Why?

Fan vad jobbigt det blev nu då! varför?! vad är din plan med detta med tanke på att det var länge sen sist?

otroligt hur mycket EN endaste människa kan få tankarna att snurra runt i 590 km/h i skallen på en!


...

Nu är det länge sen igen!

I fredags var Jag, Nina och Denise på Bounce i Globen, de va skit bra! I lördags grillade vi här hemma och så och sen drog jag och Nina till Jesper där det var lite folk bland annat Annie. hade det riktigt trevligt drack några groggar men efter tre stycken kände jag bara att nej jag vill fan inte ha mer, så jag satt nykter medans alla andra hällde i sig haha. men jag hade kul iaf! Igår var pappa och ajg på Binab och skulle mecka med min bil eftersom att den låter när man kör och när man bromsar, kom fram till att vi behövde byta bromsbeläggen så vi åkte och kollade om de fanns men det var stäng borta vid pappas jobb och mekkonomen vid Binab var avspärrat av polisen. Så pappa åkte hem med motorcykeln och kom tillbaka med bilen och sen åkte vi till Alby och köpte bromsbelägg på Biltema, efter det var det raka vägen tillbaka till binab och bytte dom. Jag och grabbarna slängde oss in i bilen när pappa var klar och brummade hem, jag släppte av grabbarna och plockade upp Deppen och begav mig till mamma för att käka middag. Länge sedan jag träffade mamma faktiskt så det var mysigt.
I lördags lurade jag också med mig Sebbe till ängsjö med Deppen, Sebbe sprang runt där med Deppen och vart helt slut. haha menkul var det.

Idag gick vi upp tidigt eftersom att dom skulle göra det sista på fönstena, städat lite lätt och så sen har vi bara degat! riktig slapp dag!

Nina och jag snacka om ifall vi ska dra till torpet i några dagar men vi får se hur det blir med de, Imorgon ska jag iaf på återbesök på hundstallet med Deppen, ska bli spännande att se vad som säger om honom!


igen..

Nu har jag varit sådär tråkigt igen och inte skrivit på några dagar, men aa vad ska man säga har inte haft så mycket att skriva. I Lördags iaf så åkte vi Räkbåt, finns inte så mycket att säga om det mer än att det var riktigt kul, trevligt sällskap och lite halv kass musik! men Kul hade vi!
Linnea har varit här tills igår och vi har bland annat spelat super Mario woho! haha Sen kollat hockey förra matchen va inge kul då förlorade Djurgården, Dagens match va däremot nice då gick det bra, det blev sudden och när det var 6 sekunder kvar av första förlängnings perioden så gjorde djurgården mål, Med andra ord dom vann matchen! GÖTT! Nu har jag precis varit ute med hundarna och ligger i sängen med datorn och Deppen, tänkte kolla om det finns någon skoj serie att se innan man ska sova.

NEj nej nu är det dags, blev inget långt inlägg men men.

Ciao!

städning, städning, Ikea, Städning och super mario!

Idag när jag vaknade vid åtta och gick upp i köket satt Nina där vi köksbordet CHOCK! haha, gick på toa och när jag kom tillbaka hade hon hällt upp kaffe så jag, Nina och Anna käkade frukost sedan drog vi igång med städning! vi skurade var enda liten vrå i köket och efter det så fortsatte vi med övervåningen. Vi rensade Anderas rum och slängde lite saker som va bara BAJS! skurade över allt och fortsatte sedan i Alex rum, där fanns det inte lika mycke saker så det gick lite fortare. Pappa och Annas sovrum och hallen skurade vi också. Efter de drog vi till Ikea och köpte rullgardiner och en bokhylla, Körde Andreas till Laserpalatset sedan hem och skruva hylla och ställa upp Andreas saker i den. Vi städade oss vidare genom dagen och sen när vi gav upp så hittade vi lie tid till att spela SUPER MARIO! haha Drog till statoil i Akalla och sen släppte Nina av mig hemma och åkte hem till sig. nu har jag hunnit duscha och ligger i sängen med en snarkande hund brevid mig! Tänkte kolla det senaste avsnitet av Cougar Town och sen sova, måste vara pigg imorgon när vi ska åka räkbåt!

Imrogon ska jag hämta Linnea vid tolv tiden, så åker väl härifrån vid 11, ska plocka upp Nina innan också. Sen på kvällen ska Jag, Pappa, Anna, Nina, Denise, Chrisse, Elin och Katta (vet ej om det var någon mer) Åka räkbåt och dricka ÖL! ska bli skoj tycker jag !

