fortsättning av dagen

okej jag tänkte bara berätta lite mer vad jag har gjort idag, jag har bäddat burar till djur som kom idag, jag har varit ute och gått en sväng med Deppen och Rosa, jag har badat Deppens tassar i diskhon för någon tycker om att springa i lera och gräva i rabatter. På morgonen idag när jag var ute med Deppen så sprang han runt och filosoferade sen så kom han tillbaka till trappen där jag satt och då hade han slitit upp en hel växt ur rabatten, vi snackar rötter och hela skiten då haha ! vart lite paff faktiskt. jag har sökt lite mer jobb också. och nu har jag precis kollat på en film! fundera på om man ska ta och sova nu, Deppen har redan däckat brevid mig i sängen och jag måste tyvär göra honom lite sur genom att väcka honom innan jag ska sova för då ska han ut och kissa en sista gång för natten. haha! aa vad ska man säga, så är det att vara "Mamma" haha "kissa innan du går och lägger dig" "ät upp maten" osv osv! haha men jag gillart!!

Ciao!

-

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


.

I inlägget ovanför är bild på Nelly.se och designa sin egen bikini. så det är vad jag har gjort om folket undrar varför det är en sån bild.

Anna och jag har städat, druckit kaffe, jag har duschat osv osv. vet inte riktigt vad jag ska skriva så därför får jag återkomma senre!

Ciao!

ensam och övergiven

Idag jobbar anna så jag är ensam och övergiven här hemma! haha nej då ja har ju hundarna, gick upp 7 och gav deppen frukost, sen vid halv halv/tjugo i åtta skulle ja köra grabbarna till skolan. Anderas hade försovit sig till 20 över sju, han var tjurig som bara den! skulle inte äta frukost och sen när han väl gjorde de käkade han ..... EN HEL FINN CRISP!! woho, vilken höjdar frukost. försökte tala om att han inte kommer att hålla sig mätt till lunchen på de, men nej han skulle inte äta något mer så då tänkte jag SKYLL DIG SJÄLV! När dom väl hade tagit på sig jacka och skor och allt så började dom tjaffsa utanför om vem som skulle ha basketbollen, Andreas hade den igår och Alex ville ha den så ja sa åt dom att ni kan turas om, men nej det gick inte! sen helt plötsligt så var det som att dom hade glömt att dom höll på och bråkade för då hade Andreas tagit den andra basketbollen som det inte är någon luft i och sa att han skulle ha den och gå till Tony på idrotten och pumpa den. SMART! kunde dom inte kommit på de innan tjaffset, sen iaf så åkte vi och dom bråkade inget mer.

När jag kom hem igen så tog jag ut alla hundarna och sen fixade ja med mat till alla djuren. nu har jag tagit en liten paus för att blogga, sen ska ja ta fram ladysuckern haha och dra av golvet och sen skura golvet. När pappa kommer hem ska ja dra på ikea och byta en ram och köpa en till ram. och vid sju ikväll kommer det två personer och lämnar djur.

Frugan ringde nyss hon hade blivit in vinkad av snuten påväg till jobbet och fick blåsa osv, hon va nykter! tur de!

nej nu ska ja sätta igång igen, skriver senare kanske.

Ciao!

informationsträff och köttfärssås lagning

Idag har jag varit på en informationsträff för ett jobb, hon som var VD på företaget berättade lite kort om företaget så fick vi tre som var där berätta lite kort om oss själva, så nu ska hon välja ut 4 stycken av dom 15 som har varit på informationsträffar. och dom fyra ska få komma dit på en ensam intervju och prova jobba lite, sedan ska hon välja en av dom fyra som ska få jobbet...lite komplicerat och känns som att chanserna inte är så stora eftersom att det är så många hon väljer mellan, men man ska aldrig säga aldrig! Efter de så åkte jag hem iaf och Göran kom hit och Han och Anna flyttade om lite tavlor. Jag har hängt upp Fyra stycken tavlor, varit ute med hundarna, lagt in lite bilder fårn kameran. Jag har också precis nyss lagat köttfärssås, pappa sa att den var god så får väl hoppas att det duger åt folket.

nu ska ja läsa lite på expressen och se vad som har hänt i världen.

Ciao!

