hej hopp !

haha igår var jag med Nina och Sarah, Vi grillade med pappa och alla och drack lite öl. Efter ett tag så skulle vi gå till sarah och hämta lite kläder åt henne och så, vi passade på att gå till Willy också. och påvägen hem så gjorde vi något roligt. hahah eller aa vi tyckte de va roligt, VI SNODDE EN ASKKOPP! en sån stor som brukar stå utan för företag eller affärer, haha de va skit kul så gick vi och bar på den hela vägen från willys hem till mig! haha vi skrattade så vi höllpå att kissa på oss. men man måste ha varit med för att de ska bli roligt!

Exakt en sån har vi nu mera på vårat trädeck ute på tomten ! haha


Ciao!


Bounce Caution!

Nu har jag, Nina och Denise varit på världens bästa show och jag överdriver inte, Bounce caution är värt att se. Så jävla grym den var! jag och Denise var på deras förra show men idag överträffade dom sig själva, det var helt sinnessjuk. dom dansade i publiken, dom hade hundar där inne, dom dansade i taket som på Eurovision song contest fast utan vatten, dom hoppade på typ "studsmatta" och gjorde massa grejer mot en vägg, dansade i en ställning klädda som poliser, dansade med dom i publiken, åkte linbana över publiken osv osv. Man visste inte vart man skulle kolla för det var så jävla häftigt, så fick publiken flytta sig runt i rummet och så för att dom dansade på olika ställen inne på orionteatern. Det var endast ståplatser där så om man inte klarar att stå i en timma och 20 minuter ungefär så är det inget för er, men jag kan verkligen inte släppa hur bra det var!

Showen handlade om att komma över sina rädslor, och man kunde hitta flera rädslor/problem om man tänkte efter, höjdskräck, cellskräck, rädsla för krig, mobbing, tiden rinner ut(livet tar slut snabbt), slaveri, manipulering, misshandel, rädd för vatten, shoppingproblem, rädsla för spindlar mm.

Längtar tills dom kommer med en ny show ! den ska jag se ! jag och Nina är fortfarande helt chockade och uppspelta över hur bra den var! :)

Gå och se "Bounce Caution"!!!



Shit Shit Shit!

Jag och nina MAilade in våra  cvn till en bar/klubb i london, som har tre våningar och nio barer, nina fick svar deär det stod att dom ville att jag och Nina skulle komma på arbets intervju imorgon klockan 7pm!!!! AAAhh jag blir galen, varför?! vi ska nog maila och fråga om vi inte kan ta intervjuven på tele eftersom att vi är i sverige! Shit va kul det skulle va om vi fick jobb där:)!! nu är jag taggad som fan !

måndags mys

Idag har jag köpt bh, hårfärg och trosor på stinsen :) lr aa fick hårfärgen och bh:n av mamma, tack tack :) Nu sitter jag iaf med blekning i håret för att göra slingor och sen dra i en anna färg över så de blir lite liv i håret. haha sarah har plågat  mig med att dra upp slingor ur den där jävla mössan och jag kan tala om för er som inte har gjort slingor med slingmössa att de gör sjukt ont! men jag tror att det blir bra i slut ändan, det blev det förra gången jag gjorde så här iaf.
så här mysigt har jag det på en måndagkväll veckan innan studenten :) haha

Puss på er alla rumpnissar ;)

mp på en onsdag

igår var jag, Elin, Nina och Sarah på mp där det var dj:s som battlade, vi åkte dit innan 22 för annars var det inträde, och eftersom att ingena v oss hade pengar så var det ett måste för att vi skulle kunna gå dit. det var jättemycket folksom jag kände igen och kände men det var typ 4 gubbar där inne som gick runt och spanade in oss unga tjejer och en av dom tog på elin när hon stod i baren, snälla kan dom inte hålla sig till folk i sin egen ålder.

Iaf när vi gick till bussen och kom upp för trappen där känner jag hur någon kommer bakifrån och tar tag runt om mig. Jag vänder mig om och ser en gubbe i 35-40 års åldern och jag puttar bort han och frågar vad fan han håller på med han mummlar nåt till svar och vinglar fram till elin som knuffar bort honom, sen följer han efter oss och jag säger till han att jag klappar till honom om han fortsätter följa efter oss. han fortsätter och jag lägger komentaren " om du inte slutar nu får du köpa nya glasögon på¨måndag"! vilket Elin och sarah tyckte var väldigt underhållande, så gick vi och han följde efter så jag och elin stod och skrek i mun på varanndra åt honom sen nästa sekund kom två väktare och greppade tag i varsin arm och drog i väg med  honom. haha vilken nolla han va! han började nästan grina när elin skrek åt honom, haha.

nej nu ska jag gå ut på ballkongen och röka.

Puss och kram syns på stan

nationella

Idag har vi haft muntliga nationella i engelska B, jag fick göra det tillsammans med Nina och det gick ganska bra. Vi skrattade nästan hela tiden dock, men det gjorde Poppi också. Efter det så åkte vi hem till Nina för att hämta lite saker sedan begav vi oss till mig och glodde. Nu har jag och Denise precis käkat och jag och nina sitter och skriver varsit Pm inför muntliga nationella i Svenska imorgon. haha de ska bli intressant att se hur det går imorgon. Efter att vi har gjort detta så har vi en ljudbok som vi måste lyssna från början till slut eftersom att vi också har "booktest" imorgon.