Nej nu är det dags att kolla på de där avsnittet sen ut med Deppen en sista gång innan jag ska sova!

Och Anna det är LUGNT! Vi hade faktiskt kul även fast att städning inte är så roligt i sig!

Bjuder på lite Deppen bilder!



Tuggar på sin Kong leksak!



Favorit stället!


Hela gänget på altanen!


Nej nu är det nog för idag!

Ciao!


VARFÖR?!

VARFÖR?! Hunden ylar och gnäller! varför? jag vet ej! går i omgångar, sprang in under altanen och vägrade komma fram, låg där inne och pep och gnällde. Efter mycket om och men så kom han fram och jag tog på han koppel och halsband, han slutade och vi började gå mot trappen, väl framme vid trappen började han igen! ylade, pep och gnällde, kissade även på sig. Gick in och där försökte han krypa in under bänken i köket, gick ner till mitt rum då blev han tyst och lugn igen. Efter ett tag så gick vi runt på tomten med han i koppel för att se om han reagerade där han stod när han började yla och gnälla men nej inte så mycke som en blinkning. så vi beslutade oss för att gå en sväng med Wirre och Deppen, efter ett litet tag så började han igen, försökte gömma sig under en bil och under en släpkärra. Nu ligger han och sover som att inget har hänt! undrar varför han höll på!? får hoppas att det inte fortsätter. juste har också kollat igenom var enda millimeter av hans kropp 3 ggr hittar ingenting alls, så han har nog inte gjort illa sig, han reagerar iaf inte när man trycker och böjer osv osv på ben/tassar/svans/rygg/mage/öron/nos osv osv.

Inte nog med det men nu på kvällen har det varit krig, varför är ena dagen så bra och andra kass? Ena brorsan är snäll och andra är tvärt om, och sen byter dom av varandra. Man ska ju inte ta åt sig men det är inte kul att höra sin bror säga att han önskar att man dog osv osv.

aja nu ska jag försöka liva upp mig själv och kolla på gossipgirl på datorn sen blir det nog sängen, ska hämta Anna på jobbet imorgon, åker hemifrån 06:00!

Ciao!

god dag!

god dag gott folk, uppe med tuppen var jag iadg, klockan 05:45 ringde mitt alarm och jag gick upp och slängde ut Deppen som undrade vad det var frågan om, skulle nämligen köra Anna till jobbet eftersom att hennes bil har gått sönder, så vid fem över sex åktevi, Deppen låg i baksätet och sov. Släppte av Anna på jobbet och brummade hem på en gång och körde grabbarna till skolan. Nu sitter jag uppe på altanen i solen med hundarna, tänkte sitta här en liten stund innan jag fortsätter inne. Imorgon ska jag även hämta Anna på jobbet, så det blir upp och åka samma tid som idag.

Grabbarna bad om att få bli hämtade tidigt idag så det ska vi väl kunna fixa. Pappa och jag ska flytta Andreas säng och bokhylla så att dom kommer åt fönstret vid hans säng imorgon.


Igår va jag iväg med Wirre och Rocks till marhagen för dom skulle vaccineras, Nina hängde på. sen åkte jag, Nina,Denise, Deppen och Rosa till spånga och köpte mat till deppen och sen hem igen. Nina åkte hem för att käka och Jag och Denise hjälpte Anna att kratta på tomten. När vi hade käkat kom Nina och hämtade mig och Deppen och vi åkte till Vällingby för att titta när Jeppe och hans polare spelade fotboll, sedan åkte vi hem och lämnade Deppen och sen hem till Jeppe och kollade film och sen hem och slagga igen !

kanske skriver något mer senare vi får se, nu ska jag sitta här i tio minuter till och sen gå in och fortsätta!

