sammanfattning

Igår så gjorde jag inte mycke på dagen, tog det lungt mest och tog igen efter julbordet haha. på kvällen kom Nina förbi en sväng efter att hon hade jobbat, sedan skulle jag åka och köra Kristian,Ankan, Soffan och Chrisse till farsta så jag åkte till sollentuna och plockade upp Kristian, Ankan och Soffan och tog ankans bil eftersom att vi inte skulle få plats alla i min bil. Sen åkte vi till Slussen och plockade upp Chrisse och sedan bar det av mot farsta. När jag hade släppt av dom så åkte jag hem och kollade på Beck och sen glodde jag runt lite på tven tills jag fick ett sms av Chrisse där det stod "du får gärna komma nu om du vill, smsa så jag vet att du är vaken" så jag satte mig i bilen och åkte till farsta och hämtade fyllpropparna. När jag var framme i farsta så kom dom ut, Så sa jag "dom som ska spy sitter på höger sida" vilket Ankan tog till sig på en gång och svarade "jag sitter på höger" haha sen satte hon sig medans vi andra stod utanför bilen och rökte, så satt hon och öppnade och stängde dörren, när alla var redo att åka hoppade vi in i bilen och innan jag åkte sa jag "ni får säga till i tid om jag ska stanna" jag startade bilen och körde ca 2 meter, När ankan plötsligt säger "du kan stanna nu" haha! så jag stannade, Ankan spydde sen snarkade hon hela vägen till Sollentuna. Släppte av Chrisse i slussen också. När jag hade lämnat alla och tagit min bil så var jag jätte pigg för jag hade sysselsatt mig med att dricka kaffe medans jag kollade på Beck vilket slog till påväg hem från Sollentuna. så satt jag och smsade med Simon vilket slutade med att jag åkte och hämtade honom sen åkte vi hit och sov, gick upp nio imorse, käkade frulle, sedan körde jag honom till jobbet.

Hjortarna har varit här och hälsat på idag också och jag fick köra deras minibuss när Alex skulle på breakdance eftersom att jag inte kom ut med min bil. skit läskigt! haha

Imorgon ska jag på utbildning på Shell i Sollentuna så hoppas hoppas att jag inte tabbar mig och att allt går bra så jag får jobba kvar där sen!!

P.S jag skulle behöva tvätta bilen med känns så onödigt eftersom att den blir lika skitig efter en timma igen i detta skit väder!

Ciao!

gårdagen

igår var jag som sagt på julbord med Binab, det började med att Uffe, Mange och Conny kom hit så drack vi lite öl innan vi skulle till bussen klockan 10 i fyra. väl på tåget in till stan så tyckte jag lite synd om alla som satt runt om kring oss haha! när vi kom in till stan gick vi till Olarrys på centralen och tog en öl för att sedan bege oss till nybrokajen, vi tog taxi till nybrokajen och taxi chauffören va skit rolig, satt och sa att alla feta kärringar skulel flytta sig annars skulle han köra över dom osv osv. när vi kom till nybrokajen fick vi inte gå på båten fören efter 30 min så vi gick in på Radisson som låg tvärs över gatan och tog en drink. På båten sen var det prat i munnen på varanndra varvat med öl. skit kul hade vi eller aa af jag, det var tuttklämmande från vissa håll, smiskanden från andra håll och en del deep talk haha. när vi kom tillbaka till nybrokajen tre timmar senare drog vi till Pub Anchor och drack lite mer, sen hade pappa och jag fått nog så vi bestämmde oss för att ta en taxi hem, Conny och Tommy delade taxi med oss. och den här taxi chauffören var helt speedad, haha han satt och skrek och vrålade, skrek åt andra bilar att dom var bajskorvar och sen körde vi bakom snutenoch då höll han på " ojoj snuten, akta er nu! de e lungt jag kör redan i 90 men de e bara 70 haha!" "vill ni ha kaffe, nej okej, vad e de i kaffet? vem vet!" haha han va så sjukt speedad. FETT SYND ATT DU INTE KOM TILL ANCHOR NINA!!!!!
Detta var då en kort sammanfattning av gårdagens julbord. men jag kan säga att jag hade iaf jättekul och jag hoppas alla andra hade det också. Trodde att idag skulle vara värre med tanke på drickandet igår men när jag vaknade hade jag endast lite ont i huvudet och var lite seg. skit skönt att de inte va värre. vid halv nio ikväll ska ja plocka upp Ernst, Ankan och någon till i sollentuna sedan plocka upp Chrisse i slussen och köra dom till farsta? tror jag det var iaf, som ska på någon raggar fest. Sen ska jag hämta dom i natt någongång också!  nina skulle kanske komma förbi en sväng efter att hon har käkat och leka en stund innan ja ska köra folket.

