bräd åkning

igår/idag kom jag i säng klockan 06:20 efter att jag och Nina hämtade Emelie, Danne och Denise i tumba. Sen var det upp och hoppa klockan 09:30! woho pigg va man inte kan jag ju säga!! åkte hem till pappa och drog på mig skidjackan och skidbrallor, mössa och vantar sen bar det av till bruket där vi skulle möta Joanna för en lektion i bräd åkning. vi började med att gå upp en liten bit i backen och åka ner så ja fick känna på hur de kändes och så, sen tog vi liften upp och jag var helt bombis på att jag skulle dö påvägen ner! haha. första åket gick väl inte så över bra, va mest landningar på knä och rumpan varannan meter typ. Andra åket gick lite bättre och tredje gick faktiskt väldigt bra enligt Joanna. hon sa att jag va jätteduktig för att aldrig ha stått på en bräda, och att jag lär mig jättfort, detär väl alltid nåt då! Kan iaf säga att det var skit svårt innan man hittade balansen, Men det var ändå skit kul! så kan inte ens föreställa mig hur det är att åka när man verkligen är duktig på de!

Tyvär hade ingen med sig kamera så det blev inga bildbevis men det kan vi nog fixa till i veckan eller nästa helg för då är det dags igen att öva!

nu ska jag föna mitt hår och sen kolla om det finns nåt kul att glo på. Är så trött!!!


schemat för dagen

dagen ser ut så här, ska städa lite här hemma hos mamma, sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar. sen ska jag försöka få tag i Nina, sen ikväll ska jag käka middag med mamma och Roffe, köra Denise, Emelie, Danne och hela gänget till tumba sen ska jag troligtvis hämta dom framåt morgon timmarna också.
så ser min Lördag ut just nu iaf!
inte så spännande men men!

skriver nog mer sen...
Ciao!

Eniro

"Gå in på Eniro och sök på Kartor: "Åsögatan 176" och klicka på "gatuvy". Dra eller klicka på pilen till höger till det röda huset (ligger på andra sidan gatan) och där på andra våningen .........Zooma"

gör det som står ovanför Anna sa till mig att göra det och det var faktiskt ganska kul! haha frågan är hur människan tänkte och hur han visste att dom tog kort just då till eniro! haha


onsdag

kan börja med att svara till Anna : ja det ahr det nog gjort, men om någon presenterade sig för dig och sa att dom bodde i "brittas hål" eller i "Djuparöven" skulle inte du skratta då? det skulle jag haha!
sen kan jag svara på Annas andra kommentar : ja det kanske jag ska, men det bli isånnafall till hösten för om ja köper skorna nu så kommer dom bara bli förstörda iaf.

så nu till vad jag gjort idag, åkte till stan med Emelie och Denise på morgonen för dom skulle köpa present åt deras kompis Robin som bor i tumba, jag passade på att köpa en sen födelsedagspresent till Nina också. Efter det åkte vi till deras jobb och hämtade några papper, sedan till jakan för dom skulle köpa strumpbyxor osv. när dom hade köpt strumpbyxor och kollat på allt dom skulle kolla på gick jag ut till bilen och dom gick på systemet.
Dom ska nämligen på "födelsedagsfest" hos Robin på lördag, jag ska köra dom dit och eventuellt hämta dom också. Kom hem för en timma sen kanske, har dammat av i mitt rum och nu sitter jag här och skriver. Nina jobbar till halv åtta eller åtta kommer ej ihåg exakt vad hon sa men vi skulle iaf hitta på något när hon slutar då ska hon få sin present också!

Ciao!

HAHA!

haha hittade en bild på aftonbladet som hörde till en artikel om "knäppa ortsnamn" satt och läste artikeln och aa undra vem som kommit på vad alla ställen ska heta haha.
Tyckte det var lite kul iaf!


lite smått och gott

hittade ett par ur coola trosor och ett par sinnessjukt snygga skor här om dagen när jag satt och kollade runt på nätet!







VILL HA!

...

tycker den här låten är jävligt fin!


22/1-2010

Idag är det fredag och jag har gaddat mig! hade tid klockan sju men dom ringde vid fem och frågade om jag ville komma tidigare, så Nina och jag satte oss i bilen på en gång och åkte iväg. Nu är vi hemma igen och jag är jättenöjd.

bilden är dock lite slemmig/svullen osv, eftersom att den är nygjord!