Lördag

Idag är det lördag och Anna och jag har precis duschat alla hundar. Innan vi duschade alla hundar så städade vi av här hemma, Pappa va ute och gick med Wirre,Rocks, Rosa och Elsa. Vi har också hunnit dricka kaffe en sväng på förmiddagen. Jag ska hem till mamma och käka middag med mamma, Roffe och alla släktingar från norr. Deppen får hänga med dit.

Igår passade jag Sebbe och Saga medans mamma och alla släktingar var på Björn Skifs. Satt på hotellet med dom, jag och Sebbe beställde upp mat på rummet och Saga fick nöja sig med sin välling. Efter mycket om och men så somnade saga i vagnen och jag och sebbe klädde på oss jacka och tog med saga i vagnen och mötte Nina. Efter att vi hade mött henne så gick vi till pressbyrån och Sebbe fick plocka lite smågodis. Tillbaka på hotellet så spelade Sebbe spel på min dator och JAg och Nina kollade på Let's dance, Efter ett tag åkte Nina hem och jag och Sebbe spelade Löjliga familjen, det gick jättebra i början för mig men sen slutade det med att jag hade två par och Sebbe hade resten. När jag kom hem så tog jag ut alla hundarna och när jag stängde in alla förutom Deppen där Uppe såg jag att Pappa och Anna hade skrivit en lapp där det stod "Ta bara ner och ut Deppen dom andra klarar sig" jaja dom fick pissa en extra gång. Deppen och jag gick ner och la oss för att sova och de tog nog 5 min sen tok sov både han och jag! vaknade vid fem idag igen av att han busade som fan så då tog jag ut han så han fick kissa, och sen somnade han igen. Hade ställt klockan på 20 i nio, eller aa först hade jag ställt den på åtta men eftersom att ja va ut vid halv sex tänkte ja att han klarar sig till 20 i nio. Pappa kom ner till mig vid halv nio och tog Deppen och gick .. hmm aa han kanske tänkte att jag skulle få sova lite till, det var iaf snällt. Pappa och Anna passade även Deppen igår när jag var på hotellet och va barnvakt, Tack Tack!

nej nu ska jag göra nåt annat vi får se om ja blogar lite senare.

Ciao!

nytt namn på Piraten

nu ska jag snart hoppa i säng är svin trött! Dagen har gått super bra förutom att både Anna och jag blev totalt jätte trötta efter våran "vilostund" haha det där med power nap är inget varken jag eller Anna förstår oss på. På kvällen nu iaf så kom Anna på att Piraten ser ut som Johnny Depp eller hur man stavar hans namn och att Piraten skulle ju kunna heta Deppen! As bra ide, för de blir lite jobbigt att ropa pirre och Wirre, så nu mera heter Piraten "Deppen"! Nej nu ska jag kolla lite Gossip Girl innan jag lägger mig och slaggar med Valpilainen!

Ciao!

Dagen hittills

Första natten avklarad och den gick jättebra, va ut två gånger med Piraten så han fick pinka, annars sov han så sött på med huvudet på min axel. Hade ställt klockan på åtta men vaknade vid 20 över  7, låg kvar i sängen en stund med Piraten och sedan kom Anna ner och sa att hon hade lagt hans mat i blöt och så, Anna åkte iväg och lämnade grabbarna och jag tog mig upp ur sängen och ut med alla Hundarna. När Anna kom hem så drack vi kaffe, städade, duschade osv sedan åkte vi till en ddjuraffär i Vinsta och lämnade hennes visitkort, sedan åkte vi till västerorts djurklinik och köpte hundmat. Sen bar det av till rusta och köpte en hundleksak, två typ "bäddar" och en speciell hundhandduk. Efter de har vi varit hemma, druckit kaffe, varit ute på tomten och fixat med burar medans hundarna har knallat runt. nu har vi iaf bestämmt att vi ska ta en vilo stund i en timma, så ja ska kidnappa andreas Wii och spela lite. bloggar kanske mer sen.

Ciao!