nej nu ska jag glo lite mer, Ciao!

Shopping igår och julbord imorgon!

Igår var det löning vilket innebar shopping för mig och frugan. Vi drog till stinsen där jag köpt ett par skor, sen drog vi till kista där ja köpte en tunika sen efter de drog vi till sollentuna där jag köpte en skjorta, jacka, skinnhandskar och leggings. skorna är suuuper snygga! anna är avis igen tror ja ?? ska försöka lägga upp bilder på allt sen när jag orkar ta kort på de. Efter det drog vi och käkade sedan färgade vi håret, Svart blev det, Mycket nöjd!

Imorgon då som sagt är det julbord med binab, även fast jag inte jobbar kvar men ronnie (chefen) ville hemskt gärna att jag skulle följa med iaf så aa varför inte liksom? kommer säkert bli kul, om inte annat en upplevelse haha. för er som inte vet så brukar julborden, personalfesterna mm på Binab locka fram dagisbarnen ur alla som jobbar där, vuxna män som beteer sig som att dom va 16 igen om inte yngre, har nämligen fått lite underliga samtal när dom haft fest förrut så.. haha men vi får väl se vad kvällen erbjuder. Det kommerh it ett gäng från binab imorgon på dagen sen ska vi åka in tillsammans och sätta oss och ta någon öl någonstans, sedan bör det av mot nybrokajen för vi ska åka vaxholmsbåt medans vi käkar julbord osv, båten kommer tillbaka vid 9 halv tio så sen får vi väl se om vi ska någon annanstans. hoppas på det.

nej nu ska jag snart sova gott folk då jag ska upp tidigt imorgon så jag får tag i biljetter!

Ciao!

Glad as hell just nu!!

ÅÅ jag läste nyss på expressen att Kizz kommer till sverige nästa år !!!!! så på fredag är det jag som sitter bänkad vi datorn klockan 10:00 för då är det biljett släpp!!!!!! jags ka ha en biljett om de så krävs att ja lever fattig tills jag får lön nästa gång! om jag lyckas få tag i biljetter då kommer jag vara världens lyckligaste människa!!!!

Nina du och jag på stadion skrikande "I was made for lovin you" Heaven's on fire" osv osv ! kan du föreställa dig de lr!!!??





Cool tröja lr vad?! :D



så sant

Life is a game
You win some
You lose some

Deal With it!


helgen

I fredags städade jag och tvättade sängkläder osv, sen blev det inte så mycket mer än de. Igår så åkte jag och hämtade Nina hos henne klockan tre ungefär och körde henne till sitt jobb där dom skulle mötas upp för att sedan åka in till stan på golden hits på personalfest. Efter det åkte jag hem och glodde en stund, sen på kvällen åkte jag och plockade upp Denise, sen hämtade vi Simon sedan in till stan och irrade runt för att sedan plocka upp en dyng rak nina. haha. Det var en händelserik resa hem haha, lyssnade på Ninas babbel, "Hej Mikaelaa" "Hej siiimon". haha hon taffsade på Denise och sen satt hon och sjöng osv osv. Det var ganska kul att lyssna på iaf. När Nina hade klivit av körde vi hem Denise och sen begav Sig Simon och jag hem och kollade på film. gick upp kvart i Nio imorse och käkade Frulle sedan körde jag Simon till jobbet, när jag kom hem pratade jag med mamma som ville att jag skulle komma över, så åkte dit. Sen har vi varit ute och gått, varit på rusta och nu är vi hemma och ska laga mat lite senare framöver.