22/1-2010

den 22/1-2010 alltså på fredag ska jag gadda mig! men vad det blir får ni se när den är gjord!

punka for life!

nu sitter jag och Nina på shell i jakan i min bil och väntar på Oliver! Nina har nämligen fått punka!  och vi kom fram till att det säkert är för att nina sa idag att " om min bil skulle braka så skulle jag inte ha råd att köpa en ny" och se vad som hände några timmar efter! oturen i sin egen höghet!

jag åter kommer med resultat av Dr Olivers undersökning!

Lite nya ordspråk

fick ett sms med lite nya ordspråk för det nya året, haha tänkte dela med mig av dom till er!

1. Den man ligger med får bädda.

2. Det man inte minns har inte hänt.

3. Gammal kärlek kostar alltid.

4. Har man slagit yxan i båten får man ro som fan.

5. Den som kollar i backspegeln kör oftare i diket.

6. Den som dricker ensam har bara sig själv att fylla.

7. Den som gräver en grop åt andra får knappt 88.50 i timman.

8. Det finns inga dumma frågor, bara dumma människor.

9. Framtiden var bättre förr.

10. Friskt vågat halva inne.

11. ju fler kockar desto större fackförening.

12. Man har inte roligare än man köper ut för.

13. Ropa inte gay förrän du är inne i häcken.

14. Även den starke får ta i när han skiter.

15. Även i det lugnaste vattnet drunknar man.

sen avslutades det med " God fortsättning på det nya året kära vän "

snart slut

nu börjar min födelsedag lida mot sitt slut... jag kan helt klart säga att den bästa presenten var PRESENTKORT PÅ GADDNING! tack pappa, Anna, grabbarna och mormor maj! sen har jag fått pengar, av mamma fick jag en jacka förra veckan i tidig födelsedagspresent fick en tröja av Nina i lördags i tidig present också. En kizz tröja, så nu har vi likadana som vis ka ha när vi ska gå på dom i sommar:D fick nyckelringar också av mina småbröder tacks om fan! faktum är att jag faktiskt behöver dom så ni som trodde att jag var ironisk där när ja skrev "tack som fan" ni hade fel!

Nu har farmor, faster och mamma åkt hem så nu sitter jag och väntar på syster och Nina!

skriver kanske nåt mer sen. 

ciao! 

Ninas fina historia om Kizz i sommar!

Haha såg att Nina hade lagt upp den, så jag måste också göra det! här om dagen hade vi lite tråkigt när vi satt och snackade på msn så Nina skrev en historia till mig! Riktgit bra tycker jag, haha!



Idag är ingen vanlig dag

Idag är ingen vanlig dag för idag är Min födelsedag hurra hurra hurra! haha japp jag grattar mig själv här på bloggen!
men det är också Elsas födelsedag (hunden) så grattis till Elsapälsa också!

nu är det officiellt min födelsedag då, och jag kan glatt meddela att Nina var först och så här löd smset: " Grattis på födelsedagen min fruuuuuuuuuuu!!! :D och nu hoppas jag innerligt att jag var först."

så ja Nina du ligger fortfarande etta på topplistan med att gratta först haha!

nej nu är det dags för sängen!

ciao!

12 minuter

nu var det ett tag sen jag skrev igen! haha fan det går upp och ner med att vara duktig att uppdatera. Idag är iaf min sista dag som 18 fyller nämligen 19 imorgon (inte så mycket att hurra för) men ändå! haha. Robin påstår att jag blir en kärring då, tack robin du är en sann vän!

Idag har jag varit och stor handlat på Willys med grabbarma och efter det drog jag till Täby med Nina och fönstershopppade haha hittade as snygga skor, ovanligt va?!  när vi hade tröttnat på täbycentrum drog vi till sollentuna och drack kaffe och snackade skit. Sen åkte vi och tvättade hennes bil och begav oss hem till skälby för att käka köttfärsås. I brist på annat att göra efter maten åkte vi och tvättade min bil, så att den inte skulle känna sig utanför. Sen har vi suttit hemma hos Nina och snackat om drinkar och massa annat skit över en kopp kaffe, som jag helt totalt glömde bort att jag hade och när jag kom på det så var de iskallt.
Nu sitter jag iaf hemma och glor lite grann ska väl hoppa i säng snart, men först vill jag se vem av mina vänner som är först att gratta mig haha! alltid kul att se, men jag tror nog att Nina kommer att vara först.

nej nu är det så att jag ska glo vidare lite och sedan hoppa i säng, om 12 minuter fyller jag år!

