klämma ut valp jävlarna! de e som att hon vet att alla går och väntar och längtar efter att se valparna, så bara därför kniper hon! haha nej men det är dags för dom att komma nu tycker jag!

länge sedan jag skrev nu.

hmm aa kan ju börja med att berätta om dagen, gick upp klockan halv sex lite seanre än vad jag brukar gå upp, mådde illa som ett cp käkade en macka men de blev inte bättre. åkte till jobebt fortfarande illamående. väl på jobbet började huvudvärken smyga sig på och de blev bara värre, tänkte att de kanske går över så jag står ut men när klockan var nio då gav jag upp, åkte hem och la mig i sängen där låg jag och sov till och från till klockan 18, pillade i mig lite mat, mår inte lika illa nu men det är inte helt borta. Tycker att det är så konstigt att ena dagen när man vaknar mår man piss och nästa dag kanske man mår prima, aja men jag ska vara hemma från jobbet imorgon för säkerhetsskull och pigga på mig.

Helgen då.. hmm i fredag gjorde vi inte så mycke, åkte och hämtade min kusin Linnea i åkersberga, sedan åkte jag och Nina till Sema (vet inte riktigt hur hon stavar sitt namn) eftersom hon fyllde år, va där en liten stund sedan åkte vi hem. lördagen var ganska lugn körde bilar fram och tillbaka från jobbet för pappa bytte olja och grejer på alla våra bilar, Linnea och jag var på ikea och köpte en lampa till Anna. klockan 05:10 alltså på söndag morgon fick jag ett samtal fattade först inte att det ringde och sen när jag väl hade svarat så fattade jag inte vem det var, men när jag hade vaknat till lite så fattade jag, det var Simon han var inne i stan och dom hade varit på krogen alla hade splittrats osv osv han frågade iaf om han kunde sova hos mig, aa sa jag men du får ta dig hit själv ring när du är vid barkarby station och säg när bussen går så möter jag dig vid hållplatsen. vid sex ringer han och säger att bussen går om ca 40 min, så jag hämtade honom på stationen istället orkade inte vänta i 40 min, så när vi kom hit gick vi och la oss, Simon var stup full men men juste det var han födelsedag också (söndag) så låg vi och snackade om lite allt möjligt, djupa saker blandat med lite ytligt och allmänt aa efter tre timmars samtal så var jag dö trött, somnade en stund sedan gick jag upp och skulle ta en cigg men jag sa att han kunde sova vidare om han ville, gick upp tog en macka, tog en cigg. så kläckte jag ur mig till Anna och pappa att han fyllde år så då fick dom för sig att dom skulle gå ner och sjunga för honom. så efter en timma gick jag ner och kollade om människan levde vilket han tur nog gjorde. så sa jag aa alla kommer ner och sjunger för dig snart haha då tyckte han att jag var en jävle som hade "råkat" säga att han fyllde år. så kom dom ner och sjöng, han fick en öl och choklad inslaget i ungsfolie. så låg vi och snackade ett tag till. sen vid halv tre körde jag honom till tåget för han och Richard skulle mötas vid centralen och ta samma tåg till södertälje. efter det åkte jag och hämtade Linnea, Alexander och Andreas från breakdance. på kvällen hämtade jag Denise hemma hos mamma frö hon hade inget att göra, så åkte vi runt lite, bland annat fram och tillbaka till Nina och sa hej.

så såg min helg ut iaf.
nu orkar jag i nte skriva mer

Ciao!

filmen twilight

jag har sedan filmen twilight kom ut sagt att jag inte ska se den för de är ingen film för mig, jag gillar inte filmer som inte är verkliga tex star wars, sagan om ringer, harry potter osv. igår såg jag twilight för första gången då jag inte hade något bättre för mig på kvällen, de gör nästan ont att erkänna men Jag hade fel, det är ingen skit film. den var sjukt bra! hoppas att du Nina är stolt över mig nu, och att du är glad över att vi kan gå på nästa twilight film tillsammans när den kommer ut. nog sagt om det, idag har det inte hänt så mycket alls på jobbet, pappa, tommy, Marcus, larsson och några till hade heta arbeten kurs. jag hjälpte Mange att fixa med hans lastbil, Joel hjälpte mig med min stereo i bilen osv osv. åkte hem oh käkade sedan åkte jag till jakan och gick till hemköp för nina jobbade och ville att jag skulle komma förbi och hålla henne sällskap eftersom att hon hade tråkigt så det gjorde jag. när jag kom hem hoppade jag in i duchen och nu sitter jag här :P tänkte kolla lite på någon film en stund sedan sova.
Imorgon är det fredag!