Ciao!

06:40

Vilken jävla tid! jag gick upp klockan 06:00 idag för att åka och besikta bilen, skulle vara där 06:40, va e de för jävla tid liksom?! visste inte ens att dom hade öppet så tidigt, men men. Det gick bra iaf, den gick igenom utan anmärkningar så jag är nöjd. han sa att det var en fin bil, inge rost, väldigt bra bromsar osv osv.

Ciao!

lite skit

I helgen har jag inte gjort nåt spec, varit med Nina, sen var jag med Simon i lördags och i söndags morse ringde min bror klockan nio och frågade vad jag gjorde. hmm vad  brukar man göra klockan nio en söndags morgon. Då visade det sig iaf att det hade kört ihop sig med hämtning, så jag satte mig i bilen och drog till värtahamnen och hämtade hela packet med fyllekorkar. sen trodde jag att jag bara skulle köra hem dom men nej dom skulle käka pizza osv så det tog ett bra tag att komma hem igen. när vi va utanför pizzerian så sa Chrisse "du ska få en sak" så tog han fram en absolut flaska, min reaktion va "fan va tuff¨!!" fick alltså en Rock edition absolut. skit cool, det är den som är på bilden här under, fick ingen bra bild men den är iaf as tuff.



Går dagen var inte så händelserik men aa Anna och jag fick oss en långpromenad i Regnet iaf, haha. blöta från topp till tå var vi när vi kom hem. Sen på kvällen åkte jag och hämtade Nina så drog vi till kista och växlade tillbaka mina 10 pund till kr, kändes onödigt att ha dom kvar. så gick vi runt lite och sen körde jag hem henne. kollade på tv en stund med pappa och Anna, gosade med valparna. sen gick jag ner och pillade med datorn en sväng och sedan la jag mig och läste.
ja igår hade jag på mig mina "fula byxor" enligt pappa, haha han tycker dom är skit fula, men jag tycker dom är skit sköna så.. sen har jag bara en sak att säga Nit skärp for life!


Så kommer vi till den sista bilden, och det är då den här underbara klockan! första gången jag såg den var kanske ett år sen, och jag tycker den e skit snygg! vill verkligen ha den, men kollade upp vad den kostade förut och priset är inte anpassat till min plånbok, aldrig någonsin!
Men fin är den iaf.

bäst!



Älskar den här reklamen ! haha så skön!