Ciao!

dagens goda gärning

idag när jag vaknade så gick jag upp, käkade frukost, klädde på mig och sen drog Anna och jag till farmor och stor städade hennes lägenhet...! fy fan säger jag bara, de va verkligen behövligt! När vi var klara åkte vi hem och drack lite the och käkade en macka. Pappa kom hem vid två kanske och då drack vi kaffe, sedan kom det en fönsternisse hit och snackade med pappa och anna om fönster så då gick jag och duschade, sedan åkte jag till jakan en sväng. Plockade upp grabbarna påväg hem från jakan, sedan var det bara hem och käka. Efter vi hade käkat körde jag pappa till Binab där han tog Denises bil så körde vi till bro och lämnade den där och plockade upp fasters bil sedan begav vi oss hem och nu sitter jag här och fixar en ny skiva till bilen. Börjar bli ganska trött på den jag har nu, har lyssnat på den om och om igen säkert 500 gånger nu.

Imorgon ska jag köra grabbarna till skolan för Anna jobbar och åker väldigt tidigt hemifrån, och det är onödigt att pappa åker hem från jobbet för att lämna dom när jag ändå är hemma.

nej nu ska ja fortsätta fixa med skivan.

Ciao!


hmm

Hittade en klurig lista på Elins blogg, man får tydligen bara svara med ett ord. vi får väl se hur det går.

1. Var är din mobiltelefon? bordet
2. Var är din andra hälft? ingen
3. Ditt hår? smutsigt
4. Din mamma? sover
5. Din pappa? Sover
6. Det bästa du vet? lycka
7. Din dröm inatt? möss
8. Din dröm/ditt mål? många
9. Rummet du är i? sovrum
10. Din hobby? Roligt
11. Din skräck? Döden
12. Var vill du vara om 6 år? utomlands
13. Vart var du igår kväll? hemma
14. Vad är du inte? Pigg
15. En sak du önskar dig? världen
16. Var du växte upp? Stockholm
17. Det sista du gjorde? kissade
18. Dina kläder? mjuka
19. Din TV? byrån
20. Ditt/dina husdjur? sover
21. Din dator? här
22. Ditt humör? uttråkad
23. Saknar någon? Farfar
24. Din bil? Gul
25. Något du inte har på dig? Nu?
26. Favoritaffär? Många
27. Din sommar? Lockande
28. Älskar någon? Många
29. Favoritfärg? Svart
30. När skrattade du senast? Idag
31. När grät du senast? november?

Det var fan svårare än jag trodde, haha svaren blev väl sisådär men försök förklara alla dessa saker med ett ord så förstår ni själva att det inte är så enkelt.


Tisdag

Idag är det tisdag och jag har jobbat 15:30-22:30, gick faktiskt ganska bra idag. inget strul med kassan, inga otrevliga kunder osv osv.  innan jag åkte och jobbade så vart jag i Kista med Denise och Emelie en snabbis sedan körde jag hem dom och åkte till jobbet. Fick också min julklapp från jobbet idag, en säck med chokladaskar!? tycker dom att vi behöver lägga på oss ännu mer eller?! aja det var iaf snällt av dom, men jag är inget direkt fan av choklad och framförallt inte "fin" choklad. men det finns säkert någon jag känner som mer än gärna kan tänka sig att äta de.

nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta läsa min bok så att jag bli klar med den någon gång.

ciao!

projekt!

okej som ni alla ser så försöker jag göra om min blogg, och jag tycker att jag har kommit en bit på vägen. behöver dock hjälp av någon kunnig fortfarande med små detaljer som får de hela att se bra ut. men än så länge är jag nöjd med vad jag själv har lyckats  med !