Ciao!

så jävla bra låt med Hinder

"Better Than Me"

I think you can do much better than me
After all the lies that I made you believe
Guilt kicks in and I start to see
The edge of the bed
Where your nightgown used to be
I told myself I won't miss you
But I remember
What it feels like beside you
I really miss your hair in my face
And the way your innocence tastes
And I think you should know this
You deserve much better than me

While looking through your old box of notes
I found those pictures I took
That you were looking for
If there's one memory I don't want to lose
That time at the mall
You and me in the dressing room
I told myself I won't miss you
But I remember
What it feels like beside you
I really miss your hair in my face
And the way your innocence tastes
And I think you should know this
You deserve much better than me

The bed I'm lying in is getting colder
Wish I never would've said it's over
And I can't pretend... I won't think about you when I'm older
Cause we never really had our closure
This can't be the end
I really miss your hair in my face
And the way your innocence tastes
And I think you should know this
You deserve much better than me


lördag, jobb/grillning mm

idag gick jag och min fader upp klockan fyra och begav oss till jobbet, körde lite asfalt sedan åkte vi hem, ver hemma vid kvart över sju så gick och la mig igen, sov till typ 11 skönt de. var hemma och tog det lungt, Denise kom hit sen skulle jag köra andreas till ett kalas, Nina kom lagom till att vi skulle åak så hon följde med. Efter vi hade släppt av andreas åkte vi till Ikea och köpte en lampa åt Anna, sen till jobbet och hämtade pappa för han hade åkt dit med min bil, ska fixa lite med den imorgon på jobbet så nu står den i verkstan så den är varm imorgon. när vi hade hämtat pappa åkte vi hem och släppte av honom och alexander och sedan åkte vi till mamma och hämtade två kuddar som anna skulle få av Denise för hon ville inte ha dom längre, sen åkte vi och köpte blommor åt anna och hämtade Andreas. när vi kom hem stod pappa och grillade, klarade föresten att backa in volvon på första försöket! wow stolt över mig själv haha :p Chrisse och Elin kom sen käkade vi gott, körde Chrisse till Willys för han skulel köpa lite grejer till efterrätten han skulle laga, kollade lite på matchen sen på körslaget, matchen slutade ju 1-0 till Danmark FAN! nu har vi suttit och kollat på tv lite bara och Denise och Nina tog sina bilar och åkte hem nyss vilket betyder att jag ska sova eftersom att jag ska upp halv fem och jobba imorgon. så den här kortfattade texten får räcka för idag.

God natt, Ciao!

ojoj!!

vet ni vad som hände nyss!!! ojoj det ska jag berätta för er, en kompis till mig vid namn Oscar ringde mig nyss och sa att han var på fest i Växjö som tillhör småland, så frågade han om jag kunde gissa vem han var hos och självklart kunde jag inte de, så sa han att han var hos Jon som var med i idol, men jag trodde inte på honom vet ni vad muppen gör då?! han ger telefonen till hon haha så jag har pratat med jon från idol haha ! otippat värre såhär på en fredags kväll. haha sen avslutade han samtalet med " men du gumman jag ville bara säga att du är väldigt söt" haha aja fyllesvin ;)

så jag har gjort något som ni troligtvis inte har gjort, men kom på efteråt att jag skulle ju sagt att han skulle sjunga nåt för mig haha.

aja nu är det sov time på riktigt.

Ciao


fredag!

idag är det fredag, dagen började med att jag åkte till jobbet och när jag stod i en korsning och skulle köra när det blev grönt så släppte framhjulen så jag stod och "burnade" haha han i bilen brevid kollade på mig och trodde säkert att jag var dum i huvet som stod och "burnade" med en seat arosa haha! men det var kul. jobbade sen vid 20 i ett så åkte jag hem, åkte och mötte upp Nina och hade Wirre med mig i bilen, hämtade mitt körkort på posten!!! mycket snygagre än mitt leg iaf men snyggt var det inte riktigt. efter det så drog vi hem till mig, käkade en sväng sedan åkte vi till mamma och hämtade ett par skor efter det drog vi in till stan och mötte chrisse, Elin, Argos och christian. Satt på Donken och snackade och hade det trevligt för christian skulle käka. haha Nina har fått ett nytt smeknamn "doktor mugg" haha!! sen åkte Nina och jag hem hit, Nina tog sin bil och åkte hem och nu sitte rjag här, ska sova strax för pappa och jag ska jobba imorgon, ska upp fyra. tänkte passa på att tvätta av bilen på jobbet, för det är bara pappa och jag som ska jobba så då kan man gör de lite snabbt :p. imorgon ska vi grilla här hemma trevligt trevligt, men ska jobba på söndag också så det blir ingen dricka för min del även om andra kanske gör det, ska ju trotts allt köra till jobbet haha ! nu när jag får och kan göra det :)

nej nu är det sov dags.

Ciao

vill ha

hittade två skjortor på Ginas hemsida här om dagen, skit fina faktiskt och inte speciellt dyra heller.

Gina 249 kr, tycker den va snygg. fanns i flera färger också.

 


jeans skjorta, kollat på den miljoner gånger men inte köpt den! skit snygg, 249 kr.


Ren lycka!