uppdatering

nu har jag inte bloggat på några dagar så tänkte att jag skulle tala om vad jag har hittat på! i Måndags var jag som sagt pch kollade på bilar med Pappa och Anna sedan badade jag Wirre. I tisdags gjorde jag inte mycket alls på dagen, men på kvällen åkte jag en sväng och träffade Nina och sen när jag var påväg hem Ringde jag Denise för jag kände inte för att åka hem och sätta mig var så rastlös, så åkte hem till Emelie och satt och snackade med Denise och Emelie där jättelänge. Sedan åkte jag till Södertälje och hämtade Simon i brist på annat att göra haha, Klockan var då 20 över tolv när jag började åka mot södertälje! aa de låter kanske ganska korkat och så men jag hade faktiskt jätte tråkigt och var inte ens i närheten av trött snarare speedad som fan! När jag hade plockat upp honom satt vi och snackade i munnen på varandra om våra resor, för han var i England och hälsade på sin kompis Tim och åkte hem den dagen jag och Nina kom dit, han såg oss på flyg platsen i London också vilket jag upptäckte genom att jag fick ett sms där det stod "snygga tröjor ni har" haha! iaf när vi kom hem till mig satt vi och snackade skit länge så hörde jag hur papap gick upp och skulle åka till jobbet så öppnade han min dör och frågade vem fan jag pratade med, han trodde att jag satt och snackade med mig själv så kom han ner och sa " aha e du här också" haha. vid 4 tyckte vi att nu kanske vi ska sova så då sa vi gos natt. på Onsdagen drog jag och Nina med oss Simon till stan vid 10 för jag skulle göra en hälsokontroll för att kunna skicka in till vägverket och få tillstånd att ta C-kortet haha dom skulle avgöra om jag var psykiskt störd osv, men till allas förvåning så var jag inte de! När vi va klara hos läkaren så tog vi oss en kaffe och en promenad inne i stan sedan begav vi oss hem till mig igen där vi alla tre placerade oss i soffan och kollade på "Extrem överlevnad". Nina åkte iväg till jakan för att vara med när Julia skulle klippa sig och då bestämmde jag och Simon oss för att kolla på film men vi kunde inte bestämma oss för vilken vi skulel se så hans tärning fick avgöra de, Det blev "Traffic" skit konstig film, Nina kom tillbaka när filmen precis hade börjat så vi alla kollade en stund på den sedan gick vi upp för att röka och då bestämmde vi oss för att vi skulle gå på bio på kvällen, så när vi kom ner lånade Nina duschen. Efter Ninas dusch käkade vi middag och sedan begav vi oss till Heron för att se "The Box". i början verkade det som att filmen skulle vara hyfsat bra men det var den inte, en riktig skit film! vi alla va besvikna på att den var så dålig, så alla ni som haar tänk att se den.. GÖR DE INTE! När filmen var slut körde vi hem Simon och Nina och jag begav oss hem till skälby där Nina tog sin bil och åkte hem. 
Idag har jag varit i nacka med Denise och kollat efter en jacka åt henne men hon hittade ingen. va också inne på den där bh butiken som Nina har skrivit om i sin blogg, kollade också upp vilken storlek jag skulle ha i den butiken, 75 F! shiit asså dom måste ha jävligt små storlekar i sin butik för de e sinnessjukt. men iaf när jag kom hem så städade jag mitt rum occh sen käkade vi middag, vägde valparna och sen satt jag här nere i mitt rum och Anna och Andreas var inne i garaget så hör jag anna säga "Boppa vad gör du?" och Andreas svarar "tittar på potatisarna och lite så" haha fan vad jag skrattade, han lät så allvarlig också! Nina kom och hämtade mig sen så åkte vi inte till stan och tog en fika och snackade lite skit, sen släppte hon av mig här hemma och nu sitter jag här. Funderar på om jag ska läsa lite i min bok eller om jag ska kolla på film elle rnåt för jag är verkligen inte trött!

Ciao!

aa..

Igår gjorde jag inget spec på dagen, körde Alex till breakdance sen åkte jag och tvättade bilen på pappas jobb, senare på kvällen åkte Nina och jag till Heron för att gå på bio men när vi väl kom dit bestämmde vi oss för att bowla istället! var säkert 100 år sedan jag bowlade sist så det var verkligen kul, Nina vann dock hon spurtade i slutet haha!
idag har jag heller inte gjort så mycket, Snackat med Anna, varit och kollat på bil med Anna och pappa, sen badat Wirre så nu luktar han inte as längre!  

hemma från London med blandade känslor!