söndag

Idag är det söndag och jag har jobbat hela dagen. Gick upp halv nio, klädde på mig, käkade frukost, borstade tänderna och sedan åkte jag till jobbet. på vägen till jobbat kom jag på att jaginte hade någon aning om vem jag skulle jobba med eller om jag skulle jobba själv, jag bad till gudarna att jag skulle jobba själv eller med Elina. när jag klev in på jobbet var klockan kvart i tio ungefär så jag gick och hängtde av mig jackan och loggade på min kassa, sedan gick jag ut i butiken och såg att det var Elina jag skulle jobba med.  dagen rullade på hyfsat, gick lite långsamt ett tag men sen ökade den hastigheten en aning.
Jag och Elina disskuterade var Ryssarna gör här i Sverige, det har nästan bara varit Ryssar som har kommit och handlat och tankat idag, helt sjukt som kommer i klungor och stormar in i butiken rycker åt sig allt som går och kommer fram till kassan och lägger allt i en stor hög. så får man står där och rota igenom allt och lägga det lite snyggt, men det värsta är nog ändå att det går ju inte att prata men fanskapen! dom fattar ju inte engelska, så försöker dom prata Ryska med en, som att jag fattar ryska?!
sista timman gick otroligt långsamt iaf, kan bero på att det knappt var några kunder då, när klockan var halv sju gick jag och räknade kassan och loggade av osv osv. sedan ebgav jag mig till bilen och åkte hem, när jag kom hem käkade jag och nu sitter jag här och kollar runt på lite olika bloggar och skit.

nu märkte jag att det här inlägget kanske inte är så roligt att läsa men jag orkade inte anstränga mig att skriva det så att det var "skönlitteratur".

Ciao! 

hmm..

Nu har jag gjort ett tappert försök att göra om min blogg men hmm det gick inte så bra.. klickade och klickade men det blev inte som jag ville så tillslut så ändrade jag bara bilden högst upp. så jag får ta och hitta någon annan smart människa som kan hjälpa mig att fixa till resten.

så aa om det finns någon där ute som är bra på att ändra utseendet på bloggar så säg gärna till!!

idag har jag och pappa fyllt släpet med skräp, sen ställt de på ett annat ställe på tomten, min koppling hängde sig när ja skulle flytta min bil så den levde sitt eget liv och nu har ja en spricka i kofångaren bak...!! surt som fan men men vad ska man göra! efter det så drack vi kaffe och snackade lite skit, och nu har jag suttit och försökt fixa till bloggen lite men aa det blev knappt något nytt förutom bilden.

återkommer säkert lite senare när jag eventuellt har mer att skriva..

Ciao!

vill ha nu

Jag kan ju börja med att säga Grattis på födelsedagen Nina! hoppas du får en bra dag!

sen tänkte jag bara tala om vad som skulle göra mig lycklig just nu.

Ge mig dessa skor, som troligtvis är de snyggaste skorna jag sett på länge!
 

efter det kan du ge mig denna bilen, som fortfarande är den bilen jag drömmer om!



Efter de kan du ge mig en ny fet tatuering och lite nya kläder. men iof om man ska kunna njuta av turerna i en sån här bil så måste man ha trevligt sällskap annars är det inte värt någonting! 

en sista sak jag vill ha är SOMMAR !

Det försvunna inlägget

Woho jag hittade det försvunna inlägget!!! så här kommer det:

jahapp, det kanske är dags att skriva igen?! det var ju ett tag sedan sist!

jag kan ju börja med Julafton, då hade vi det mysigt bara familjen, jag, Pappa, Anna, Alex & Andreas, Chrisse, Elin och Denise. det var faktiskt riktigt skönt att det bara var vi. vi käkade mat, kollade på Kalle öppnade paket och sen slappade vi gärnet. Åkte och hämtade Nina senare och körde också hem henne när hon hade tröttnat haha.

Juldagen firade vi julafton på hos mamma. Jag, Denise och Mamma käkade kalkon och potatis och sås, öppnade paket och umgicks lite grann bara. mysigt mysigt.