Hallelujah

Sing Hallelujah gott folk! Min dator fungerar nu efter ca en månad ur funktion! haha testade att läsa instruktionsboken haha och då stod det något om felsökning och sedan underrubriker under den bland annat "Datorn startar med reagerar inte" så ja läste där och längst ner stod det att man kan testa ta bort elsladden och sedan ta ur batteriet och sen sätta i de och starta datorn, så jag gjorde det och nu fungerar den!!!! så hp och tre kan kyssa min röv!! eftersom att dom inte kunde säga att prova ta ur batteriet, nej istället så ska ja ringa hp och få en blankett hem skickad för att sedan fylla i de för att sedan få ett mail om vad jag kan göra för att de KANSKE ska funka!

sorry igen för icke bloggandet

japp nu har jag varit dålig på att blogga igen!

I söndags var Nina och Julia här en sväng, sedan följde jag med hem till dom och lagade mat och käkade, Efter att vi hade käkat påkte vi iväg en sväng och Nina köpte ett spel... kan ni gissa vilket??.... SUPER MARIO BROS WII ! haha bästa spelet som finns!! Iaf så vi spelade det med Julia en stund sedan skulle hon sova, efter att Julia hade gått och lagt sig så satt jag och Nina och spelade järnet!!  slaggade där också för ingen av oss orkade köra haha. Vaknade igår (måndag) 07:11 av att Julia kom och snackade med mig haha, vilade en stund till innan vi gick upp och körde henne till dagis och begav oss hem mot Nina igen. satt och spelade en stund och sedan ringde Ninas telefon, det var hundstallet som ringde och frågade henne lite grejer om min intresseanmälan. Efter ett tag ringer det på min telefon och då är det Jenny från hundstallet som ringer mig och frågar om jag vill komma och träffa Piraten, så vid sex tiden åkte Anna och jag till stallet och kollade på Piraten som han heter, en 15 veckors Amstaff valp. och idag klockan halv tio var vi där och skrev avtal osv så nu är han MIN!!!!! Dock kommer han nog att kallas Pirre !

här kommer lite bilder iaf :)








fler bilder kommer sen !


..

Sådär ja, nu är det torsdag och jag och Nina var på Binab för ett tags en och lämnade Hugo. Har ju passat honom sen i tisdags eftersom att Marcus har varit på kurs, allt har gått jättebra och han har uppfört sig. Har verkligen haft tur med vädret också, sol varje dag förutom idag så har varit ute och gått en hel del, Vi va också i rastgården en liten sväng i tisdags och då fick Hugo syn på en hund som gick på gångvägen utanför rastgården så han tog sats och sprang... rätt in i staketet och studsade tillbaka haha! han satte sig sedan och tittade som "va fan hände?!" haha Nina och jag skrattade iaf en hel del.

Idag ska vi iaf käka tacos, sedan ska vi kolla på halv åtta hos mig för det är vecko final! sedans ka vi klockan 21:00 titta på Troja. efter det vet jag inte.. troligtvis sova eftersom att filmen håller på i 3 timmar. Imorgon åker jag hem till pappa när jag har vaknat och sen får vi se vad som händer.

jag är inte helt redo att ge upp drömmen om den underbara valpen som jag fallit för, visst att man vill ha alla valpar man ser men jag vet inte det är något speciellt med den här valpen, det känns så rätt och det känns som att det inte "bara" är en av alla söta valpar.  aja låter rätt fjantigt men så är det iaf.

nej nu ska ja röjja lite här sedan kolla lite tv innan det är käk.

Ciao!

ett tag sen

Nu har jag inte skrivit på länge igen! men jag kan säga att det har inte hänt så mycke här! Pappa och Anna drog till Island i torsdags så jag passade hundarna, Grabbarna va hos faster till på lördag förmiddag då jag kom och plockade upp dom. På lördag kvällen kollade vi på film, jag, grabbarna, nina och Denise. i söndags hämtade ja pappa och anna på arlanda, dom hade haft det skit bra! skulle också vilja dra iväg bara så där!

Jag har suttit och sökt jobb som vanligt, men som vanligt är det så jävla segt och det tar hundra år innan man får något svar om man får något svar dvs.

Imorgon ska jag åka till Binab på morgonen och plocka upp Hugo, ska passa honom i några dagar för Marcus ska på utbildning för att bli nya skyddsombudet på binab! Så jag kommer då bo hos mamma medans jag passar honom, tyckte att det bli lättast så!

