herregud

Oj herregud nu har jag inte bloggat på jättelänge IGEN! har blivit riktigt dålig på detta under dom senaste månaderna typ! haha. kommer ihåg  när jag startade min blogg då sa ja att aa visst jag kan starta en men jag lär ju inte skriva så mycke, men oj vad jag tog fel!  i början bloggade jag jätte mycke, flera gånger om dagen och nu vet jag inte riktigt vad som har hänt.

Men aa vad har jag gjort nu då senaste tiden, jo förra lördagen gick jag och Nina upp halv sju och fixade i ordning lite, vid sju satt vi i bilen påväg mot Jönköping för att gå på lastbils Elmia där Pierre skulle ställa ut sin nya bil. Hade en jätte rolig resa ner och skrattade så vi höll på att kissa på oss, väl framme på Elmia så gick vi runt och letade efter hans bil. Problemet va bara att vi hittade inte en enda Motivlackad bil, alltså utställningsbilarna, vi  hittade bara massa annat skit... men sen tillslut så letade vi oss fram till rätt del av Elmia och när vi hittade pierres bil så stod vi bara och glodde! den va så jävla fin, mycket finare än vad jag någonsin hade förväntat mig!!

  

   

Där har ni några bilder på fin bilen! Trailern som ni ser på sista bilden bakom bilen, är inredd som en lägenhet i två våningar! skit coolt va de! När vi åkte hem så tog Nina massa kort från min bil på Pierres lastbil på motorvägen. vissa vart ritkigt bra! Btw så vann Pierre två första priser på Elmia! riktigt bra "debut" för bilen tycker jag.

När vi kom hem igen så packade jag ner lite kläder, hundmat osv och tog Deppen och slängde in i bilen, Åkte till Nina och lämnade hennes bil och sen drog vi till Torpet. Haha resan dit upp hade vi också skit kul, och kom fram vid åtta tiden på kvällen, satte igång elementen och plockade i ordning lite sedan kollade vi på en film och gick och la oss. resten av veckan spenderade vi inne i stugan genom att kolla på film, ligga och snyta oss och hosta ikapp, va ute i skogen med Deppen, tog en sväng till huddik och en sväng till Avholmsberget. 
På torsdagen var det dags för mig att tatuera mig vilket gick skit bra, tog ca 5 timmar och blev super nöjd! ska bli spännande att se hur den blir när den är helt läkt!



På fredagen åkte vi hem på förmiddagen, svängde förbi Danne och sa hej och sedan åkkte vi hem till skälby. Nina gjorde ansikts målning på andreas för han skulle på kändisdisco, sedan körde vi honom dit och hämtade honom när han var klar.

På lördagen var vi hos Micke och Linda då de var namngivning för Ida, jag var chaufför. Va där och lyssnade när prästen eller vad man ska kalla honom för pratade och sjöng sedan åt vi och satt och snackade lit, gosade med Ida. Efter ett tag åkte jag till Guffa och satt där och snackade skit men honom och Milla vilket var jätte trevligt och vi kom fram till att jag skulle komma dit på kvällen sen när jag hade kört hem Anna och pappa och sova där. Åkte hem och hämtade Deppen och begav mig ut till håbo tibble igen för att köra hem Pappa och Anna, när jag hade gjort de så åkte jag ut till Guffa och Milla och käkade, satt och snackade skit och kollade på tv. Sov i deras lillstuga i en liten liten typ 80 eller 90 säng med Deppen MEN jag kan tala om att det var nog den skönaste sängen jag sovit i på flera år!!

På söndag morgon gick vi upp vid åtta halv nio och drack kaffe, sedan gick vi ut och plockade svamp. Hör och och häpna alla som känner mig, Jag Mikaela Brännström som inte ens äter svamp var ute i skogen i lite mer än en timma och plockade svamp! haha.  sedan gick resten av dagen ut på att sitta och snacka, började röra mig hemmåt vid tre tiden kanske, åkte till Skälby och hämtad elite hundmat och åkte till mamma för att käka middag med min moster och hennes man, Roffe, Mamma och Denise. Efter det så åkte jag till Danne och glodde.. Jag, Nina, Deppen och Danne kollade på en as bra film som hette nåt liknande " The last house to the left" eller nåt sånt. Nina åkte hem efter filmen och jag satt kvar med Danne och snackade i 100 år typ, sedan åkte jag hem och la mig.

idag har jag varit med Nina och Danne här, Städat och tvättat och sedan åkte jag och Nina till Vällsta och hälsade på Pierre och gav han en skiva med alla bilder som jag tog nere på Elmia, satt där och snackade skit i några timmar. Sedan åkte vi och snackade skit med Danne och Tommy och nu ligger jag i sängen coh skriver detta stört långa inlägg!!  :D

imorgon ska jag åka till Binab och spola av bilen, och låta Deppen leka av sig lite med hugo tänkte jag annars vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.

Nej nu ska jag sova!

Ciao!


RSS 2.0