Den 26:e hände det inte så mycket på dagen, men sen på eftermiddagen så åkte Denise och jag in till stan och mötte Chrisse och Elin för att gå på Buddy holly musikalen! det enda jag kan säga om den är den var verkligen sjukligt bra!
Efter musikalen åkte vi hem och jag packade in mig i bilen för att åka till ängesjö som ligger uppåt i landet för att hälsa på Thomas och hans familj. Det tog en jävla tid att åka då det var pissigt väder och så, när jag hade ungefär en timma kvar så var jag riktigt uttråkad, satt och trummade på ratten och sjöng osv osv. vart aldrig trött men aa som sagt uttråkad! efter mycket om och men så hittade jag den sista biten också, mötte Niklas (en kompis till Thomas) som körde framför mig till kyrkan så fick jag ställa bilen där och åka skoter upp till huset för det var inte plogat upp dit. kom fram vid tre tiden på natten så det var ju bara att säga hej till alla som var vakna och sen slänga sig i sängen. under hela veckan jag var där så gjordes det inte så mycket mer än att ta det lungt och slappa, vi spelade spel, spelade gitarr, spelade tv-spel, drack öl, gick på promenad osv osv. på natten var det ca 30 minus ute så elementen gick på högvarv och raggsockorna var på!

Juste den 28/12-09 tog jag min sista cigg och jag har faktiskt inte rökt en enda sen dess!

Thomas hade hyrt en stuga för vi tänkte på att hans föräldrar skulle jobba mån/tis så han hyrde stugan vid "folkan" där vi och hans syskon och deras kompisar kunde hålla till på kvällarna.
på nyårsafton var vi alla riktigt sega hela dagen då vi hade druckit dagen innan, smart! jag och Thomas syster lagade mat och fixade i köket, det blev tacopaj och sallad, uppskattat av alla. till maten drack jag två glas vin och sedan satte vi oss i soffan och glodde och halv sov, sen vid halv tolv drog vi ner till "affären" ( ett hus som var en affär förr där tomas & theres och deras barn bor) för att alla skulle fira tolvslaget tillsammans på deras gårdsplan. när vi kom dit gick vi in och hälsade på alla sedan vart det nästan bara att gå ut igen för att hinna va ute till tolv slaget. folket sköt lite raketer och drack lite champagne, och sen gick vi in igen. Jag och Thomas beslagtog den största fåtöljen och satte oss där och snackade med lite folk. efter ett tag började dom flesta dra sig hemmåt och då började alla vi andra komma ur det sega lite grann. så tomas som är tillsammans med therese blandade groggar till mig, vilket inte var så lyckat, haha! Jag och Thomas begav oss till stugan för vi tyckte att de räckte, jag klämmde fram en spya ute för jag visste att om jag inte gjorde det innan vi gick in skulle jag behöva gå upp senare på natten och spy, då tyckte jag att det var bättre att göra det ute(kanske lite för mycket information men men ). jag får ju faktiskt skylla mig själv för jag vet att det alltid slutar med en spya om jag super mig full på sprit, men inte när jag super mig full på öl.

Nyårsdagen var alla totalt sänkta! vi låg i soffan hela gänget och kollade på tv hela dagen, vid tre började vi kolla på "Whale wars" på discovery vilket vi kollade på tills klockan var 11 på kvällen, eller aa jag gick upp och snodde en säng vid 10 tiden sen vid tio över 11 kom Thomas och väckte mig så begav vi oss till stugan och sov. 
på lördagen gick jag upp tio över sju eller aa mitt alarm ringde då men gick upp vid halv åtta ungefär, klädde på mig, borstade tänderna, kollade så jag hade allt med mig, sa hejdå till Thomas sedan åkte jag hem hit till Penningvägen. Körningen hem gick riktigt bra, inte alls lika lång tid som dit och inte alls lika pissigt väder.

I Lördags kväll gick jag, Chrisse, Denise och grabbarna på Rasmus på Luffen på oscars teatern den var faktiskt mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara, riktigt kul att se faktiskt. Det fick vi i julklapp av pappa och Anna för dom tyckte att vi syskon skulle göra något tillsammans.