Det jag känner idag är ren lycka!! dagen började med att Nina kom och hämtade mig klockan sju så begav vi oss in till stan idag IGEN för att jag skulle skriva teori för andra gången och förhoppningsvis lyckas. vi satt och väntade på att klockan skulle bli 8:45 och äntligen var den det, jag gick in i salen och började göra provet, när jag var klar så gick jag INTE tillbaka och kollade igenom utan tröck på "avsluta prov". sekunderna efter jag tryckt på den knappen kändes som en evighet och mitt hjärta slog nästan dubbelslag, när texten på datorn äntligen kom upp och visade resultatet var det som att allt var suddigt, så såg jag att texten var grön! efter det såg jag vad det stod "Godkänd!" shiit asså! ställde mig upp gick fram till hon som satt där framme och gav ut papper med resultat osv, så blev det något fel på skrivaren så det tog typ hundra år, ville ju bara ut därifrån och berätta för nina som satt utanför och väntade  och alla andra som jag känner för den delen också. fick mitt papper med resultat och även pappret som funkar som körkort fram tills kortet kommer sen gick jag ut. När jag kom ut så hade jag värsta smilet och nina bara skrek haha hon började nästan gråta, när vi kom ut så stod vi bara och skrattade. Nina gav mig nycklarna till hennes bil och sa " du kör hem". så åkte vi till mitt jobb eftersom att jag skulle jobba mötte Anna som hade åkt dit med Seaten (min bil)!
efter jobbet så åkte jag och hämtade grabbarna på skolan och dom var ungefär lika glada över mitt körkort som jag själv haha. sen åkte jag hem och lämnade dom och begav mig till kungsängen för att hämta Nina. När jag körde upp på motorvägen så kändes det så jävla mäktigt, jag får köra själv utan en skylt och utan någon som sitter brevid mig och är min handledare. När jag hade hämtat Nina åkte vi till "Alexandra" i centrum i Kungsängen och käkade, nina bjöd mig på middag som grattis till körkortet Tack Tack :)
Efter det bar det av till Håbo tibble och hälsa på "Guffa" och Ammi, drack lite kaffe och snackade lite sedan åkte vi hem. Släppte av nina hemma hos henne och åkte sedan till min mamma för hon ville se mig, kom hem för ett tag sen, duschade och nu sitter jag här.

Detta är det lyckligaste dagen i mitt liv! JAG HAR KÖRKORT!!!!!!

jag har lärt mig den hårda vägen

Gå aldrig tillbaka och ändra det som du valt först det är oftast rätt! japp jag fick lära mig det den hårda vägen idag, skrev teori på morgonen så blev jag klar så fort så jag tänkte att jag kollar igenom svaren, så jag gick tillbaka och kollade igenom och ändrade några svar. Dom jag ändrade hade jag fel på och att jag ändrade gjorde så jag inte klarade det. fick 50 och gränsen är 52. men men jag har lärt mig nu iaf att man ska stå kvar vid sitt första val för det är oftast rätt. 11:40 var det dags för uppkörning och jag var inte alls speciellt nervös, satt och väntade och sen kom det ut en gubbe som hette Åke som jag skulle köra med, körde i ca 25-30 minuter sen var vi tillbaka på vägverkets parkering, så sa han dom magiska orden "ja körningen är då godkänd!" yes! då har jag bara de att jag måste skriva teorin igen, och jag har fått en ny tid så hoppas hoppas hoppas verkligen att jag inte klantar mig IGEN! men iaf Åke är min friend for life! haha. nu ska ja kolla igenom teorin lite snabbt en gång bara för säkerhetsskull och sen ska jag bara ta det lungt och hoppas på det bästa inför morgondagen.

Ciao!

dagens visdomsord

"Allt du äger är ingenting värt om du inte väljer vad du har kärt"

Dagen före den stora dagen!

idag är dagen före den stora dagen, det som har hänt idag är att jag och Denise har legat i soffan och kollat på repriser av idol. Jag har pluggat lite Denise har kollat i ikea katalogen. Sen övningskörde jag Alex till Breakdance så medans han tränade körde pappa och jag en sväng. många har frågat mig om jag är nervös för imorgon men faktiskt är jag inte ett dugg nervös ännu, men det kommer väl imorgon eller nåt. men just nu känner jag mig cool lugn vilket är skönt. hoppas verkligen att allt går som jag vill imorgon, skulle vara så skönt att få det gjort så man slipper hålla på med böcker, och skylt osv. slippa ta bussen till jobbet på morgonen och kunna åka vart man vill utan att behöva tänka på att bussen går då och då osv. Och anna Jag är ganska trött på att åka med dig också haha!!  Nina ska köra mig till stan imorgon och sen hem, Ska övningsköra med anna sen till jakan och sen får vi väl se om det blir med eller utan skylt hem, förhoppningsvis utan! jag tänkte att jag ska kolla igenom boken lite ikväll också bara dubbel kolla lite saker ananrs tror jag att jag känner att jag har ganska bra koll. 

orkar inte skriva nåt mer nu, kanske skriver lite senare.

Ciao!

RSS 2.0