som sagt kom hem från London imorse, känns både bra och dåligt. Både jag och Nina sa innan vi åkte hem att vi känner oss inte klara i London, vi känner inte att vi är redo att åka hem. men jag måste erkänna att det var jävligt skönt att komma hem till sin egen säng. Dom här dagarna när vi har varit i London blev inte som vi hade planerat direkt haha.
Det började på måndag morgon, jag åkte och hämtade Nina sedan åkte vi förbi Binab så jag kunde skriva i min lön och lämna in för det skulle vara för sent att lämna in den när jag kom hem, efter det började vi våran resa mot skavsta. när vi väl kom till Nyköping ringde jag Milo (annas syster) som bor där och hade lovat att vi skulle få parkera hos ragge (hennes son) och att hon skulle köra oss till flyget när vi hade parkerat. Milo kom och mötte upp oss och vi parkerade bilen sedan bar det av till flygplatsen, när vi kom dit var vi tidiga så vi fick sitta och vänta innan vi fick checka in väskorna. efter en väntan som kändes som en evighet så satt vi äntligen på planet och var på väg till LONDON! både jag och Nina var taggade till max och spända över hur det skulle bli.

När vi landade på Stansted så fick vi våra väskor ganska snabbt och sedan gick vi och skulle hitta colin, MEN vi hittade inte Colin, faktum är att vi spenderade fem timmar på flygplatsen utan ett spår av colin, vi mailade han, vi mailade hans syster och en kompis till han. till slut gav vi upp och tog in på radisson en natt. mycket fint hotell måste jag säga. När vi vaknade på tisdagen gick jag in på facebook på min mobil för dom hade gratis trådlös uppkoppling på hotellet, Colin hade svarat på facebook att han var hemsk ledsen osv osv för han trodde att det var nästa vecka vi skulle komma, han hade skrivit sitt nummer så Nina ringde honom och skulle kolla hur vi skulle göra med att möta upp honom osv. Då fick vi höra nåt som satte oss i en jobbig sitts igen, han va och jobbade utanför london och skulle inte komma hem fören på TORSDAGEN!! men Nina och jag gjorde då det bästa av situationen och hittade ett hotell i South Kensington det är ganska centralt i London, så vi tog oss dig och efter mycket om och men så hittade vi hotellet, Checkade in, lämnade våra väskor och sedan drog vi ut för att kolla läget lite.
vi åkte till Picadilly circus och när vi stod där så sa både jag och Nina att nu känns det som att vi är här på riktigt! käkade mat och knallade runt lite sedan begav vi oss til hotellet igen.

onsdagen spenderade vi genom att åka London eye, gå på Madame tussauds, kolla på Big ben, Buckingham palace.

London eye var nog en av dom coolate sakerna jag har gjort i hela mitt liv, när man var där högst upp så känndes allt så litet och sen var det så tyst också, man hörde inga bilar osv jätte härligt. Bilden under är tagen uppifrån London eye med min  mobil! gillar bilden som fan!



På torsdagen var det dags för oss att checka ut från hotellt och möta upp colin, vi checkade ut vi halv 11 kanske och tog oss till Victoria station och lämnade in våra resväskor så vi slapp knalla om kring med dom, efter att vi hade lämnat dom så åkte vi till oxford street och kollade runt, sen drog vi till Harrods och det var nog det sjukaste köp centrumet jag någonsin sett i mitt liv, vågade inte röra något, vågade knappt andas. man kände verkligen sig fel placerad.
Efter ett tag åkte vi tillbaka till Victoria och hämtade våra väskor för att sedan bege oss till stationen som hette London Brige där vi skulle möta Colin. När vi äntligen hade mött upp honom så tog vi tåget till Abbey Wood där han bor, tog oss hem till honom lämnade väskorna, duschade av oss och lite så sedan drog vi till en pub en stund sedan käkade vi och efter det bar det av till en annan pub där vi träffade hans komisar Clare, Ian och Bronya. Riktigt trevliga och snälla människor, verkligen ur gulliga var dom allihopa. När vi kände att vi började bli trötta på att sitta på puben bestämmde vi oss för att bege oss hem till colin och kolla på en film som dom hade snackat om under kvällen, så påvägen hem gick vi förbi clare och hämtade filmen. måste säga att filmen var skit läbbig den var vekligen psykisk man satt och funderade på "hur kunde där hända" och "hur kunde det bli sådär", "nej det där kan inte vara på riktigt" osv. den var riktigt sjuk. under har ni en bild på filmen!