I Söndags var jag och kollade när Andreas spelade fotboll, sedan hämtade jag nina från tåget (hon har varit och hälsat på sin moster och Jim i götet). det var faktiskt ganska underligt att fira nyår utan henne, plus att jag saknade henne ganska mycket när jag var borta! men nu är hon hemma igen vilket är bra de!


ciao!

torsdag

hmm jadu Anna jag ser att du har tråkigt! haha och ja det är väl dags att uppdatera, men har liksom ingen lust att skriva för jag skrev ett jättelångt inlägg om hela julen osv osv men skiten försvann!!! ska försöka kolla igenom hela blogg arkivet och skit och se om man kanske kan hitta det iaf för om jag hittar det kan jga lägga upp de igen så ni alla kan se vad jag har haft för mig under julen.

Igår var jag iväg en sväng med min mamma iaf, hon skulle kolla efter en jacka så vi åkte till Sport inn som ligger i norrtull, slutade med att vi gick ut därifrån med varsin jacka. sen på kvällen var jag hemma och tog det lungt bara, hade så j*vla ont i ryggen, knutar över allt. men idag är det lungt har inte alls lika ont idag, tack och lov.

Idag började jag dagen med att rensa garderoben, har dragit mig för att göra det en längre tid nu så det var dags. När jag var klar med garderoben gick jag upp och drack kaffe med Anna och mormor, sedan åkte jag och hämtade systeryster och körde till pappas jobb för att hämta hennes bil, men den gick fortfarande inge bra så vi åkte därifrån utan den. När vi var på Bina så passade jag på att ringa min chef men han svarade inte, måste få ta i han så jag kan kolla om han har skickat in mina lönepapper. behöver liksom ha pengarna den 25e så jag har pangar tills vi ska upp till kläppen.Efter det körde jag hem henne sedan åkte jag hem och parkerade bilen för att sedan åka till Willys med Anna och hjälpa henne att storhandla. Nu sitter jag i min soffa och funderar på vad jag ska hitta på resten av dagen, Snackade med Elin nyss så kanske svänger förbi henne en stund lite senare.
nej nu kommer jag inte på något mer att skriva för tillfället så det får räcka nu.

Ciao!

tråk

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Varit utomlands med bara kompisar, varit i London med nina, Tagit körkort, STUDENTEN! hmmm finns säker något mer men kan inte komma på just nu.
2. Höll du några av dina nyårslöften? vet ej, kommer inte ihåg vad jag lovad förra nyårsafton
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? ingen jag umgås med men en föredetta klasskompis
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du?Turkiet/Alanya & England/London
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? hmm ett bra jobb där chefen inte är helt störd, hmm en bra kille inte som alla svin jag träffat mm.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 5 juni = STUDENTEN! 2a nov = London med Nina
8. Vad var din största framgång 2009? hmm att jag klarade körkortet på ca en och en halv månad
9. Största misstaget? finns så många att välja mellan
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? japp halsfluss i turkland
11. Bästa köpet? shoppat en hel del så jag vet inte!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Resa, kläder tror jag
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? STUDENTEN
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Ninas låt:"day n nite", haha det har varit ett jävla tjat om den!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare skulle jag tro.
16. Vad önskar du att du gjort mer? ingen aning
17. Vad önskar du att du gjort mindre? vet ej
18. Hur tillbringar du julen? Med min familj
19. Blev du kär i år? Nej eller kanske, eller kanske att det räknas till 2010 om jag nu är det dvs..
20. Favoritprogram på TV? Efter den här veckan i ängesjö så måste det bli "Whale wars" haha riktigt underhållande faktiskt, alla som är med där är så efterblivna!
21. Bästa boken du läste i år? P.S I love you
22. Största musikaliska upptäckten? att Kizz kommer till sverige den 12/6!!! 
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? vet ej det var så länge sedan, fyller ju år om 15 dagar igen.
25. Något du önskade dig men inte fick? vet ej
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? fika med familjen hemma hos mig, sedan ut och käka med tjejerna, sen på Harrys en sväng och sedan hem.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? alla bråk kunde skippats!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Leggings och tunikor, sen perioder av jeans och tröja och mycket mjukis byxor på hemma plan.
29. Vad fick dig att må bra? Mina vänner och min familj
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Channing tatum!
31. Vem saknade du? vet inte riktigt
32. De bästa nya människorna du träffade? hmm Nina fast henne träffade jag när jag började gymnasiet men vi började inte umgås mycket fören förra vintern! så det måste vara Nina eftersom att hon är min fruga och bästa vän!

RSS 2.0