Ciao!

Söndag hela dagen

Igår  var Nina och Sarah och Denise hemma hos pappa med mig, vi kollade på eurovision och drack vin, mycket trevligt. Nina slaggade hos oss också, Idag när pappa väckte oss så var frukosten klar och vi åt alla tillsammans. Efter det så gick vi ut och vattnade alla blommor på tomten, sedan hjälpte vi pappa med att måla friggeboden. haha de var nog mer färg på oss än på boden. När vi var klara med det så gick vi in och städade av inne i huset, gick ganska fort eftersom att vi hjälptes åt. när vi var klara sprang jag ner och duschade sedan åkte vi till min mamma för att storhandla.

Den här veckan är min mamma på Samos med sin gubbe så jag och min syster är hemma själva därför storhandlade vi idag så vi har mat för hela veckan och så, om man går och handlar varje dag blir det så jävla mycke pengar i slutändan så då är det bättre att handla allt på en gång. Sarah kom hit och käkade tacos med oss sen, jag hjälpte henne att slinga håret, haha de blev typ morot! men hon ska färga det en gång till innan jag tar studenten.

Nu sitter Nina och jag i vardagsrummet med varsin dator, låter kanske inte så kul men ja vi kan umgås även fast vi sitter vid varsin dator.  Nina har sagt att hon flyttar in hos mig nu under en veckas tid efter som att min mamma är bort rest. haha det kommer nog bli en rolig vecka, ska försöka skrammla ihop pengar till att färga håret innan studenten också för jag orkar inte se ut som jag gör i håret nu.

nej nu är det dagt för en cigg på "ballen" med min käre vän ;) haha

Puss och kram


lördag

Hej hopp!
idag har jag bara varit hemma hos pappa på dagen och passat hundar och så medans pappa har jobbat med poolen osv. Sarah kom över efter en stund och slappade med mig, sedan drog vi hem till henne. Efter en liten liten stund kom Nina dit, så lagade vi mat och käkade tillsammans. Efter de har vi bara slappat, druckit vin, lyssnat på musik och kollat på tv typ. Pappa ringde mig vid elva halv tolv lr nåt sånt och frågade om han skulle plocka upp mig för han hade varit på jobbet, så jag tog chansen att få åka bil hem istället för att gå. Tråkigt att jag gick tidigt men ändå alla var ganska trötta och så. nu ligger jag i sängen och glor, har fått ont i halsen IGEN! vill inte ha halsfluss igen, det räcker att jag hade det i turkiet. Har också fått ont i öronen.

har blivit dålig på att blogga på senaste tiden men har inte så livlig fantasi just nu, det är mycke i skolan osv så man hinner inte tänka så mycket på annat.

Nu ska jag iaf sova.

Puss och kram

Skivan!

Igår var det klassens studentskiva och jag kan säga att den var riktigt bra! Vi var här hela dagen innan vi åkte och lämnade pengar till hellan och hämtade ninas saker. Sedan var vi här och gjorde oss klara. ninas mammas kille körde oss in till stan, där mamma och jag, Nina och hennes mamma mötte upp Roffe, Pappa och Anna.
När alla hade satt sig vid borden så ställde sig putte och Linda upp och pratade, och delade ut lappar där det stod "Klassens...." Jag hade fått höra att mitt skulle börja på P och jag kunde verkligen inte komma på vad det kunde vara. När dom sa "och nu Klassens Rockbrud....är självklart Mikaela" så reagerade jag inte riktigt eftersom att dom hade sagt att m itt började på P. Men jag är nöjd med det jag fick för det passar mig alldeles utmärkt.
Maten var jättegod måste jag säga, bättre än vad jag hade förväntat mig.

Efter middagen stannade Mamma, Roffe, Pappa och Anna kvar en stund och drack några Öl med oss. När Sarah och Denise kom vid 22 tiden så gick Mamma och Roffe men pappa och Anna stannade kvar till klockan 12 ungefär och vi hade riktigt roligt. När dom åkte så åkte även Denise vilket var lite tråkigt, men hon har intensivkurs den här veckan så jag förstår att hon inte ville vara kvar längre. Vi hade jättekul under kvällen, och vi sprang runt där inne och skrattade, drack och dansade. Efter ett tag hittade vi Sebbe liden sittandes med en kompis som hette Tobbe, det slutade med att vi hängde med dom resten av kvällen vilket var jättekul.
När det började närma sig kvällens slut var vi alla riktiga fyllesvin, eller ja, jag var ett fyllesvin ganska tidigt haha. På nattbussen hem satt vi alla och sov, sarah gick av Byleden och jag och Nina gick av i viksjö för att gå hem till mig. När vi hade gått av bussen stannade jag och tände en cigg och sedan började vi röra oss mot mig. det tog oss ca 20-30 min att ta oss från bussen upp till mitt rum, och påvägen från bussen gick nina och skrattade hysteriskt åt mig, och efter ett tag så sa hon att jag såg ut som "white trash" följt av ett as garv. Efter det sa hon att jag gick som en knarkare, kanske inte var det man hade velat höra men jag får skylla på all öl! Kul hade vi iaf hela kvällen!

Puss & kram

RSS 2.0