på Fredagen som var våran sista dag skulle vi åka till Greenwich och kolla runt lite.
på morgonen drog colin iväg ett tag och jobbade medans jag och Nina sov, när Vi vaknade så låg vi och läste en stund sedan kom colin hem och vi gjorde oss redo att åka.
När vi kom till Greenwich fanns det en marknad som vi kollade runt på men hittade ingen spec som jag kände att jag ville lägga pengar på.
Efter ett tag så gick vi förbi en salong och Nina och jag fick för oss att vi skulle fixa naglarna så Colin och Ian gick och satte sig på en pub och Nina och jag gick in på salongen, inne på salongen sa dom att vi skulle få vänta i ca 30 min så vi gick en sväng medans vi väntade, gick in på en riktig turistshop haha och köpte en nyckelring. sedan gick vi och käkade på mcdonalds haha smakar precis som hemma. Efter att vi hade käkade så gick vi tillbaka till salongen och fick vänta lite till men sen när dom väl började gick det skit fort, måste säga att jag har gjor naglar i Sverige förut men dom har inget att säga till om, dom som jobbade på salongen var jätteduktiga och både Nina och jag gick därifrån nöjda.



När vi var klara med naglarna gick vi till Puben som Colin och Ian var på och mötte colin i dörren, han var påväg och skulle kolla vart vi hade tagit vägen för det tog sån tid, haha. så satte vi oss där inne och snackade och drack öl osv, efter ett tag kom Clare och Bronya, sen dök det även upp två till som hette Dean och Dave också mycket trevliga människor, vi hade verkligen jättekul och varken Nina eller jag ville åka hem! vi kom fram till att Colin, Clare och Ian ska komma till Sverige i vår och se hur det ser ut här för ingen av dom har varit i Sverige innan, sedan ska vi följa med dom tillbaka till London i en vecka. Vi får väl se vad det blir utav det men vi snackade om det allihopa.

Sista bilden som togs!


Ian och Clare så söta tillsammans!


Clare och Bronya!


Dean!


Nina och Ian!


Dave och Dean!


kan utan tvekan säga att London är en underbar stad! kommer åka tillbaka dit flera gånger!!
JAG ÄLSKAR LONDON!

Nu orkar jag inte skriva mera, har gjort en väldigt lång historia så kort som jag kunde. nu ska jag sova!

Fler bilder finns att se på facebook!

Ciao!


LONDON!!!!

om en liten stund ska jag dra och hämta Nina sen beger vi oss till LONDON i några dagar! ska verkligen bli skitkul, både jag och Nina hade värsta resfebern igår kväll haha !  Men ni alla får ha det så bra här hemma i Sverige medans jag och Nina softar i London, ses på Lördag!

NU DRAR VI!!!

Ciao!!

gårdagen

Igår var det ju fest på Kolboda, på förmiddagen hämtade jag Uffe på Binab sedan åkte vi hit hem till oss, jag hoppade in i duschen, sminkade mig, fixade håret och allt de där. Sedan åkte jag och tog ut pengar. när jag kom hem så käkade vi och satt och snacka och drack lite. Efter ett tag kom Nina över och då skulle vi bege oss till Kolboda, när vi kom dit fick man en stämpel på handen och sen var det bara att gå in, hälsade på alla man kände och några till haha. vi hade skit kul under kvällen, massor med folk. alla blev fulla och glada, sedan gick det utför för vissa personer haha. men men kul hade vi !

försökte lägga upp lite bilder från igår men det funkar inte så får göra det sen om det funkar då.
nu ska jag packa för imorgon drar jag till LONDON med Nina !!!!!

Ciao!

RSS 2.0