Ciao!

helgen

I lördags var jag hemma på dagen och pulade runt lite, sen påp kvällen kom Nina och hämtade mig så begav vi oss till Annie där Jesper, Max, Wille, David, Joanna, Jag, Nina och Annie hade en trevlig kväll med lite groggar osv. Max körde avslappning med oss men efter att ha fått börja om ca 4 gånger så gav han upp haha! hade riktigt kul faktiskt.

igår var jag, Linnea och Anna i Sollentuna för att Anna skulle köpa en bikini och lite kläder till när dom ska  åka till Turkiet. Jag och Linnea var riktigt hårda mot Anna, haha när hon tog i något så vart JA! eller NEJ! men mest NEJ för hon tog bara svarta kläder, så lät det också såhär "den ska du prova, Linnea ta en sån så hon kan prova den" osv osv. slutade med att hon köpte en hel del fina kläder och en skit snygg bikini, dock sviiiiiin dyr! jag fick också fyra bhar, strumpor, trosor och leggins. Tack Anna! Vi passade på att fika också när vi var i sollentuna, en latte och en focacia riktigt smaskigt. När vi kom hem så såg jag och Linnea till att vi fick våran dagliga dos av Super Mario! haha, efter de så lagade jag mat, det blev pasta med räkor och vitlökssås och vitlöksbröd. haha det stank som fan i hela huset men gott var det!

Idag har jag varit på Binab med pappa och böt däck på bilen, passade också på att tvätta av den utvändigt och dammsuga den invändigt. Efter det åkte jag hem och Anna och jag röjde här nere, fixade med inackorderade fåglar, plockade undan blommor osv osv. 'Det kommer nämligen hit folk på torsdag och sätter in våra nya fönster så alla blommor och sånt måste bort! sen har vi käkat middag, köttfärssås blev det. varit ute på tomten osv osv, jag har spelat lite mario men jag gav upp när jag inte hittade alla star coins! Nina var här en liten sväng också.

Nu på lördag ska vi åka räkbåt, ska bli skit kul faktiskt! Linnea ska jag hämta vid 12 på lördag förmiddag för hon ska vara hundvakt. tack Linnea!

imorgon ska jag tydligen till Arbetsförmedlingen men jag vet inte riktigt vilken tid det är men jag har ett papper någonstans där det står så jag ska ta och leta upp det innan jag går och lägger mig. När dom har varit här och satt in dom nya fönstrena så ska jag och Anna och Nina på fredag möblera om lite, vi trór attd et blir bra iaf.

Juste måste tillägga också att igår fick jag skratta så jag nästan kissade på mig, Anna satt på pallen uppe vid ballkongdörren, jag satt ute på ballkongen så när vi var klara skulle Anna ställa sig upp och gå men precis när hon ska ställa sig går pallen sönder och Anna landar på golvet, haha dte var skit kul när man var där!!! Anna skrattade också annars hade det inte varit okej att skratta bara så alla vet! skratta aldrig om Anna gör illa sig eller ramlar om inte hon skrattar!

nej nu ska vi kika på Bones.

Ciao!

onsdag

Idag är det onsdag då, och ja vad har jag gjort? jag och Linnea och Anderas åkte och köpte en ny vattenkokare då den vi hade innan sa upp sig och slutade fungera, sedan åkte vi till apoteket och letade efter en serie med ansikts kräm och sånt som ja hade förut. Men den fanns inte så det fick bli el likvärdig, dock mycket billigare så vi får hoppas att den funkar lika bra! dom har tydligen slutat att tillverka de ja hade förut, synd!

sen har vi varit ute på tomten med hundarna, flyttat burar, hoppat studsmatta med Andreas, käkat, spelat super mario och kollat på film.

Igår kollade jag och Linnea också på film i brist på annat att göra.

Imorgon ska det komma någon får en tidning och fota och snacka med Anna om hennes företag, SPÄNNANDE!! då iaf när dom är här ska vi ta hundarna och rymma iväg så att det inte är hundar som skäller och sånt.

nu ska jag lägga mig i sängen och tok somna med min lilla gris!

HOPPAS PÅ FINT VÄDER IMORGON!

Ciao!

förlåt!

FÖRLÅT nu har jag inte bloggat på fyra dagar, har inte suttit vid datorn. Dom senaste dagarna har jag hjälpt till att bygga klart Alexander och Andreas träkoja, med två våningar osv den vart as nice! Tro det eller ej men tjejer kan!!! Sen har jag varit med Nina och Sebbe, Sebbe dök upp från ingenstans och ringde och nu har han varit här tre kvällar i rad med mig och Nina. Idag var det dock bara jag, Sebbe, mina bröder, Linnea och Pappa här för Nina skulle ut med Annie. Idag har jag också varit på middag hos mor min, OXFILE bjöds det på! SMASK!!!

nu ska jag titta klart på Die hard och sen sova, ska också försöka att bli bättre på att blogga!!

Ciao!


RSS 2.0