Nästa vecka kommer Inger,  Hannu, Mattias, Annika, Saga och Sebbe hit! ska bli skoj att träffa dom det var länge sen! ska även passa Sebbe och Saga en sväng när dom är här för alla andra förutom jag och Denise ska iväg på en grej så jag erbjöd mig att passa dom så att både Mattias och Annika kan följa med.


GE MIG ETT JOBB!!!!!!

Onsdag i all ära

Idag har Anna och jag skottat snö på altanen, sedan kom pappa hem och hjälpte till. Efter ett tag tog vi en paus och drack kaffe och sedan drog vi och hämtade grabbarna på skolan och pappa drog och köpte en telefon. Nu sitter jag vid pappas dator och bloggar lite lätt, Nina ska komma hit när hon är klar så ska vi glo och lite så haha! (internt).

sen kan jag meddela att jag har hittat valpen jag vill ha, stallet har fått in åtta stycken tolv veckors valpar och jag har fastnat för en av dom!!
Sötare får man nog leta efter! sen tycker jag att det är himla fint när dom har sån teckning som denna valpen har, en fläck runt ögat och sen på ena örat. ur gullig!! tänk om man skulle få en sån i påskägget, dock i förskott då hade man varit lycklig ägare till en mega söt valp! haha men drömma kan man ju alltid göra!

och Anna det skulle vara perfekt om vi båda skaffade valp samtidigt!


morgondagen

Schemat för morgon dagen ser ut såhär: upp och köra grabbarna till skolan, hem igen och ut med hundarna, chilla runt lite hemma och göra mig klar. Ett ska jag lämna Wirre för han ska klippas, sen ska jag och Nina åka och växla pengar åt Anna och pappa, hämta wirre när han är klar vilket brukar vara några timmar efter att han lämnades, Denise snackade om att hon ville att jag skulle följa med när hon ska klippa sig så vi får se om frugan och jag joinar, det är iaf klockan 4. Annars vet jag inte riktigt vad som händer imorgon.

Idag har jag iaf varit på arbetsförmedlingen och jag måste säga att dom har tagit alla efterblivna, mest korkade människorna i världen och stoppat in dom på samma ställe!! ARBETSFÖRMEDLINGEN! alla som jobbar där är ju helt störda i huvudet! Tanten jag pratade med frågade vad jag gjorde på Ncc (Binab) när jag jobbade där och då förklarade jag att jag "sköt" kartonger bland annat, då säger hon " aha okej så du flyttade kartonger" Ööö?! NEJ! hur får man "skjuta" kartonger till att flytta kartonger?! sen var det lite mer saker också men orkar inte skriva allt här och nu, iaf så tycker jag att arbetsförmedlingen kan ta sin "hjälp" och köra upp den någonstans.

återkommer imorgon med något vettigt!

Ciao!

helgen som varit!

igår var Elin och Chrisse här och hälsade på. Jag och Boppa var i sollentuna centrum en svän gför att växla pengar åt pappa och Anna eftersom att dom drar till Island på torsdag, ELinoch jag var i Kista en snabbis för Elin skulle köpa ett par byxor från Cubus mötte även Nina där. Efter Kista begav vi oss hem för maten var klar, vi käkade tillsammans, och sedan skulle Chrisse och elin till uppsala på Raggarträff så vi var med hund över kvällen. Bakade kärleksmums, spelade fins i sjön och tärning.

Idag har Pappa och jag varit på binab och övningskört lastbil för första gången! Skit kul va det! inte alls så svårt som jag trodde att det skulle vara. Sedan käkade vi, Denise var här en sväng osv osv.



Jag har börjat kolla på en ny serie, Cougar town grymt bra ! haha alla som inte sett den ge den en chans för det är verkligen bra!

Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen och lägg upp en handlingsplan med en handläggare annars vet jag inte riktigt vad som händer!

nej nu sa jag fortsätta kolla på Cougar Town!

Ciao!

wow säger jag bara !

satt och kollade igenom favoriter på syrrans dator och hittade länken till den första låten, herregud vilken röst säger jag bara! haha jag känner mig som dom här småtjejerna som blir kära i killarna som är med i idol!! hahahaha!! men som plåster på såren så tyckte Nina också att han va grym! lyssna och avgör själv.








 

Ciao!

cool video!

Om jag satt i fängelse skulle jag tycka att det var skit kul om jag fick göra sånna här saker istället för att bara sitta och glo!



RSS 2.0